A sve se šatro voli Bosna bla bla blasb1996 je napisao/la:Saša Vasiljević tužio KK Bosnu izgleda....
Dugo ste trajali sve mi se čini...
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
ja cirkusa majkooo
Ja sam 100% na strani svih onih koji su tužili klub. Što bi iko dozvolio da ga grupa diletanata pravi budalom. Samo ostrašćenim budalama nije jasno da je i taj nesretni Vučurović više učinio za Bosnu, oprostivši joj dio duga, nego sve i jedan ovaj što se u Bosnu kune i oko Bosne mota, a malo joj pomalo izvlači stolicu pod dupetom....
- ASD
- Kontakt:
Krenulo se pogresnim putem, pa tuzbe i ne cude.
Bosna je bila unistena od ljudi koji su je vodili i trebalo ju je graditi od temelja, od omladinskih kategorija i mladih igraca kojima ce se pruziti sansa u prvom timu, pa nakon sto se izgradi neka ekipa tek onda napadati ABA-u, Evropu, pa i ovu ABA 2.
Bosna je bila unistena od ljudi koji su je vodili i trebalo ju je graditi od temelja, od omladinskih kategorija i mladih igraca kojima ce se pruziti sansa u prvom timu, pa nakon sto se izgradi neka ekipa tek onda napadati ABA-u, Evropu, pa i ovu ABA 2.
Ja se nešto nadao, a oni nemaju novaca ni da plaćaju igrače koji im igraju

Zivo me zanima sta treba da se desi da Aco Damjanovic dobije otkaz..
? са SM-N910C уз - &
? са SM-N910C уз - &
Bravo amateri!
Oni bi da igraju prvu aba ligu, a upitno je da li su trenutno medju pet najboljih ekipa u drzavi.
Oni bi da igraju prvu aba ligu, a upitno je da li su trenutno medju pet najboljih ekipa u drzavi.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Što se tiče smjene trenera, vjerovatno je da je problem u suštini puno jednostavniji od onoga čime mnogi ovdje besmisleno razbijaju glave...
Drugog bi se trenera moralo platiti!
Drugog bi se trenera moralo platiti!
-
- Kontakt:
Ma ovdje ce nazalost izgleda opet doci do zestokih potresa kao pred onu utakmicu protiv Slobode. Razvaljen klub, ocerupan, unisten, para nema, more bit bidne... Uzas... Je li stvarno istina za Vasiljevica i tuzbu?
-20 protiv Zrinjskog 

Bas tako, umjesto da nadograde na odlicnu proslu sezonu gdje su bili apsolutni broj dva poslije igokee, sad je pitanje da li su top 5kobe24 je napisao/la:Bravo amateri!
Sad je i liga 6 upitna, a trenutno aba playoff djeluje kao nemoguca misija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Posle 3 kola zakljucujes da je upitna liga 6 i playoff aba 2..svasta..
? са SM-N910C уз - &
? са SM-N910C уз - &
A kako nije upitna kad si tu negdje sa 5 ekipa koje ce se borit za iste pozicije, a jos igraci igraju dva dodatna takmicenja osim toga, a da ne pricam o abi, sve dok je strucni stab i roster bez promjena sigurno je upitnozirado80 je napisao/la:Posle 3 kola zakljucujes da je upitna liga 6 i playoff aba 2..svasta..
? са SM-N910C уз - &
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Šta je potrebno da Aco dobije otkaz ili da sam da otkaz? Ok da nemamo roster na nivou, ali je za očekivati da dodje do smjene ponajvise zbog psihičkog nekog zaokreta. Kod nas sve obrnuto.. Na šta će ovo izadji samo Bog zna..
FK Sarajevo !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A koga smo mi ono doveli neki dan?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako je krenulo, ispasce da je Aco novi Zeljko Obradovic, samo igraci ne znaju da na teren prenesu njegove briljatne zamisli..cuj roster nije na nivou, kada 1,2 pa i 3 igraca nisu na nivou, mozda je do njih, ali kada kompletna ekipa ne izgleda nikako, onda tesko da je do igraca..
? са SM-N910C уз - &
? са SM-N910C уз - &
Je li istina ovo za Sašu i tužbu?zirado80 je napisao/la:Kako je krenulo, ispasce da je Aco novi Zeljko Obradovic, samo igraci ne znaju da na teren prenesu njegove briljatne zamisli..cuj roster nije na nivou, kada 1,2 pa i 3 igraca nisu na nivou, mozda je do njih, ali kada kompletna ekipa ne izgleda nikako, onda tesko da je do igraca..
? са SM-N910C уз - &
Izgleda da jeste..i da nije jedini..
? са SM-N910C уз - &
? са SM-N910C уз - &
Normalno da je tacno. Prosle sezone sam u junu govorio da se duguje 5 plata, ali su mi rekli da i Zvezda duguje.
Apsolutno opravdavam da se ljudima isplate zaradjene pare, ali mi je preglupo sto je Vasiljevic prvi koji se odlucio obratiti pravosudnim institucijama. Stalno je palamudio o nekakvoj ljubavi prema ovom klubu, a na kraju ispade da je dosao u Bosnu da bi zaradio pare. U ovim godinama ga sigurno nijedan ozbiljan klub ne bi doveo, taman da besplatno igra za njih, a on sad dize frku kao da su to jedine pare koje je u zivotu zaradio. Koliko znam, oni njemu i od prije duguju, a to je odlucio oprostiti, pa mi je sad previse cudno sto je i u medijima istupio sa tom tuzbom. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.