Kaze se koeeee prviiii?!!Android je napisao/la:TKO JE PRVI???
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ciganiiii mrs niz zovnicuu. Bez Dragana bodova nema
Pozdrav s vrha tabele.

Pozdrav s vrha tabele.

Samo jedno ime
Mars jazavac sa teme. Ti se nasao nesto reci kako se ponašaju domaci navijači. Ako imaju gxovna onda ste to vi sa onim klosarima sa vrha avenije. Imas temu za padobrance pa opleti.miki651 je napisao/la:Nije čudo što ne smijete nigdje na gostovanja otići. Kad si kući pljuj, gađaj, udaraj, na gostovanja nemoj ići. Jedino u Mostar imate hrabrost doći i još gađati djecu sa bakljama. Bićete jedina isključivo domaća ultra skupina na ovim prostorima...od Beča do Skoplja ničeg sličnog nema.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Hdz vam napravio sve, i stadion i dvoranu i kamp i feal. Sad vam ne valja, valjda bi htijeli bolnicu i aeorodrom još u rodnom kraju. A žovnica vam služi samo da gutate knedle dok silazite niz nju. I sanjate, kad mi budemo grad.........penke je napisao/la:Ciganiiii mrs niz zovnicuu. Bez Dragana bodova nema
Pozdrav s vrha tabele.![]()
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]miki651 je napisao/la:Hdz vam napravio sve, i stadion i dvoranu i kamp i feal. Sad vam ne valja, valjda bi htijeli bolnicu i aeorodrom još u rodnom kraju. A žovnica vam služi samo da gutate knedle dok silazite niz nju. I sanjate, kad mi budemo grad.........penke je napisao/la:Ciganiiii mrs niz zovnicuu. Bez Dragana bodova nema
Pozdrav s vrha tabele.![]()
Bolan mrs u ciganiju i placi,nista ti drugo ne ostaje jado
EKONNP
Decki, gustajte u pobjedi, nemojte se pecat na ove njihove padobrance. Najjace mi je kad traze gostoprimstvo, a docekas ih tako da im das cijelu jednu tribinu, nikome dlaka s glave ne padne, docim nasima redovno dole glave razbijaju bez povoda, i onda se oni nadju pametni i traze gostoljubivost. Jedino jos da vam i cvijece pripremimo na stadionu da svakoga doceka na stolici??!
Slavite, veselite se, gustajte, jos samo veceras. Sutra vec pocinje novi radni tjedan. Treba nastavit skromno i ponizno i ici utakmicu po utakmicu, sad je Celik na redu, to moramo dobit i otvara nam se put za strasnu seriju.
Samo jedno ime Siroki!!!
Slavite, veselite se, gustajte, jos samo veceras. Sutra vec pocinje novi radni tjedan. Treba nastavit skromno i ponizno i ici utakmicu po utakmicu, sad je Celik na redu, to moramo dobit i otvara nam se put za strasnu seriju.
Samo jedno ime Siroki!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Aj dobro neću više. Vi iz tog kraja ste ugroženi svi vas iskorištavaju. Na gostovanja od proljeća jedino u Vitez možda odete a i tamo će vas namlatiti. Pa opet priča o jadnom širokom, suci, navijači, svi protiv grupe koja samo kući gostuje...
Nema sta ako te steglo u prsima čvakni apaurin popustiti će sigurno. Ps. nikada veselija kolona sutra u Mostar. kuknjavamiki651 je napisao/la:Aj dobro neću više. Vi iz tog kraja ste ugroženi svi vas iskorištavaju. Na gostovanja od proljeća jedino u Vitez možda odete a i tamo će vas namlatiti. Pa opet priča o jadnom širokom, suci, navijači, svi protiv grupe koja samo kući gostuje...
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Sutra u ciganiju niz žovnicu....Pa što smo mi jedini pravi Hrvati bogu zgriješili pa svaki radni dan dole da idemo. Lijepi Zagreb, Split tamo se ne činimo živi, krijemo tko smo otkud smo došli, govorimo purgerski il dalmatinşki. Al evo sad moramo i ciganski govorit bože sačuvaj.
Pusti budalu,svi ignorirajte,ovo je tema za navijace Sirokog. Nek kmeci negdje drugo
EKONNP
Daj neko snimke golova, ja mislim da nikad ludje nije bilo na Pecari 
Celik i GOSK sljedece dvije, valjalo bi malo gol razliku poboljsati
..
Manite se glupih prepucavanja, uzivajte u velikoj pobjedi i prvom mjestu

Celik i GOSK sljedece dvije, valjalo bi malo gol razliku poboljsati
..
Manite se glupih prepucavanja, uzivajte u velikoj pobjedi i prvom mjestu

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Samo da napomenem:
Široki još uvijek nije izgubio utakmicu u kojoj je Dane Kožul igrao....
Njegovim ulaskom u 2.poluvremenu mnoge stvari u igri su se promjenile. Nikad najbolji,uvijek najsrčaniji(i najkrvoločniji [emoji1] ) dr.nogometa Dane Kožul
Široki još uvijek nije izgubio utakmicu u kojoj je Dane Kožul igrao....
Njegovim ulaskom u 2.poluvremenu mnoge stvari u igri su se promjenile. Nikad najbolji,uvijek najsrčaniji(i najkrvoločniji [emoji1] ) dr.nogometa Dane Kožul
EKONNP
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Dečko ja dođem svaki put. U čemu je problem? Jel te izgubilo pa guza svrbi...miki651 je napisao/la:Nije čudo što ne smijete nigdje na gostovanja otići. Kad si kući pljuj, gađaj, udaraj, na gostovanja nemoj ići. Jedino u Mostar imate hrabrost doći i još gađati djecu sa bakljama. Bićete jedina isključivo domaća ultra skupina na ovim prostorima...od Beča do Skoplja ničeg sličnog nema.
Ako će te vi o pristojnosti pričat onda je sve otišlo u k....
Navijački derbi i to je to

- Evolve
- Kontakt:
Kako se fino probudit jutros
Šta reći na utakmicu. Odlična predstava i nas i njih, i stvarno se imalo šta pogledat i ako si totalni neutralac i da gledaš na tv-u. Na samom početku pogledom na sastav malo me iznenadilo da nema Dane od prve minute, umjesto kojeg je ušao Begonja. Zrinjski i uz nedostatke u ekipi jako jako opasna ekipa puna znalaca, gdje bi posebno izdvojio Todorovića koji je top igrač za naše prilike. Na samom početku bilo je prilika sa obe strane al se vidjelo nakon prvih 10tak minuta da Zrinjski stoji bolje na terenu. Nama je falilo više agresivnosti u sredini i pritiska trojca naprijed tako da su oni praktički neometano ulazili duboko u našu polu i gdje su pokušavali zadnji pasom izbacit Handžića, Todorovića. Smjenjivale su se šanse s jedne i druge strane, i mi primamo gol iz naše greške. Drugo pol očekivana promjena formacije i sa ulaskom Dane dobijamo puno više na agresiji u sredini a sa 3 nazad na sigurnosti, i tu preuzimamo kontrolu nad posjedom. Puno bolje stojimo na terenu i vršimo pritisak. Ulaskom dobrog Jure jučer dobijamo još jednu opciju u sredini, i tako dolazimo do preokreta, prvo sjajna reakcija Bralića i šut glavom kod kornera, odbijanac dolazi do Menala koji sigurno riješava stvar za 1:1. Tu su oni totalno pali, par minuta nakon, odličan prolaz Ćorića ubačaj u sredinu, stativa Menala, lopta se odbija do Čabraje koji zakucava loptu sa 2:1. ERUPCIJA na tribinama. Do kraja šteta još one prilike Čabraje da potvrdi pobjedu, al možda je i ovako slađe

Šta reći na utakmicu. Odlična predstava i nas i njih, i stvarno se imalo šta pogledat i ako si totalni neutralac i da gledaš na tv-u. Na samom početku pogledom na sastav malo me iznenadilo da nema Dane od prve minute, umjesto kojeg je ušao Begonja. Zrinjski i uz nedostatke u ekipi jako jako opasna ekipa puna znalaca, gdje bi posebno izdvojio Todorovića koji je top igrač za naše prilike. Na samom početku bilo je prilika sa obe strane al se vidjelo nakon prvih 10tak minuta da Zrinjski stoji bolje na terenu. Nama je falilo više agresivnosti u sredini i pritiska trojca naprijed tako da su oni praktički neometano ulazili duboko u našu polu i gdje su pokušavali zadnji pasom izbacit Handžića, Todorovića. Smjenjivale su se šanse s jedne i druge strane, i mi primamo gol iz naše greške. Drugo pol očekivana promjena formacije i sa ulaskom Dane dobijamo puno više na agresiji u sredini a sa 3 nazad na sigurnosti, i tu preuzimamo kontrolu nad posjedom. Puno bolje stojimo na terenu i vršimo pritisak. Ulaskom dobrog Jure jučer dobijamo još jednu opciju u sredini, i tako dolazimo do preokreta, prvo sjajna reakcija Bralića i šut glavom kod kornera, odbijanac dolazi do Menala koji sigurno riješava stvar za 1:1. Tu su oni totalno pali, par minuta nakon, odličan prolaz Ćorića ubačaj u sredinu, stativa Menala, lopta se odbija do Čabraje koji zakucava loptu sa 2:1. ERUPCIJA na tribinama. Do kraja šteta još one prilike Čabraje da potvrdi pobjedu, al možda je i ovako slađe

NK Široki Brijeg
cestitke pajdama nema sta..prvi derbi ove lige moze srat ko sta oce..bilo je i vrijeme da nas dobijete. nadam se ove godine da jedno od nas 2 uzima kantu. poz i sretno
U
A dobili vas 3 puta u 7 mjesecituzibaba je napisao/la:cestitke pajdama nema sta..prvi derbi ove lige moze srat ko sta oce..bilo je i vrijeme da nas dobijete. nadam se ove godine da jedno od nas 2 uzima kantu. poz i sretno

Igraj Široki ti si najbolji!
Jedna zanimljivost.
U zadnjih 13 međusobnih utakmica Široki-Zrinjski,Široki je slavio 4 puta,Zrinjski 3 puta,6 puta zavrsilo je nerjeseno.U sve te 3 utakmice u kojima je slavio Zrinjski dosuđen im je penal.Zadnji put su nas bez penala pobjedili u kolovozu 2012,dakle prije vise od 5 godina.
U zadnjih 13 međusobnih utakmica Široki-Zrinjski,Široki je slavio 4 puta,Zrinjski 3 puta,6 puta zavrsilo je nerjeseno.U sve te 3 utakmice u kojima je slavio Zrinjski dosuđen im je penal.Zadnji put su nas bez penala pobjedili u kolovozu 2012,dakle prije vise od 5 godina.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ugodno jutro nakon pobjede u derbiju.
Kad se malo slegnu dojmovi i naboj, može se konstatirati da je derbi u potpunosti opravdao očekivanja. Bilo je svega, golova, šansi, prečki i stativa, navijanje s obe strane odlično, pirotehnike, sve što se očekuje od jednog pravog derbija. A ovaj već nekoliko godina pokazuje da je možda u ovom trenutku i najbolji u državi.
Što se tiče igre, mislim da su oba tima apsolutno dali svoj maksimum i ostavili srce na terenu. prvih petnaestak minuta je pripalo nama, no onda je Zrinjski zagospodario sredinom, dali su gol nakon naše greške i nametnuli se na terenu. Tek u drugom poluvremenu nakon odlične reakcije Sablića sa promjenom sustava i izmjenama u momčadi uspjeli smo uspostaviti ravnotežu na sredini i stvoriti pritisak na njih. Iz toga smo dali dva brza gola i preokrenuli rezultat. Imao je Čabraja još jednu onu veliku šansu nakon kombinacije sa Barbijem i šteta da nije ušlo. Možemo biti prezadovoljni s ovim rezultatom i pobjedom koja je više od tri boda. Ogroman impuls za nastavak sezone i kad se pogleda tablica vidimo da nakon ovoliko odigranih kola zapravo opet počinjemo ispočetka, ali smo u strašnom zamahu s ovim nizom i dobrom formom koju pokazujemo. Zrinjski po meni potvrdio da su odlična momčad, imali su utakmicu u potpunosti pod kontrolom u periodu od 15.-70. minute. Ali eto, nek i nas nekad sreca pomazi, zasluzili smo.
Sad samo nastaviti istim tempom dalje. Al ne sumnjam ja u to, Sablic je maher.
Kad se malo slegnu dojmovi i naboj, može se konstatirati da je derbi u potpunosti opravdao očekivanja. Bilo je svega, golova, šansi, prečki i stativa, navijanje s obe strane odlično, pirotehnike, sve što se očekuje od jednog pravog derbija. A ovaj već nekoliko godina pokazuje da je možda u ovom trenutku i najbolji u državi.
Što se tiče igre, mislim da su oba tima apsolutno dali svoj maksimum i ostavili srce na terenu. prvih petnaestak minuta je pripalo nama, no onda je Zrinjski zagospodario sredinom, dali su gol nakon naše greške i nametnuli se na terenu. Tek u drugom poluvremenu nakon odlične reakcije Sablića sa promjenom sustava i izmjenama u momčadi uspjeli smo uspostaviti ravnotežu na sredini i stvoriti pritisak na njih. Iz toga smo dali dva brza gola i preokrenuli rezultat. Imao je Čabraja još jednu onu veliku šansu nakon kombinacije sa Barbijem i šteta da nije ušlo. Možemo biti prezadovoljni s ovim rezultatom i pobjedom koja je više od tri boda. Ogroman impuls za nastavak sezone i kad se pogleda tablica vidimo da nakon ovoliko odigranih kola zapravo opet počinjemo ispočetka, ali smo u strašnom zamahu s ovim nizom i dobrom formom koju pokazujemo. Zrinjski po meni potvrdio da su odlična momčad, imali su utakmicu u potpunosti pod kontrolom u periodu od 15.-70. minute. Ali eto, nek i nas nekad sreca pomazi, zasluzili smo.
Sad samo nastaviti istim tempom dalje. Al ne sumnjam ja u to, Sablic je maher.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.