DANTES je napisao/la:Što ja? Jer sam u formi i zabijam?
očito ne zabijaš đe treba
ko ni ja kuknjava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
DANTES je napisao/la:Što ja? Jer sam u formi i zabijam?
Sa malim zakašnjenjem je urađena lista strijelaca. Bili smo pretrpani privatnim obavezama i ovim oko vanrednog kola.Lista strijelaca SportSport.ba lige 18. sezona
(poslije 11. kola)
Lista strijelaca 1. lige
Lista strijelaca 2. lige
Lista strijelaca 3. lige

deyo je napisao/la:Sve ti je nakaceno na ovom mom postu,ti samo redaj po vitrinama,mogu i ja pomoc
Šta ti znači kad imaš školovane ljude u ekipiCartman je napisao/la:Mozete li promjenit ime Green Dragonsi u Green Dragons? Da bude gramaticki tacno.Znaci sklonit ovo i na kraju.
Kapiten neka potvrdi.
Shvatio si me?123456 je napisao/la:deyo je napisao/la:Sve ti je nakaceno na ovom mom postu,ti samo redaj po vitrinama,mogu i ja pomoc
Samo ti "stancaj" to cu ja zavrsiti evo zavrsio sam za strijelce.
Pa i zovemo se Green Dragons, zvanicno u LK klubova pise Dragons ovo neko u savezu pogrijesiolegenda reala je napisao/la:Šta ti znači kad imaš školovane ljude u ekipiCartman je napisao/la:Mozete li promjenit ime Green Dragonsi u Green Dragons? Da bude gramaticki tacno.Znaci sklonit ovo i na kraju.
Kapiten neka potvrdi.![]()
More li arelinho
U svakoj tekmi pise Dragonsi. Para mi oci uvijek. Neka isprave. Kao velikan ocekujemo bolji tretman.legenda reala je napisao/la:Pa i zovemo se Green Dragons, zvanicno u LK klubova pise Dragons ovo neko u savezu pogrijesiolegenda reala je napisao/la:Šta ti znači kad imaš školovane ljude u ekipiCartman je napisao/la:Mozete li promjenit ime Green Dragonsi u Green Dragons? Da bude gramaticki tacno.Znaci sklonit ovo i na kraju.
More li arelinho
Kao Khedira sam.badblueboylivno je napisao/la:U meču Stoca i Gromova dva hattricka.3-3, pošteno.

legenda reala je napisao/la:Pa i zovemo se Green Dragons, zvanicno u LK klubova pise Dragons ovo neko u savezu pogrijesiolegenda reala je napisao/la:Šta ti znači kad imaš školovane ljude u ekipiCartman je napisao/la:Mozete li promjenit ime Green Dragonsi u Green Dragons? Da bude gramaticki tacno.Znaci sklonit ovo i na kraju.
More li arelinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.