Stavili na listu i 24-godišnjeg Ola Toivonena, pa mogli su i Džeku komotno...nut_shell je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/2377/top-10 ... -euro-2012
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re:
100% sportski i krajnje opušten potpis
Re: Miralem Pjanić
Onu loptu sam vidio u golu čim je sudija svirao prekršaj.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Čudna putanja lopte, preko živog zida pa na kirečRiNo je napisao/la:Onu loptu sam vidio u golu čim je sudija svirao prekršaj.
Vom Jäger zum Gejagten
Miralem večeras zaista sjajan, nekako mi se najviše sviđa kad ubilježi i gol i assist. To sam i predvidjela, nije me iznevjerio!
Mire me uvijek impresionira svojom zrelošću na terenu... Samo 20 godina a ponaša se kao iskusni veteran. Ako je Džeko dijamant, onda Pjanić mora biti barem smaragd.

Definitions belong to the definers, not the defined
Zabi čovjek bivšoj repki i poljubi dres i na kraju dobi aplauze i domaćih a i naših navijača. Dokaz da je već veliki igrač 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Omerbavarac
- Kontakt:
Red bi bio da se i ovaj momak pohvali.
Gol u stilu Carlosa. S tim da Pjanke ima kraci zalet i skoro istu jacinu suta.
Gol u stilu Carlosa. S tim da Pjanke ima kraci zalet i skoro istu jacinu suta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
da, i ja sam to primjetio, klepi je nekako sugavo, lopta ima brzinu, preleti preko zida ali onda strahovito brzo pada...geronimo je napisao/la:Čudna putanja lopte, preko živog zida pa na kirečRiNo je napisao/la:Onu loptu sam vidio u golu čim je sudija svirao prekršaj.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
cinjenica da onu godinu kada je sjedio u Lyonu nije izgubio vec ucio od tate Juninha kako se slobodnjaci izvode.. kad izvodi ovako, isto kao Juninho mogu tek zamisliti koliko ga je davio 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Samo dva covjeka u svijetu znajo ono , da je soferski puknu i da ima onakvu ludu putanju ... kao vodeca raketa zemlja zemlja ... samo me zanima ima li ih jos sto bi vidjeli prije Misimovica prije Pjanica .. mada su obadva majstora ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mogu samo reci svaka cast 
Misimovic,Pjanic,Salihovic kakva suterska artiljerija
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
ko Brazil.. Ubijaju iz svih pozicija; desno, lijevo, od 16m do 30m*p!p!t@* je napisao/la:Mogu samo reci svaka cast
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
svaka cast pjanicu, onakav slobodan udarac se vrlo rijetko vidi.
ako slucajno dodje jednom do pucanja penala, mi bi trebali zamoliti da pucamo slobodnjak, mislim da je sansa veca da pogodimo
salihovic, misimovic, pjanic, ibricic, pa na klupi stilic i medunjanin, mislim da ni jedna repka nema toliko izvrsnih izvodjaca slobodnih udaraca.
ako slucajno dodje jednom do pucanja penala, mi bi trebali zamoliti da pucamo slobodnjak, mislim da je sansa veca da pogodimo
salihovic, misimovic, pjanic, ibricic, pa na klupi stilic i medunjanin, mislim da ni jedna repka nema toliko izvrsnih izvodjaca slobodnih udaraca.
Apsolutno...direktno,iz mrtvog ugla,iz blizine,iz daljine....VanBasten je napisao/la:ko Brazil.. Ubijaju iz svih pozicija; desno, lijevo, od 16m do 30m*p!p!t@* je napisao/la:Mogu samo reci svaka cast
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ko se sjeca gola Roberta Carlosa protiv vidi vraga Francuske.Putanja lopte slicna Pjanicevom golu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]harishp je napisao/la:Ko se sjeca gola Roberta Carlosa protiv vidi vraga Francuske.Putanja lopte slicna Pjanicevom golu.
[youtube][/youtube]
Nije Pjanicev gol bas toliko impresivan,ali u svakom slucaju je majstorski
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ako gledate magazin lige prvaka, kad je on bio pa sad kao prikazuje ga poslije treninga kako vjezba slobodnjake..
nije cudo sto ih ovako izvodi
nije cudo sto ih ovako izvodi
ser del barça es el millor que hi ha !
Ko prica o insprensivnoscu,pisem o putanji ili smjeru ili lobu.Carlosova je zaobisla zivi zid,a Pjaniceva preskocila zivi zid ali zato zaobisla golmana.Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]harishp je napisao/la:Ko se sjeca gola Roberta Carlosa protiv vidi vraga Francuske.Putanja lopte slicna Pjanicevom golu.
[youtube][/youtube]
Nije Pjanicev gol bas toliko impresivan,ali u svakom slucaju je majstorski
Samo nek je tudje **** impresivnije,jelde
P.S fazon je sto je Carlosov izabran jedan od najljepsih slobodnih udaraca ikada.Naravno da je inpresivniji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
maestro nema sta...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lopta preko živog, ali odmah nagli pad. Nešto slično je radio neponovljivi Van Hooijdonk. Al', na stranu postignut pogodak, momak je odigrao fenomenalnu utakmicu. Činjenica da je u drugom poluvremenu pao(kao i cijela reprezentacija), ali pokazao je da on i Miske mogu igrati u ekipi(sada je igra imala i glavu i rep, za razliku od meča protiv Gane).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Svaka čast za Mireta!Što reči za onakav pogodak,več fenomenalno?!Ha je sudija svirao slobodan,a Mire uzeo loptu,rekao Sam evo ga,te usput i opkladu dobio.
Ako ovako budu igrali protiv uzdrmane Francuske,nema brige za nova tri boda.Još jednom SVAKA ČAST ZMAJEVI!
Ako ovako budu igrali protiv uzdrmane Francuske,nema brige za nova tri boda.Još jednom SVAKA ČAST ZMAJEVI!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, COYGBiH, DjaniTarik, Edbh21, eldo, General505, Goalgetter, kaskada1922, PSV i 66 gostiju.