nije za ismijavanje. posebno ne Zelje.irfo je napisao/la:Da se podsjetimo ovoga
Predsjednik Nadzornog odbora Fudbalskog kluba Željezničar Senad Misimović i član Upravnog odbora Dejan Nikolić danas su dogovorili dolazak prvog igračkog pojačanja za sezonu 2016/17., a radi se o Mostarcu, Denisu Pozderu, koji dolazi iz holandskog FC Den Boscha, saopćeno je FK Željezničar.
Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru kluba na veći nivo, navodi se u saopćenju.Haj mi sad reci @za_zivot_cijeli, zar ovo nije za ismijavanje?Predsjednik Nadzornog odbora FK Željezničar, Senad Misimović i član Upravnog odbora FK Željezničar, Dejan Nikolić, dogovorili su dolazak trećeg igračkog pojačanja za sezonu 2016/2017, a radi se o rođenom Špancu, Javier Hervásu.
Ovo je jedan od najvećih transfera u historiji FK Željezničar i prvi španski državljanin koji će nastupati za FK Željezničar. Akvizicije FK Željezničar u igračkom i stručnom segmentu su na liniji vizije Kluba koja podrazumijeva model evropskog Željezničara.
Ali fazon je sto ne smije niko vise ni kritikovat od napada sa drugog foruma, odmah si neprijatelj kluba ili kako ti mene juce nazva "pitar u dusi".
ako koga treba ismijavati to je kurceva drzava koja nije u stanju obezbjediti uslove za normalan zivot u gradu, za normalano funkcionisanje sportskih kolektiva. ovo mogu ismijavati samo "pitari u dusi" a ne zeljovci. zeljovci nad ovim mogu samo tugovati, a razloga za tugu je mnostvo.
veci mi je uspjeh dovodjenje i potpisivanje igraca iz Spanije nego sto je sramota to sto mu se nije svidjelo, od grada preko uslova zivota, do uslova za treniranje i igranje.
da ti postavim par pitanja kao odgovor na ovo tvoje. da malo dobijes sirine u razmisljanju.
koga je to od dokazanih sportskih radnika Senad zatekao u klubu? ko je u tom trenutku, ja cu reci opceg rasula medju zeljovcima, imao znanje za skautiranje i dovodjenje igraca? mislis li da covjek koji je dokazani privrednik voli grijesiti, bacati pare? da ce odbiti strucnu pomoc iz oblasti u kojoj nije "svoj na svome"?
na kraju krajeva, sva ta dovodjenja i pompezna predstavljanja su rezultirali time da smo iz sponzorske i navijacke baze stvorili skoro 1.5 miliona maraka za popravku jedne te izgradnju druge nove tribine. to je marketing.
plitko gledano, kostalo nas je to nekih para. dublje gledano, to nam je vratilo te pare i donijelo daleko vise.