PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
mozda ja malo vise upucen od tebe pa cu ti neke stvari objasniti sto se tice ultra ekipe. A to ti mogu potvrditi tvoji navijaci sa zapada...Da vise tamo ima momaka koji su ultra nego na sjeveru. 90% starije ekipe je sad na zapadu i bili su svi zadnji derbi. A sto se tice naseg jug samo prvi sektor cine stariji jer su ti ljudi uvijek stajali gdje bio voz. Ostatak tribine b,c kop...d jointi i prema jugo- zapadu acabi i stariji momci kojima vise nije mjesto da se guraju po kopu.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Upravo si opisao nas istok i upravo radi toga ti govorim da su vas jug i nas sjever neuporedivi.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:mozda ja malo vise upucen od tebe pa cu ti neke stvari objasniti sto se tice ultra ekipe. A to ti mogu potvrditi tvoji navijaci sa zapada...Da vise tamo ima momaka koji su ultra nego na sjeveru. 90% starije ekipe je sad na zapadu i bili su svi zadnji derbi. A sto se tice naseg jug samo prvi sektor cine stariji jer su ti ljudi uvijek stajali gdje bio voz. Ostatak tribine b,c kop...d jointi i prema jugo- zapadu acabi i stariji momci kojima vise nije mjesto da se guraju po kopu.
Vasi kad se povlace iz kopa, povuku se par sektora na istoj tribini ili odu na sjever eventualno, nasi se povuku na drugu tribinu totalno. Sjever je bukvalno citava tribina na koju dolaze iskljuvico ti neki u tom "ultra" fazonu, vi takvu tribinu nemate.
I ponavljam ti, mene iskreno zalibo za te ultra fazone, mislim da je to ovdje na presmjesnom nivou.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel ovo neko porodicno okupljanjeLakoste je napisao/la:menijaci na kosevu![]()
The Misimovic's
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
ma.slabo ti to poredis.cuj vas istok...skup papaka i pljuvaca koji jedva cekaju da sve pljuju...mozes istok porediti sa nasim sjeverom. a to sto je na lavoru gledati tekmu sa sjevera ko za nekog brda pa ljudi nece da dolaze to je druga stvar koja nema veze ni sa cim. Mozda kad bi malo dublje usli u temu razlog je i trpanja lige u vrijeme kad je Zeljo dominirao pa.sad svi mladji od 98-99(Zubana) pa prema gore (duple) navijaju za Zelju. kako god vasa tribina je.puno puno iza nase gledajuci domace tekme,derbi i sve ostalo. Pogledaj zadnjih 20god posjecenost pa ce ti sve biti jasno. Ali opet sve to to razlog rezultata jer je nazalost takav mentalitet ovdje..Englezi se ne vade na kisu..u Londonu ne prestaje..kod nas sve da su tribine natkrivene rekli bi ,puše'
Željo1921
Ide opet ista priča po ko zna koji put. Nije nikom interesantno slušat iste stvari godinama. Da se bar znate podyebavat pa ni po muke. Stanje na navijačkim tribina je go qrac i jednima i drugima. Bljesnemo i jedni i drugi s vremena na vrijeme i to je to. Svađaju se dvije babe koja je ljepša riba. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- svrakino1921
- Kontakt:
ja ljudi moji ljepote i sunca u svrakinom
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mora se teren pohvalit na Kosevu ! Onakva kisa al opet dobar teren , grbavica bi se izrovila 
- TobeYarabi
- Kontakt:
teren dobar za tehnicareHeraklitMracni je napisao/la:Mora se teren pohvalit na Kosevu ! Onakva kisa al opet dobar teren , grbavica bi se izrovila
- TobeYarabi
- Kontakt:
ponijeli ga oDRON rezultatigrbavicka1921 je napisao/la:Baka, pokakimo ti se mi iz Sarajeva i iz Bosne svi skupa u usta nacionalistička il' kako bi on to razumio bolje: Aj tinks jor maut iz open tu pup ju direktli in it BlažENO.

-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ma odigro zrinjski za kladionicu isplatili sezonu sebi, pametno rade, najpametnije. Sad ce opet zaredati par pobjeda pa opet 2-3 kiksa i tako do titule.
UPRAVA NAPOLJE!
grbavicka1921 je napisao/la:Baka, pokakimo ti se mi iz Sarajeva i iz Bosne svi skupa u usta nacionalistička il' kako bi on to razumio bolje: Aj tinks jor maut iz open tu pup ju direktli in it BlažENO.
kad ti bošnje pricaju o nacionalizmuBelminM23 je napisao/la:**** mamu BHRT i BH Telecomu, ustaše mi prenose, pa stavi ih na mojatv, nek gledaju samo oni koje to zanima.
U
- muhamedhulk
- Kontakt:
A pazi tvog potpisa
Bas si neka tuzibaba
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Majke ti, đe'j BRATO Rigi, nešo mi se šljego od sinoć
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Humanitarna misija. Skuplja hranu za Tuzlu a vodu za Sarajevo, budi strpljiv.PERO1234 je napisao/la:Majke ti, đe'j BRATO Rigi, nešo mi se šljego od sinoć
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
smrt fasizmu voda narodu!MortemHz je napisao/la:Humanitarna misija. Skuplja hranu za Tuzlu a vodu za Sarajevo, budi strpljiv.PERO1234 je napisao/la:Majke ti, đe'j BRATO Rigi, nešo mi se šljego od sinoć
Moja dobrota nema granica, moja humanost nikad ne staje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ova bibijada manijaka na svim ultra stranicama hahaahahhahahahahaha
Planiraš li skupljati bukvare za ŽZHRigoletto je napisao/la:Moja dobrota nema granica, moja humanost nikad ne staje
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.