Nije na prodaju, ako hoces Gortata mozeIlCapitano je napisao/la:Šta hoćeš za Rođaka?JHam je napisao/la:...
SS.BA Fantasy Basketball liga - 2. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Tek sam Middletona dobio, i ne bih ga trejdao, da je I.Thomas zdrav lako bi se dogovorili, ali ocigledno cu za takav trejd morati pricekati januar:))jose je napisao/la:
Bradley i Middleton za Horforda i još jednog po tvom izboru između: Rivers, Belinelli, Barton, P. Gasol, Holiday?
Otpustio sam ga živčan zbog ozljeda da barem neke kvalitetne utakmice dobijem,a na kraju sam samo više ozljeda dobio i sad nit imam igrača nit imam pobjede.Užasna dva tjedna gdje se nisam pomaknuo s mjesta.Svi su dostupni za trejd,ali na Clark za Bledsoa i slično neću pristat taman ovaj još 5 tjedana ne odigrao utakmice.JHam je napisao/la:Jesi ti ono otpustio Murray-a? Izgleda da ce da proigraSiamoNoi je napisao/la:Sta je sad ovo,nisu više do 9 promjene?
I uzeli mi ljudi sve sto je valjalo.Ne isplati mi se ni bacat ozlijeđne van rostera.
Sta bi za onu dvojicu sto sam ti trazio pa si odbio?SiamoNoi je napisao/la:Otpustio sam ga živčan zbog ozljeda da barem neke kvalitetne utakmice dobijem,a na kraju sam samo više ozljeda dobio i sad nit imam igrača nit imam pobjede.Užasna dva tjedna gdje se nisam pomaknuo s mjesta.Svi su dostupni za trejd,ali na Clark za Bledsoa i slično neću pristat taman ovaj još 5 tjedana ne odigrao utakmice.JHam je napisao/la:Jesi ti ono otpustio Murray-a? Izgleda da ce da proigraSiamoNoi je napisao/la:Sta je sad ovo,nisu više do 9 promjene?
I uzeli mi ljudi sve sto je valjalo.Ne isplati mi se ni bacat ozlijeđne van rostera.
Harris i Covington?Sad cu nesto vidjet...
Maksimalno jos jednu ako propusti...A tu je i Bayless
Uzeo ga i ja u jednoj ligi.Al od danas mi je tek u rosteru.Dao D.J.Augustina i Dedmona za njega i Riversa.AlphonseKauders je napisao/la:Middleton prva utakmica nakon sto.sam ga uzeo na trejdu:
27 pts,
7 reb;
9 ass;
3 3s;
2 stl;
47% FG;
87% FT;
Hvala i dovidjenja:)
Reddick je out jednu utakmicu samo bioSarmelino je napisao/la:Koliko je Fultz out? Cudi me da niko nije TJa .uzeo posto je i Reddick out
Ne mora ovaj drugi bit, al nezz dal bi uspjeli sta za Hartisa 1za1
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Očigledno nećemo.AlphonseKauders je napisao/la:Tek sam Middletona dobio, i ne bih ga trejdao, da je I.Thomas zdrav lako bi se dogovorili, ali ocigledno cu za takav trejd morati pricekati januar:))jose je napisao/la:
Bradley i Middleton za Horforda i još jednog po tvom izboru između: Rivers, Belinelli, Barton, P. Gasol, Holiday?
Nemojte mi dugoročno povrijeđene igrače slati (tipa Thomas, Paul i sl.), meni treba instant uspjeh jer sam loše krenuo. Nemam vremena za čekanje da se oporave.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ako treba nekome Booker,voljan sam slusati ponude 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Poslao sam pa vidi.Al zao mi se lika odreć jer sam ga imao prošle sezone,a ove ga samo tu uspio draftat.JHam je napisao/la:Ne mora ovaj drugi bit, al nezz dal bi uspjeli sta za Hartisa 1za1
Smart,Harris?jose je napisao/la:Očigledno nećemo.AlphonseKauders je napisao/la:Tek sam Middletona dobio, i ne bih ga trejdao, da je I.Thomas zdrav lako bi se dogovorili, ali ocigledno cu za takav trejd morati pricekati januar:))jose je napisao/la:
Nemojte mi dugoročno povrijeđene igrače slati (tipa Thomas, Paul i sl.), meni treba instant uspjeh jer sam loše krenuo. Nemam vremena za čekanje da se oporave.
Pošto imam najmanje 7 utakmica manje i ovaj tjedan i otvorit ću sa 0-3 rekoh kad je bal nek se i princeza J**+ i dodao novog ozlijeđenog igrača u roster uz nadu da će ovaj put proć bolje nego zadnji.
Smarta i Bledsoa bi najradije trejdao.
Čudi me da nitko još nije pitao za brata Joela
Za neke trejdove mi uopće ne dolazi poruka da su odbijeni ili da imam ponuđeno.Kasnije više nisam ni siguran šta sam kome slao.Sad je JHam odbio,a ništa nije došlo nego slučajno vidio da nema više ponude kad sam na ekipu ušao.Isto tako kad su mi slali neki slučajno vidim kad uđem složit ekipu.
Smarta i Bledsoa bi najradije trejdao.
Čudi me da nitko još nije pitao za brata Joela
Sta za Collinsa tražiš?AlphonseKauders je napisao/la:...
Za neke trejdove mi uopće ne dolazi poruka da su odbijeni ili da imam ponuđeno.Kasnije više nisam ni siguran šta sam kome slao.Sad je JHam odbio,a ništa nije došlo nego slučajno vidio da nema više ponude kad sam na ekipu ušao.Isto tako kad su mi slali neki slučajno vidim kad uđem složit ekipu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Znači i ti kao i ja imaš IT4, ja ga birao u trećoj rundi, ako me to ne bude koštalo na kraju :/AlphonseKauders je napisao/la:Tek sam Middletona dobio, i ne bih ga trejdao, da je I.Thomas zdrav lako bi se dogovorili, ali ocigledno cu za takav trejd morati pricekati januar:))jose je napisao/la:
Zna li se kad bi se mogao vratiti
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kod mene je Batum na ILL mjestu
isto ne znam kad se vraca, al kad god dodje dobrodosao
Neko da uzme D.Greena odvratnog, Gaya, Favorsa ??
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A ti si taj što salje one ponude mom kolegi Green I Favors za Davisa i Schrödera:DBobadilla je napisao/la:Kod mene je Batum na ILL mjestuisto ne znam kad se vraca, al kad god dodje dobrodosao
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma znamo se mi iz prosle ligeTracy3McGrady je napisao/la:A ti si taj što salje one ponude mom kolegi Green I Favors za Davisa i Schrödera:DBobadilla je napisao/la:Kod mene je Batum na ILL mjestuisto ne znam kad se vraca, al kad god dodje dobrodosao
Penny Hardaway #1
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
If you want Tyler johnson send me a trade offer!SiamoNoi je napisao/la:Čudo da mene još nisu napali Francuzi,valjda imaju neki raspored kojim idu.Svaki čas očekujem da mi pokušaju Tylera Johnsona uvalit
Onaj drugi pak s kojim igram ovaj tjedan ima dobru ekipu,tu bi me čak i pojacao sta god da mi da
Envoyé de mon HUAWEI VNS-L31 en utilisant Tapatalk
Just Rubio,manpaulbelvy je napisao/la:If you want Tyler johnson send me a trade offer!SiamoNoi je napisao/la:Čudo da mene još nisu napali Francuzi,valjda imaju neki raspored kojim idu.Svaki čas očekujem da mi pokušaju Tylera Johnsona uvalit
Onaj drugi pak s kojim igram ovaj tjedan ima dobru ekipu,tu bi me čak i pojacao sta god da mi da
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije li se ovaj trade mogao kako sutra odobriti? 
Ovako večeras LBJ ne igra, ja igram protiv Rođaka, sutra Rođak dolazi meni i ne igra, a igram protiv LBJ-a...
Ovako večeras LBJ ne igra, ja igram protiv Rođaka, sutra Rođak dolazi meni i ne igra, a igram protiv LBJ-a...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Re: RE: Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
He is for sale!SiamoNoi je napisao/la:Just Rubio,manpaulbelvy je napisao/la:If you want Tyler johnson send me a trade offer!SiamoNoi je napisao/la:Čudo da mene još nisu napali Francuzi,valjda imaju neki raspored kojim idu.Svaki čas očekujem da mi pokušaju Tylera Johnsona uvalit
Re: RE: Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
But 1 for 1 if you want.paulbelvy je napisao/la:He is for sale!SiamoNoi je napisao/la:Just Rubio,manpaulbelvy je napisao/la:If you want Tyler johnson send me a trade offer!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.