Crna Gora
BiH
Srbija-zx2
na 5,55 = 32,92 KM
P.S. ovaj portugal samo tako smrdi na namjestaljku.....
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HAHAHAHAHAHAHAHHAMonolog je napisao/la:
Portugal - Cipar PS2 (1.45) - Ne znam kakvo se čudo mora dogoditi da Portugal primi gol od Ciprana. Po meni, vrlo lako će izaći hendikep, moguće i 3+, ali mi je najrealnije da Cipar neće postići gol. Uostalom, svi znamo kako Portugal čvrsto igra kvalifikacione utakmice. Pa i na SP-u su samo primili od Španije gol.![]()
Šit hepens stari nisi duduk. Ja recimo ne volim pogadjat PS2 osim ako je ekstremno jaci tim i ako su losi napadi timova...Monolog je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHHAMonolog je napisao/la:
Portugal - Cipar PS2 (1.45) - Ne znam kakvo se čudo mora dogoditi da Portugal primi gol od Ciprana. Po meni, vrlo lako će izaći hendikep, moguće i 3+, ali mi je najrealnije da Cipar neće postići gol. Uostalom, svi znamo kako Portugal čvrsto igra kvalifikacione utakmice. Pa i na SP-u su samo primili od Španije gol.![]()
Duduk i po'.
Prošao tiket, lagano došla tri tenisa na broj gemova.Willy je napisao/la:http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6...
Ja tek sad vidjeh ove hendikepe, ne mogu da vjerujem(Williams, zar ne?).hodža je napisao/la:Ovo bi moralo proći :
Španija - Grčka(+3,5)...H1...1,45
Srbija - Hrvatska(+4,5)...H1...1,45
kvota : 2,10
Prvo, čestitke na tiketu(Nadal i Ivanović su bili knap, ali prošao si).Willy je napisao/la:@Monolog, što ide vrijeme sve više vjerujem u jarugine teorije zavjere kladioničarske mafije. Kad je Teodosić igrao prvu utakmicu poslije isteka kazne protiv Jordana granica je bila samo 9,5, čini mi se kuću bih dao da će im ubaciti bar tri trojke i on da samo 7 poena (kvota bila 1,45). Mislim da brojem poena igrača ponekad diriguje kladionica, kao što je jaruga ranije pisao o tome.
Nisu se uopste potukli na treningu nego su razmenili cuske na tekmi protiv Argentine,ali je sada sve to uredu,nije ni bilo nista ozbiljno.Raikkonen je napisao/la:Srbija-Hrvatska 2
Spanija-Grcka 2
Corinthians-Goias 1
Southampton-Rochdale 1
kvota 27,75
ulog:5KM moguci dobitak138,75
P.S.Srbi se pokacili na zadnjem treningu(Teodosic udario Bjelicu)
Tjesi se buraz ovo su inf iz prve rukeDevil je napisao/la:Nisu se uopste potukli na treningu nego su razmenili cuske na tekmi protiv Argentine,ali je sada sve to uredu,nije ni bilo nista ozbiljno.Raikkonen je napisao/la:Srbija-Hrvatska 2
Spanija-Grcka 2
Corinthians-Goias 1
Southampton-Rochdale 1
kvota 27,75
ulog:5KM moguci dobitak138,75
P.S.Srbi se pokacili na zadnjem treningu(Teodosic udario Bjelicu)![]()
Jedan samo za danas.
Srbija-Hrvatska 1 1.30
R.N.Lowen-Silkeborg 1 1.45
Southampton--Rochdale 1 1.65
Botafogo-Gremio oba daju 1.60
Viborg-Midtjylland 1 1.30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.