Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Vedrana
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Vedrana » 31 okt 2017, 07:47

Nevjerovatno je kako ljudi misle da je bolje strano **** nego nešto naše.

Konstatacija da više vrijedi švicarski klub u drugoj ligi nego naš najtrofejniji je stvarno van svake pameti. Pa ljudi, čujete li vi sebe, čitate li šta pišete?

Kodro imao šansu u našoj kaljuži od lige, i prokockao ju je, dobio otkaz i šutiran iz FKS. I vi mislite da je on bolji trener od Amara?

:crazy: :crazy: :crazy:
? $ - ? " $!

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 31 okt 2017, 08:14

Obzirom da smo 101. liga na svijetu, i da je na osnovu toga i prvak Zimbabvea vrijedniji od naseg prvaka, klub u svicarskoj drugoj ligi je komotno vrijedniji od naseg. To je tuzna istina s kojom se ljudi moraju pomiriti. Svi bi mi voljeli da nam je liga u top 5, ali cinjenice su takve da niti jedan nas prvak nije prosao niti jedno pretkolo u LP u zadnjih 10 godina. Stavise, unazad 10 godina nasi prvaci imaju dvije pobjede u pretkolu LP. Dvije pobjede u 20 utakmica. Reci sad "kakvi god da su, nasi su!" se moze samo izbjeci suocavanje sa istinom. Fudbal je mnogo veci od naseg balona gdje i dalje mislimo da su Sarajevo i Zeljeznicar velika imena u Evropskom fudbalu.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 08:23

invincible1921 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Evo Dragan Jovic osvojio ligu u Angoli , tu smo negdje sa njima rang , igrao dobro sa Sarajevom u Evropi , pa daj njega , ne vidim sto je Amar bolji trener :)
I tebi cu reci pehari su tu :D
Koliko ga u fudbalskom svijetu cijene mimo Vas par, vidi se jer ga godinam sem babe niko neće.
:urnebes:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 31 okt 2017, 09:15

slika
Mirel Josa, cetiri puta osvajao albansku ligu (bolje rangiranu od BHPL) i dva puta kup.

slika
Boyukagha Hajiyev, cetiri puta azerbejdzanska liga, koja nije za potcijeniti , i tri kupa.

Ne bi bilo lose razmisliti, njihov fudbal je u usponu.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 31 okt 2017, 09:38

citam temu svaki dan ali nisam primjetio da je napisan samo jedan komentar u korist Amara a da nije od strane navijaca zelje.. ili sam nesto propustio???
ako sam upravu, valjda i to nesto govori...svi mutavi, samo 'plavi' pametni i znaju sta je fudbal..

Meni je iskreno svejedno, pape i mesha su mi toliko ubili volju za repkom da se pitam vrijedi li se vise zivcirati oko gluposti, zapostavljati familiju zbog 'zmajeva'...definitivno ne vrijedi.
Prema tome, dajte nam i Amawa slobodno, da gledamo cirkus i dalje, bice veselo na tribinama bilinog polja, ako nista drugo :rol:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 31 okt 2017, 09:39

Amar idealan selektor za reprezentaciju koja ce pobjediti 2-3 utakmice u kvalama i bit do zadnje tekme u borbi za baraz u koji nece otici. Lik je klasicni neradnik, needukuje se nista.
UPRAVA NAPOLJE!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 31 okt 2017, 09:46

Ko ce pisati pozitivno o Amaru, kompleksasi koji prate nasu PLBiH i kojim je on omrazena osoba broj 1... pa takvim je Amar nabio pritisak do neba, slao ih na aparate... i sad trebaju pisati u korist njega... ko god prati iole nas fudbal zna da je Amar Osim ubjedljivo najbolji trener ikad koji je bio u našoj ligi... o trofejima ne treba ni pisati... a i kodro je bio u istoj... pa ga sutnulo sarajevo zbog sramotnih rezultata sa ubjedljivo najboljom ekipom i dovelo nepismenog uscuplica koji im je donio trofej koji su skoro izgubili diletantskim vodjenjem kodre...

Amar Osim ubjedljivo najbolja opcija za selektora... izbor nekog drugog zahtijeva psihijatrijsko vjestacenje ljudi u izvrsnom odboru...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 okt 2017, 09:50

Kompromis je napisao/la:Ko ce pisati pozitivno o Amaru, kompleksasi koji prate nasu PLBiH i kojim je on omrazena osoba broj 1... pa takvim je Amar nabio pritisak do neba, slao ih na aparate... i sad trebaju pisati u korist njega... ko god prati iole nas fudbal zna da je Amar Osim ubjedljivo najbolji trener ikad koji je bio u našoj ligi... o trofejima ne treba ni pisati... a i kodro je bio u istoj... pa ga sutnulo sarajevo zbog sramotnih rezultata sa ubjedljivo najboljom ekipom i dovelo nepismenog uscuplica koji im je donio trofej koji su skoro izgubili diletantskim vodjenjem kodre...

Amar Osim ubjedljivo najbolja opcija za selektora... izbor nekog drugog zahtijeva psihijatrijsko vjestacenje ljudi u izvrsnom odboru...
Pa vi ste navijaci Zelje kompleksasi zelite svog Amara ugurati da vam moze gurati igrace i sprovoditi mahalske ideje a sve na stetu reprezentacije jer vam je ona broj 2 nakon interesa zelje sto i pokazujete ovdje, a to sto polovica sarajeva, cijela bosna i dijaspora povraca na spomen istog nije bitno.
:wave:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 31 okt 2017, 09:54

Ja sam navijac reprezentacije, domaci fudbal me ne zanima pretjerano, i mislim da izbor Osima nije dobro rjesenje za tim za koji navijam.
Nije korektno da se interesi kluba, prebijaju preko ledja reprezentacije.
Postujem i Zelju i Osima i navijace , ali ovaj nacin na koji se stvar radi nije dobar, ma koliko se to pokusavalo opravdati i relativizirati.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 okt 2017, 09:56

avenija je napisao/la:
Pa vi ste navijaci Zelje kompleksasi zelite svog Amara ugurati da vam moze gurati igrace i sprovoditi mahalske ideje a sve na stetu reprezentacije jer vam je ona broj 2 nakon interesa zelje sto i pokazujete ovdje, a to sto polovica sarajeva, cijela bosna i dijaspora povraca na spomen istog nije bitno.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 31 okt 2017, 10:02

http://sportsport.ba/magazin/barbarez-s ... koj/257068

Selektore :kafa:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eto amar je ubleha, al barbareza bi svi objerucke prihvatili
=\_1921_/=

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 31 okt 2017, 10:02

avenija je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Ko ce pisati pozitivno o Amaru, kompleksasi koji prate nasu PLBiH i kojim je on omrazena osoba broj 1... pa takvim je Amar nabio pritisak do neba, slao ih na aparate... i sad trebaju pisati u korist njega... ko god prati iole nas fudbal zna da je Amar Osim ubjedljivo najbolji trener ikad koji je bio u našoj ligi... o trofejima ne treba ni pisati... a i kodro je bio u istoj... pa ga sutnulo sarajevo zbog sramotnih rezultata sa ubjedljivo najboljom ekipom i dovelo nepismenog uscuplica koji im je donio trofej koji su skoro izgubili diletantskim vodjenjem kodre...

Ja znam sto cijela Bosna povraca spram Osima... godine i godine sutanja nogama svih klubova od strane Amara... pa ko zna mozda bi i ja tako... i da kad vec ne moze i nece biti trener Zelje, onda je red i da najboljeg naseg slobodnog trenera angazujemo kao selektora... valjda je red da se i iz domace kuhinje nesto da... a ne samo "dijaspora" treneri jer su svi nakon Bake upravo takvi... ali ne mozete vi i vase mozdane vijuge to dokuciti... vama je top topova vrijedjati Amara i ono sto je uspio uraditi, a istovremeno uzdizati kodru koji nije bio u stanju donijeti trofeje sa ekipom sa kojom je jedan nepismeni uscuplic to uspio... pa to je vrh moralnog bezobrazluka... moj zeludac to ne moze podnijeti...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 okt 2017, 10:05

Kodro da vodi pionire treba biti ispred osobe koja ne zna sastaviti ni recenice. Reprezentaciju ne treba voditi ni svakakav coban vec pristojan covjek koji te nece nigdje sramotiti ponasanjem, izgledom, neozbiljnoscu.

Ali to vi iz plavog dijela bivseg grada ne shvatate, dva zuba, nargila, cakija, suplja. To je to. Zasjedne se i stvori se mit u sekundi, krene od dvije budale sa dva zuba, a na kraju kada se to uoblici od lojavog debelog neradnika iz vremena kada su se kupovale titule dobijes Fergusona.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2017, 10:43

babino je napisao/la:citam temu svaki dan ali nisam primjetio da je napisan samo jedan komentar u korist Amara a da nije od strane navijaca zelje.. ili sam nesto propustio???
ako sam upravu, valjda i to nesto govori...svi mutavi, samo 'plavi' pametni i znaju sta je fudbal..
Da, svi su mutavi. Toliko potcjenjivanja prema našem čovjeku, našem najtrofejnijem, covjeku koji fakat ima znanje da je "mutavost" jedino logicno objasnjenje.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 31 okt 2017, 10:46

Neandertalac je napisao/la:
babino je napisao/la:citam temu svaki dan ali nisam primjetio da je napisan samo jedan komentar u korist Amara a da nije od strane navijaca zelje.. ili sam nesto propustio???
Da, svi su mutavi. Toliko potcjenjivanja prema našem čovjeku, našem najtrofejnijem, covjeku koji fakat ima znanje da je "mutavost" jedino logicno objasnjenje.
hocemo li u mutave dodati i ove iz japana i qatara :D

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 10:51

Kompromis je napisao/la:
avenija je napisao/la:

Ja znam sto cijela Bosna povraca spram Osima... godine i godine sutanja nogama svih klubova od strane Amara... pa ko zna mozda bi i ja tako... i da kad vec ne moze i nece biti trener Zelje, onda je red i da najboljeg naseg slobodnog trenera angazujemo kao selektora... valjda je red da se i iz domace kuhinje nesto da... a ne samo "dijaspora" treneri jer su svi nakon Bake upravo takvi... ali ne mozete vi i vase mozdane vijuge to dokuciti... vama je top topova vrijedjati Amara i ono sto je uspio uraditi, a istovremeno uzdizati kodru koji nije bio u stanju donijeti trofeje sa ekipom sa kojom je jedan nepismeni uscuplic to uspio... pa to je vrh moralnog bezobrazluka... moj zeludac to ne moze podnijeti...
Gospodine kada koristite termin moralni bezobrazluk, shvatite da je to najbolji opis ove farse oko izbora babinog sina(NEPOTIZAM).
"Najbolji" slobodan trener, a pitanje je zašto je slobodan, i kada je dobio ikakvu ponudu za posao ako mu nije babo bio garancija, čak se i babo u ovom slučaju sakriva iza namiještene procedure, izmišljajući kandidate, da bi oprao ruke.
Naše moždane vijuge, nemogu pojmiti amoralnost ponašanja jedinog člana komisije(ostali su tu samo na papiru, jeftino prodaju svoje ime i obraz), i bezobrazluka Vas i sličnih koji neslaganje sa Vašim mišljenjem, odmah etiketiraju:, balvane, mrzizelji, glupani, kompleksaši, narkomanj, neuki, psihijatrijski slučajevi, ...(čak čovjeka iz Dubrovnika proglasiše Fočakom, jer u svojoj limitiranosti to smatraju uvredom, mizerno i bezobrazno)
Danima ismijavate reprezentaciju, mnoge ljude iz fudbalskog svijeta i sve druge koji nisu iz Vašeg uskog kruga Amaroljubaca. Morate shvatiti da je večini stalo do reprezentacije a ne do interesa nekog pojedinca, za razliku od Vas.

Da je Gospodin Ivica Osim, kojega sam do ove farse poštovao, bez ikakve lakrdije od procedure, rekao predležamo moga sina(koja smijurija), te da je isti izabran bilo bi poštenije. Ovako je sve ovo jadno.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 31 okt 2017, 10:55

Znaci, ovako stoje stvari:

-Tino Susic napravi transfer u Maccabi Tel Aviv
-Svi se sprdaju s njim jer je otisao u amatersku Izraelsku ligu
-Tino Susic NE ZASLUZUJE poziv u reprezentaciju dok se ne vrati u ozbiljniju sredinu

-Amar Osim vodio najdominantniji tim Zeljeznicara u ligi u to vrijeme
-Amar Osim vodio Zeljeznicar u dva evropska dvomeca protiv istih Izraelskih 'amatera', gdje je spusio 14 golova u mrezi
-Amar Osim ZASLUZUJE biti selektor, jer ipak ima 10 trofeja

Bolesno smijesno. Svi losiji selektori su gori od Amara, niko od boljih ne zeli, eto samo on. Evo za Robija se vec zna da nece da nas vodi, iako ga jos niko nije kontaktirao. Valjda bi on sam trebao doci na koljena i moliti za posao, srediti tal s nekim u komisiji i savezu, jer to tako u nas ide.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2017, 11:00

Meni je Kodro vrh za selektora. Taman za mutavce da mu predlazu koga da stavi, pozove, koga da otjera i kako to vec u reprezentaciji hoda. A i dobar trener, pa bio u pl bih pola sezone. I u repki, koliko ono, slabo ga se sjecam.

Ili mozda Robi. Vidite, ako hocete kvalitet a Robi je sigurno kvalitet onda i platite. Sta je najmanje milionce za trenera njegove klase? Hello, cetvrtfinale eur kao pomocnik. Kup sa Zvezdom. Azerbejdžan preporodio. Pise Kurir i Blic da je kandidat za selektora Srbije, ako ga oni traže onda mora da valja.

Da razjasnim kako su kao igrači Robi i Kodro svjetske klase. Kao treneri, taman za mutavaca, ništa više.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2017, 11:01

Prosinečki izjavio da ne namjerava raditi na ovim prostora, samo inostrani klub. I on otpada. Kako god okreneš teško da bilo ko može biti gori od Meše, bar se tome nadam. :mrgreen:

U jednom članu ugovora treba da stoji: Strogo naređeno da se svaka utakmica mora igrati u 4-3-2-1 ili 4-2-3-1 formaciji ali da napadač ne smije igrati veznog ili veznjak beka itd. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 31 okt 2017, 11:01

Vedrana je napisao/la:Nevjerovatno je kako ljudi misle da je bolje strano **** nego nešto naše.

Konstatacija da više vrijedi švicarski klub u drugoj ligi nego naš najtrofejniji je stvarno van svake pameti. Pa ljudi, čujete li vi sebe, čitate li šta pišete?

Kodro imao šansu u našoj kaljuži od lige, i prokockao ju je, dobio otkaz i šutiran iz FKS. I vi mislite da je on bolji trener od Amara?

:crazy: :crazy: :crazy:
Ne samo da mislim(o), nego Meho Kodro i jeste bolji trener od Amara Osima. Meho Kodro i nije za naše lige jer u našoj ligi valja biti muljator, a Amar Osim nije ni za 2. švicarske lige jer muljanje tamo ne prolazi.
Volim te Bosno!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []