Kompromis je napisao/la:avenija je napisao/la:Kompromis je napisao/la:Ko ce pisati pozitivno o Amaru, kompleksasi koji prate nasu PLBiH i kojim je on omrazena osoba broj 1... pa takvim je Amar nabio pritisak do neba, slao ih na aparate... i sad trebaju pisati u korist njega... ko god prati iole nas fudbal zna da je Amar Osim ubjedljivo najbolji trener ikad koji je bio u našoj ligi... o trofejima ne treba ni pisati... a i kodro je bio u istoj... pa ga sutnulo sarajevo zbog sramotnih rezultata sa ubjedljivo najboljom ekipom i dovelo nepismenog uscuplica koji im je donio trofej koji su skoro izgubili diletantskim vodjenjem kodre...
Amar Osim ubjedljivo najbolja opcija za selektora... izbor nekog drugog zahtijeva psihijatrijsko vjestacenje ljudi u izvrsnom odboru...
Pa vi ste navijaci Zelje kompleksasi zelite svog Amara ugurati da vam moze gurati igrace i sprovoditi mahalske ideje a sve na stetu reprezentacije jer vam je ona broj 2 nakon interesa zelje sto i pokazujete ovdje, a to sto polovica sarajeva, cijela bosna i dijaspora povraca na spomen istog nije bitno.

Ja znam sto cijela Bosna povraca spram Osima... godine i godine sutanja nogama svih klubova od strane Amara... pa ko zna mozda bi i ja tako... i da kad vec ne moze i nece biti trener Zelje, onda je red i da najboljeg naseg slobodnog trenera angazujemo kao selektora... valjda je red da se i iz domace kuhinje nesto da... a ne samo "dijaspora" treneri jer su svi nakon Bake upravo takvi... ali ne mozete vi i vase mozdane vijuge to dokuciti... vama je top topova vrijedjati Amara i ono sto je uspio uraditi, a istovremeno uzdizati kodru koji nije bio u stanju donijeti trofeje sa ekipom sa kojom je jedan nepismeni uscuplic to uspio... pa to je vrh moralnog bezobrazluka... moj zeludac to ne moze podnijeti...
Gospodine kada koristite termin moralni bezobrazluk, shvatite da je to najbolji opis ove farse oko izbora babinog sina(NEPOTIZAM).
"Najbolji" slobodan trener, a pitanje je zašto je slobodan, i kada je dobio ikakvu ponudu za posao ako mu nije babo bio garancija, čak se i babo u ovom slučaju sakriva iza namiještene procedure, izmišljajući kandidate, da bi oprao ruke.
Naše moždane vijuge, nemogu pojmiti amoralnost ponašanja jedinog člana komisije(ostali su tu samo na papiru, jeftino prodaju svoje ime i obraz), i bezobrazluka Vas i sličnih koji neslaganje sa Vašim mišljenjem, odmah etiketiraju:, balvane, mrzizelji, glupani, kompleksaši, narkomanj, neuki, psihijatrijski slučajevi, ...(čak čovjeka iz Dubrovnika proglasiše Fočakom, jer u svojoj limitiranosti to smatraju uvredom, mizerno i bezobrazno)
Danima ismijavate reprezentaciju, mnoge ljude iz fudbalskog svijeta i sve druge koji nisu iz Vašeg uskog kruga Amaroljubaca. Morate shvatiti da je večini stalo do reprezentacije a ne do interesa nekog pojedinca, za razliku od Vas.
Da je Gospodin Ivica Osim, kojega sam do ove farse poštovao, bez ikakve lakrdije od procedure, rekao predležamo moga sina(koja smijurija), te da je isti izabran bilo bi poštenije. Ovako je sve ovo jadno.