Dobro ce nam doci ovi jaki protivnici Cluj,Ferencvaros,protiv njih treba pokazat zube,ali bice tesko,protiv Kartola i Pecuha se moze nesh napraviti.. Meni je bitnije da se igraci uigraju pred nastavak sezone,i da uzmemo neku u gostima sto bi bilo veoma dobro ..AulleTa je napisao/la:To svakako u prvom redu, ali jake utakmice i protivnici neće škoditi.harry_90 je napisao/la:Ja mislim da se na ovom turniru nece gledat rezultat,vec da se igraci uvjezbaju pred nastavak sezone,tako je i rekao Glavas pred polazak za Pecuh.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zvuči kao nemoguća misija, barem za nas. A ako mislimo Evropu ganjati, moramo i u gostima igrati disciplinovano i na pobjedu.harry_90 je napisao/la:Dobro ce nam doci ovi jaki protivnici Cluj,Ferencvaros,protiv njih treba pokazat zube,ali bice tesko,protiv Kartola i Pecuha se moze nesh napraviti.. Meni je bitnije da se igraci uigraju pred nastavak sezone,i da uzmemo neku u gostima sto bi bilo veoma dobro ..AulleTa je napisao/la:To svakako u prvom redu, ali jake utakmice i protivnici neće škoditi.harry_90 je napisao/la:Ja mislim da se na ovom turniru nece gledat rezultat,vec da se igraci uvjezbaju pred nastavak sezone,tako je i rekao Glavas pred polazak za Pecuh.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Da cemo mi ici na gostovanje kako treba,da se borimo,a ne na sickoj petlji vec gubimo 1:0 .. Treba krenut agresivno na strani,imamo dobre igrace,al djaba kad zakoce odmah na pocetku i brani svoj gol kako znas i umijes .. Da nema Mujkica na golu,sa koliko bi mi komada dolazili sa strane .. Ako do kraja proljetnog prvenstva ne donesemo bodove sa strane,nemamo se cemu nadat,jedino kroz kup nesto probat,tu nam ide najbolje .
Ali opet valja u goste, mada smo tu po tradiciji dobri ali neće ni to biti zauvijek, ali ja se nadam da će ta dominacija potrajati što duže.harry_90 je napisao/la:Da cemo mi ici na gostovanje kako treba,da se borimo,a ne na sickoj petlji vec gubimo 1:0 .. Treba krenut agresivno na strani,imamo dobre igrace,al djaba kad zakoce odmah na pocetku i brani svoj gol kako znas i umijes .. Da nema Mujkica na golu,sa koliko bi mi komada dolazili sa strane .. Ako do kraja proljetnog prvenstva ne donesemo bodove sa strane,nemamo se cemu nadat,jedino kroz kup nesto probat,tu nam ide najbolje .
Spammer
Kup BiH je jedino po meni regularno takmicenje gdje gosti mogu pokazat sta znaju,dok u ligi nemozes pruzit ono najbolje,zacas dobijes crveni,ne daju ti da razvijes svoju igru,sviraju neke nedozvoljene pozicije itd. Barem po meni u kupu se pokazu najbolje ekipe u ovoj drzavi,i koliko oni mogu.Ja najvise mislim da mozemo nesto preko kupa odradit,dok u ligi treba donijet bodove sa strane ako zelis borbu za vrh ili evropska takmicenja,ali to nama tesko ide,bolje receno nikako .. Glavas radi za dobre pare,a nista ne pokazuje na strani,dok je Sakib sa mizernom platom znao donosit dosta bodova sa strane ..AulleTa je napisao/la:Ali opet valja u goste, mada smo tu po tradiciji dobri ali neće ni to biti zauvijek, ali ja se nadam da će ta dominacija potrajati što duže.harry_90 je napisao/la:Da cemo mi ici na gostovanje kako treba,da se borimo,a ne na sickoj petlji vec gubimo 1:0 .. Treba krenut agresivno na strani,imamo dobre igrace,al djaba kad zakoce odmah na pocetku i brani svoj gol kako znas i umijes .. Da nema Mujkica na golu,sa koliko bi mi komada dolazili sa strane .. Ako do kraja proljetnog prvenstva ne donesemo bodove sa strane,nemamo se cemu nadat,jedino kroz kup nesto probat,tu nam ide najbolje .
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
sta ba regularno...pa jesil bio sad kad smo s slavijom igrali, dva gola nam ponistili bezveze....nezz tacno kad smo igrali april je bio ja mislim....ponistise nam golove zbog navodnog zaledja Kup je jos gori....nista nevalja u ovoj BIH....tak da nadat se samo boljemm.....harry_90 je napisao/la:Kup BiH je jedino po meni regularno takmicenje gdje gosti mogu pokazat sta znaju,dok u ligi nemozes pruzit ono najbolje,zacas dobijes crveni,ne daju ti da razvijes svoju igru,sviraju neke nedozvoljene pozicije itd. Barem po meni u kupu se pokazu najbolje ekipe u ovoj drzavi,i koliko oni mogu.Ja najvise mislim da mozemo nesto preko kupa odradit,dok u ligi treba donijet bodove sa strane ako zelis borbu za vrh ili evropska takmicenja,ali to nama tesko ide,bolje receno nikako .. Glavas radi za dobre pare,a nista ne pokazuje na strani,dok je Sakib sa mizernom platom znao donosit dosta bodova sa strane ..AulleTa je napisao/la:Ali opet valja u goste, mada smo tu po tradiciji dobri ali neće ni to biti zauvijek, ali ja se nadam da će ta dominacija potrajati što duže.harry_90 je napisao/la:Da cemo mi ici na gostovanje kako treba,da se borimo,a ne na sickoj petlji vec gubimo 1:0 .. Treba krenut agresivno na strani,imamo dobre igrace,al djaba kad zakoce odmah na pocetku i brani svoj gol kako znas i umijes .. Da nema Mujkica na golu,sa koliko bi mi komada dolazili sa strane .. Ako do kraja proljetnog prvenstva ne donesemo bodove sa strane,nemamo se cemu nadat,jedino kroz kup nesto probat,tu nam ide najbolje .
Ajla svako ima svoje misljenje
na strani u kupu mozes igrati kako znas,dok u ligi nemozes,usporedi nase nastupe u kupu i ligi
gdje smo bolji ..
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
pa normalno da svako ima svoje misljenje...jest da smo bolji u Kupu neg u PL ali opet budi siguran da KUP nije toliko regularan...na strani u Kupu nemozes igrati kako znas neg igra se da imamo sto vecu gol razliku(da pobjedimo) da bi isli dalje....ha ja...ali et ti imas svoje misljenje.....harry_90 je napisao/la:Ajla svako ima svoje misljenjena strani u kupu mozes igrati kako znas,dok u ligi nemozes,usporedi nase nastupe u kupu i ligi
gdje smo bolji ..
- Probisvjet
- Kontakt:
evo pakaša! Otvara knjižare, a stadion mu stoji!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pa jebga ipak je on pisac umjetnika a ne fudbalerProbisvjet je napisao/la:
evo pakaša! Otvara knjižare, a stadion mu stoji!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Premijer kantona iz Banovića, predjednik je iz Gradačca, šta da očekujemo ?brazzo je napisao/la:pa jebga ipak je on pisac umjetnika a ne fudbalerProbisvjet je napisao/la:
evo pakaša! Otvara knjižare, a stadion mu stoji!![]()
ali glavonje su i ovi iz skupštine TK to su oni trebali davno staviti u proceduru napraviti reviziju projekta a ne da se nezz ni kad će biti gotovo ni da li će se završiti ni ko plaća NIŠTA se ne zna
![]()
Spammer
Utakmice u direktnom prenosu:
6. kolo: Široki Brijeg - Željezničar
7. kolo: Borac - Zrinjski
8. kolo: Saraevo - Olimpik
9. kolo: Željezničar - Čelik
10. kolo: Borac - Rudar Prijedor
11. kolo: Željezničar - Sarajevo
12. kolo: Zrinjski - Željezničar
13. kolo: Široki Brijeg - Sarajevo
14. kolo: Borac - Željezničar
Zrinjski - Široki Brijeg (nedjelja)
15. kolo: Široki Brijeg - Budućnost
16. kolo: Široki Brijeg - Borac
17. kolo: Borac - Drina
18. kolo: Slavija - Zrinjski (subota)
Široki Brijeg - Olimpik (nedjelja)
19. Zrinjski - Sarajevo
20. Sarajevo - Budućnost
21. Željezničar - Široki Brijeg
22. Borac - Zrinjski
23. Borac - Budućnost
24. Zrinjski - Olimpik
25. Željezničar - Slavija
26. Sarajevo - Željezničar
27. Željezničar - Zrinjski
28. Sarajevo - Široki Brijeg
29. Željezničar- Borac (subota)
Široki Brijeg - Zrinjski (nedjelja)
30. mjesto promocije prvaka
Nigdje Slobode, sramota...
19. Zrinjski - Sarajevo
20. Sarajevo - Budućnost
22. Borac - Zrinjski
23. Borac - Budućnost
24. Zrinjski - Olimpik
Spammer
Krivi upravu Slobode, a ne BHT 1AulleTa je napisao/la:Utakmice u direktnom prenosu:
19. Zrinjski - Sarajevo
20. Sarajevo - Budućnost
22. Borac - Zrinjski
23. Borac - Budućnost
24. Zrinjski - Olimpik
Sta je sa Slobodom!!, ocito da Sloboda igra trenutno takav fudbal da nije zanimljiva vise nikome,a zamisli TV prenos 80 min rezultat 0-0 ,a igraci Slobode samo padaju ko pokoseni do kraja utakmice.I onda se Fukare cude sto nema prenosa,a Sloboda kao domacin salje dopis Derby-ju Kola da Tusanj nije uslovan i da se ne moze vrsiti prijenos,a onda prijenos tekme BiH-Turska mladi!!Mislim da TV BiH 1 sad vraca Upravi Slobode nek gledaju Derby-je Premijer lige,a Slobode tu nema na mapi,a da ne govorim o sponzorima i ostalim stvarima sto nosi prijenos naTV BH1.
**** bas sam neki dan pricao s ljudima na tu temu i opština izdvaja oko 2,5 m godisnje za izgradnju stadiona a budžet je oko 40 a kanton ima oko 500 i ne daje ništaAulleTa je napisao/la:Premijer kantona iz Banovića, predjednik je iz Gradačca, šta da očekujemo ?brazzo je napisao/la:pa jebga ipak je on pisac umjetnika a ne fudbalerProbisvjet je napisao/la:
evo pakaša! Otvara knjižare, a stadion mu stoji!![]()
ali glavonje su i ovi iz skupštine TK to su oni trebali davno staviti u proceduru napraviti reviziju projekta a ne da se nezz ni kad će biti gotovo ni da li će se završiti ni ko plaća NIŠTA se ne zna
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sloboda danas igra prvu utakmicu na turniru sa srpskim drugoligasem Sentom ..
Slobode nema jer nije potpisala nikakav ugovor, sta treba da vas prenose sa gostujucih terena, a kada se igra na vasem, da onda nema kamera, da se ne moze vidjeti kasapljenje na vas nacin...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:Slobode nema jer nije potpisala nikakav ugovor, sta treba da vas prenose sa gostujucih terena, a kada se igra na vasem, da onda nema kamera, da se ne moze vidjeti kasapljenje na vas nacin...
niko je nije ni pitao da ti odma kazem...evo nema ni Celika na domacem terenu, samo kada igra gostujuce utakmice...sarajevska liga, sarajevska televizija i naravno 'DRZAVA TUZLA" ne uklapa se tu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:Gigant je napisao/la:Slobode nema jer nije potpisala nikakav ugovor, sta treba da vas prenose sa gostujucih terena, a kada se igra na vasem, da onda nema kamera, da se ne moze vidjeti kasapljenje na vas nacin...
niko je nije ni pitao da ti odma kazem...evo nema ni Celika na domacem terenu, samo kada igra gostujuce utakmice...sarajevska liga, sarajevska televizija i naravno 'DRZAVA TUZLA" ne uklapa se tu
Zasto se nisi upitao zasto je to tako, da li je do sarajevske TV ili ne daj boze do vase uprave i furanja svi nas mrze,ne daju nam sarajevske TV-ije da pravimo stadion,ma svi su krivi osim nas,a zasto recimo ima kosarkaski klub Sloboda Dita na TV-u i tu nema mrznje od sarajevske TV-ije prema tom kosarkaskom klubu.Zasto smo gledali plej off iz Tuzle prenosila tv BH1 S.Dita-Siroki,ali eto omrzena sarajevska TV ne voli fudbalski klub Sloboda.Da li ima krivice do uprave F.K.Sloboda ili Vam je kriva samo tv-ija i grad Sarajevo morate se zapitati,a dotle neka vam "DRZAVU TUZLU" i klub Slobodu na tv-u prati kantonalna tv,jer ste po kvalitetu to i za sluzili!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Jesi bistar.Vidi se da imas 66 postova.januar je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Gigant je napisao/la:Slobode nema jer nije potpisala nikakav ugovor, sta treba da vas prenose sa gostujucih terena, a kada se igra na vasem, da onda nema kamera, da se ne moze vidjeti kasapljenje na vas nacin...
niko je nije ni pitao da ti odma kazem...evo nema ni Celika na domacem terenu, samo kada igra gostujuce utakmice...sarajevska liga, sarajevska televizija i naravno 'DRZAVA TUZLA" ne uklapa se tu....ovo volim 'Drzava Tuzla"... kad se samos jetim kad se mjesecima pisalo po novinama 1997 kako tuzlaci pjevaju jugoslovensku himnu na utakmici protiv sarajeva
..nekome nije bilo divno slusati parole koje su glasile "drzava Tuzla", pa su se sluzili i lazima ....ma treba svakako prestat preplacivat se za te sarajevske televizije, telekom i slicne stvari...kod mene niko u bosni dole mati, sestra ne koriste usluge telekoma vec druge...zasto da dajemo pare nekome ko nas gleda drugacije ebiga[/quot
Zasto se nisi upitao zasto je to tako, da li je do sarajevske TV ili ne daj boze do vase uprave i furanja svi nas mrze,ne daju nam sarajevske TV-ije da pravimo stadion,ma svi su krivi osim nas,a zasto recimo ima kosarkaski klub Sloboda Dita na TV-u i tu nema mrznje od sarajevske TV-ije prema tom kosarkaskom klubu.Zasto smo gledali plej off iz Tuzle prenosila tv BH1 S.Dita-Siroki,ali eto omrzena sarajevska TV ne voli fudbalski klub Sloboda.Da li ima krivice do uprave F.K.Sloboda ili Vam je kriva samo tv-ija i grad Sarajevo morate se zapitati,a dotle neka vam "DRZAVU TUZLU" i klub Slobodu na tv-u prati kantonalna tv,jer ste po kvalitetu to i za sluzili!
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.