FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dobar je i ovo rezultat
Mali besirevic najbolji pravi igrac
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
malo pratim pa evo da prokomentiram , valjda necu biti sankcioniran zbog krsenja pravila .Konzerva je napisao/la:ako su ovo prvaci hrvatske ispred jednog dinama, a zeljo se Ovako poigrava sa njima.....pa onda zeljo nemora brinut za buducnost, na ovim momcima se mogu milioni zaraditi.
i ovo su sve manje-vise igraci koji se pripremaju za dinamo . Recimo ovaj golman Vasilj je otisao iz Zrinjskog u Dinamo da bi sad 'zavrsio' u lokomotivi . Lokomotiva je cisto dinamova filijala.
Kako su ovi osvojili juniorski naslov ispred Dinamovih 'sluzbenih ' juniora ne znam , vjerojatno zato sto najtalentiraniji dinamovi juniori istovremeno igraju za seniorsku ekipu Dinamo 2 , koja je mislim trenutno prva u drugoj HNL ligi .
u svakom slucaju cestitke na dobroj igri i rezultatu . potencijala ima .
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 31 okt 2017, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma odlican. Igramo ko sat. Zaboravljaju raja da su ovo jos uvijek djeca, svi do jednoga mogu napredovati i to mnogo.SF6 je napisao/la:Dobar je i ovo rezultat
Ja prezadovoljan, vidio sam akcije, presing,trku, lijepe poteze ali i neke greske, nonsalanciju.
Ukupan utisak odličan.
Evo penal za njih...
Bravoooooo
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 31 okt 2017, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E jbg penal.
EDIT: Bravoooooo
EDIT: Bravoooooo
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 31 okt 2017, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
a jel moguce...
BRAVOOOOOOO
BRAVOOOOOOO
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 31 okt 2017, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dotakao ga nije
Taaakooo jeeee!!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- grbavicka1921
- Kontakt:
Samo se želji može desiti ovo. Igrač više prije pet minuta i onda naprave penal.
Ccccccc....
hajde sad kapitalizuj igrača više u polju do kraja!!
Smogni snage ŽELJO!!!
Ccccccc....
hajde sad kapitalizuj igrača više u polju do kraja!!
Smogni snage ŽELJO!!!
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 31 okt 2017, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Mene je najvise odusevio presing,tako nesto bi i seniori trebali raditiNeandertalac je napisao/la:Ma odlican. Igramo ko sat. Zaboravljaju raja da su ovo jos uvijek djeca, svi do jednoga mogu napredovati i to mnogo.SF6 je napisao/la:Dobar je i ovo rezultat
Ja prezadovoljan, vidio sam akcije, presing,trku, lijepe poteze ali i neke greske, nonsalanciju.
Ukupan utisak odličan.
Evo penal za njih...
Bravoooooo![]()
Žeric je danas promasio sve moguce, ne cudi me da meda ne moze u prvom timu.
- Zeljeznicar -
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Super utakmica nase djece. Imali smo sanse da vodimo 3-4 razlike nismo iskoristili i kazna nas stigla. Glavu gore momci bolji ste od Lokomotive i uz ovakav pristup slavimo prolaz na Grbavici.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- grbavicka1921
- Kontakt:
+1
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Onda se čudimo što Adžem njemu ne da više prostora za igru kao Anelu i Harisu.Zenzo je napisao/la:Žeric je danas promasio sve moguce, ne cudi me da meda ne moze u prvom timu.
Los dan Zera imo, a pisete ko da je ne znam kakav bio
, a i ovakav los je najopasniji bio po njihov gol, 80% sansi je preko njega doslo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MocMahale444
Nije lose, moglo je bolje ali isto lopta je okrugla moglo je i gore.
Sad s bismiletom ih docekati na Grbavici, boriti se momacki pa sta bude. Nemoj odma da pucate kritike, pozitiva.
Sad s bismiletom ih docekati na Grbavici, boriti se momacki pa sta bude. Nemoj odma da pucate kritike, pozitiva.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Samo napuniti Grbavicu i nabit nogom Lokomotivu iz takmicenja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma mene najviše kod njega nervira što ga boli kura.c za sve što uraid na terenu. Njemu je svejedno da li je promašio ili ne. Uradi dosta stvari dobro, ali onda kada treba da kruniše golom on nekako mlako uđe u šut i onda ništa od toga.irfo je napisao/la:Los dan Zera imo, a pisete ko da je ne znam kakav bio, a i ovakav los je najopasniji bio po njihov gol, 80% sansi je preko njega doslo
Dobar rezultat imamo za cime zaliti , ali na kraju smo dobro i prosli...5000 22. novembra i prolaz je nas 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO