FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2017, 16:29

Ma samo ajnspric.
Novinari zovite jasmina kemu kurevica redom sve.sd.a predsjednika.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 okt 2017, 16:31

Sariel1987 je napisao/la:Ko je od vas onaj novinar s.s?druze novinar si sad zovi trazi odgovore.ako se ne javljau prozivaj reci nece da se jave.ajnspric...
On smije pitati samo sto mu ss.odobri.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2017, 16:33

solinas je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Ko je od vas onaj novinar s.s?druze novinar si sad zovi trazi odgovore.ako se ne javljau prozivaj reci nece da se jave.ajnspric...
Ma nije on ba. Haha
Onaj novinar iz faktora.vidi se da momak vlada materijom. Mediji su za to najpogodniji njima je to poso.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 31 okt 2017, 16:35

solinas je napisao/la:
Ma ja, tipicno. Kako god bilo mi smo u kurcu, al onom crnackom, ne mogu nama ni novinari vise pomoci.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 16:37

Dok nama dodje iz guzice u glavu mi ispadosmo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 31 okt 2017, 16:38

SARS je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Suljo nije znao gdje je Tusanj kada sam isao na utakmice Slobode, i gostujuce. Niti jednom nisam usao bez ulaznice, koristio svoj prevoz za odlaske od 1985, o obrazovanju da ne pricam i onda ja kisnem negdje na C, a suljo dingospo u lozi. Yebem ti krv i svetu vodicu kojom sam obliven milion puta na Tusnju! Oko mene doktori, inzinjeri, profesori, privatnici...jednostavno ljudi koji su mnogo dali za ovaj grad, pod kisobranom, a on u lozi, sunce ti nepravedno.
I jos nesto, nemojte pricati i poistovjecivati sulju sa navijacima. Nemojte ni govoriti "sukob" sa Azmirom. Taj sukob nekako dodje kao kada bi vrabac rekao da ce pojesti macku.
Azmire ne posustaj jer imas ogromnu podrsku. Pojedince ignorisi.
Kako sam skoro napisao, a mislim da si procitao i uvazio da cijena ulaznice za utakmicu bude: zapad 10, sjever 7KM.
Malo vise osiguranja unutar tribina, a manje na ulasku u stadion.
Ovako si nekada pisao za "svog" vodju smradu jedan prevarantski
Zato sto ga Suljo prozvo za prozivanje,pa sad prelivoda hvalospjeve na racun Sulje...I dalje on ima isto misljenje o Sulji...mis mali,glaso za grobare Slobode godinama,moj probisvjet u rupu misu...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2017, 16:41

Dobro ispast i to je za ljude mislim tuga tragedija.al daj da vidimo sto? Ko je kriv??jednom u zivotu da se neke stvari kazu jasno i glasno kako jest.interesuje nas.bar mene.zar nije normalna stvar da se oglase predsjednik sd vecinski upravljaac predsjednik skupatine vanredna je situacija.da se nesto poduzme dok se jos moze.kasno c e bit kad ispadnemo jeb ga zivot.
Tuga boga mi ...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 okt 2017, 16:53

emirzlaTu je napisao/la:
SARS je napisao/la: Ovako si nekada pisao za "svog" vodju smradu jedan prevarantski
Zato sto ga Suljo prozvo za prozivanje,pa sad prelivoda hvalospjeve na racun Sulje...I dalje on ima isto misljenje o Sulji...mis mali,glaso za grobare Slobode godinama,moj probisvjet u rupu misu...
I ja sam pisao protiv Sulje kad je cinio greske jer ih je cinio, nije trebao raditi neke stvari kao ono slikanje sa onim grobarima i prodanim dusama, a vas objica zajedno sa onim Indirom i predcjednikom pod ruku i pitajte faraona sta ce te dalje raditi sa Slobodom, hocete li u federalnu ili je ugasiti....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 16:54

Prvi krivac je onaj ko je postavio ovu nesposobnu upravu, pa onda redom, po odgovornosti. Najmanju krivicu snose igraci jer nisu oni sami sebe dovodili i birali. Niko se nece javiti i dalje ce tjerati svoj inat sto kaze Macak.
Neka neko navede bilo koji primjer da od njih neko voli Slobodu, pocev od Jasmina do cickovog ulja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 16:57

Skver je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
SARS je napisao/la: Ovako si nekada pisao za "svog" vodju smradu jedan prevarantski
I ja sam pisao protiv Sulje kad je cinio greske jer ih je cinio, nije trebao raditi neke stvari kao ono slikanje sa onim grobarima i prodanim dusama, a vas objica zajedno sa onim Indirom i predcjednikom pod ruku i pitajte faraona sta ce te dalje raditi sa Slobodom, hocete li u federalnu ili je ugasiti....
Ja sam Sulji rekao da se drzi dalje od Jasmina i bratije. To je njegova greska sto je uopste bio medju njima, pa bilo to i za slikanje. Znao sam da onaj sastav NJUO vodi klub u propast, ali ne trebalo je braniti Jasminove stavove kako nikada nismo bili jaci. :lol: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 okt 2017, 16:59

sloboda72 je napisao/la:Denis Karić će podnijeti ostavku.Neće čovjek da bude sportski direktor na papiru a niko ga ništa nije pitao kad su dovodii nove igrače ili koga iz juniora treba prekomandovatiu u prvi tim..
Pa ja daje njemu da nakrade malo kroz igrace, krivo mu sto prima platu regularnu, a nista ne radi. Kontao otisao Azmir pa doslo njegovo da sefuje.

Nemoj ga predstavljati kao ugrozenog jer je obicni krmak. :)
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 31 okt 2017, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 17:02

sloboda72 je napisao/la:Denis Karić će podnijeti ostavku.Neće čovjek da bude sportski direktor na papiru a niko ga ništa nije pitao kad su dovodii nove igrače ili koga iz juniora treba prekomandovatiu u prvi tim..
Onda neka kaze ko ga je nagovorio da salje viberom ugovore i stavlja klub u nezavidan polozaj. Jel' macak? Jasmin da kompromituje Azmira?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 31 okt 2017, 17:05

Skver je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Ti si nebitan kao i tvoje prozivke,ne doticu nikog,sad ce subota pa nek zapad pokrene lavinu uprava napolje :urnebes: :urnebes:
ili ce te ovde poslije utakmice pisat uprava napolje????

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 31 okt 2017, 17:17

[/quote]
Zato sto ga Suljo prozvo za prozivanje,pa sad prelivoda hvalospjeve na racun Sulje...I dalje on ima isto misljenje o Sulji...mis mali,glaso za grobare Slobode godinama,moj probisvjet u rupu misu...[/quote]
I ja sam pisao protiv Sulje kad je cinio greske jer ih je cinio, nije trebao raditi neke stvari kao ono slikanje sa onim grobarima i prodanim dusama, a vas objica zajedno sa onim Indirom i predcjednikom pod ruku i pitajte faraona sta ce te dalje raditi sa Slobodom, hocete li u federalnu ili je ugasiti....[/quote]
Ti si nebitan kao i tvoje prozivke,ne doticu nikog,sad ce subota pa nek zapad pokrene lavinu uprava napolje :urnebes: :urnebes:
ili ce te ovde poslije utakmice pisat uprava napolje????[/quote]
Uzeo si mi rijec iz usta emire :clap: :clap:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 okt 2017, 17:17

A u pm....tek smo sad najebali....Cu, nece da bude Direktor na papiru.... Ahahahaha...a na viberu :hmmmmm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 17:18

Neka se Jasmin spremi, fino kafe i kocke secera, koju kilu limuna i kod Azmira. Neka se izvine i zamoli ga za spas Slobode. Pozajmicama, donacijama, da bude predsjednik... bilo kako. Onaj pakao druge lige se tesko moze podnijeti. Hem vise potrosis para na ulazak u PL nego na ostanak.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 okt 2017, 17:22

nece Asmir doci, nece nikada, neka vasa suza, za njim ne pada...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 okt 2017, 17:24

Probisvjet je napisao/la:Neka se Jasmin spremi, fino kafe i kocke secera, koju kilu limuna i ko Azmira. Neka se izvine i zamoli ga za spas Slobode. Pozajmicama, donacijama, da bude predsjednik... bilo kako. Onaj pakao druge lige se tesko moze podnijeti. Hem vise potrosis para na ulazak u PL nego na ostanak.
Nece to pit vode... njih dvojica su zavrsili i Husic ce se vratit u Slobodu ali kad se podijeli novi spil karata....on sto ima ispicat sa faraonom, Vedranom i kemom on je to ispricao....izvarali su ga X puta i to je to.....njegovo je sad samo da bude strpljiv ...i nazalost da saceka da Sloboda ponovno potone.... sljedeća godina je izborna i sad smo u slobodnom padu....kako jako cemo lupit o dno to cemo tek vidjeti..... dotakao bih se jos jednom Sulje....on je u srcu Slobodas i mislim da je i on shvatio neke stvari
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 okt 2017, 17:24

Samo da pitam koja ce biti prica kod nekih kada za godinu dana Sloga bude trofejnija od nas? Treba naci neko opravdanje da se to ogadi malo, da ispadne da je bolje igrati drugu ligu nego Evropu.

Mozda ce skupstinari sazvati na hitnu skupstinu, ono hajde malo ovo da se organizujemo, uprava sredi to malo. Kao i uvijek, IQ skupstine 27.
Vidis odmah po tome sto skupstina ne tjera upravu da to nije cista posla.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 31 okt 2017, 17:26

Najbolje bi bilo da se napravi 5 do 12 u S.Hanu,ima vas stovaoca lika i djela,nek vidi da ima armiju iza sebe koji ga cijene i postuju...mozda covjek popusti pa krene u dovrsetak projekta...al treba imat muda pa pokrenut nesto,bolje da Jasmin to uradi ili neko treci,nemoj slucajno navijaci sta da pokrenu kuknjava kuknjava

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.