FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni je Pavlovic ok golman i mislim da ima vaznijih pozicija u timu za rijesiti prije golmana.
giannini je napisao/la:nije covjek ni bio na kosevuThrillerHz je napisao/la:Moze me neko uputiti na osnovu cega je doticni momak iz celika pokazao da je dobar golman??? Pa presmijesan je bio u nedelju na kosevu, da su pojedinci samo malo bolje oci otvorili, vidili bi da on nema nikakvo postavljanje i zabili bi mu 10. Samo je sreca sto smo stali na 5. On je golman u rangu Ostrakovica.... Ne glupirajte se bezveze]!
Ne glupirajte se bezveze
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imao je vec slicnih ispada..miky_hz je napisao/la:giannini je napisao/la:nije covjek ni bio na kosevuThrillerHz je napisao/la:Moze me neko uputiti na osnovu cega je doticni momak iz celika pokazao da je dobar golman??? Pa presmijesan je bio u nedelju na kosevu, da su pojedinci samo malo bolje oci otvorili, vidili bi da on nema nikakvo postavljanje i zabili bi mu 10. Samo je sreca sto smo stali na 5. On je golman u rangu Ostrakovica.... Ne glupirajte se bezveze]!
![]()
![]()
![]()
Ne glupirajte se bezveze![]()
Jos nas naljepi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
Pavlović tip golmana koji će skinut nerealno, a primit mrtvi pacerski gol. Sit sam takvih golmana. Ne kažem da je loš, samo mi je muka da strahujem kod bezazlenih situacija. I da, mislim da nema potrebe diskutovat o golmanu, kad ima prioritetnijih pozicija. Uglavnom, nije Hus blećak, zna najbolje gdje, šta i koliko škripi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jedno odlično krilo i dobar stoper su prioriteti. Al' krilo koje će zabit koji gol u sezoni i namjestit duplo više, a ne kao ovi do sad "biciklo - proboj - loš centaršut". Znači krilo koje zna uć' u sredinu, raspalit po golu, proigrat napadača, neko ko će se nadopunjavat s desetkom. A drugo krilo nek ostane ta klasična "sedmica" koja treba da ide uz aut liniju i centrira u sredinu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislim da bi sa Markom, Adukorom i još jednim dobrim štoperom mogli glat igrat 3-5-2. Glavna izmjena tom štoperskom trojcu Mujakić, i pomalo Sadiku.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto se sjecam ko nam je sve branio zadnjih 6, 7 godina moram da kazem da Pavlovic spada medju one golmane za koje se ne sekiram da ce kiksati na utakmici.
100% je da ne zna braniti penale i tu uvijek treba da drugi golman ulazi braniti.
Ali po meni on nije kikser, nece primiti neki bezze gol, ne grijesi i rjesava se lopte na vrijeme. Moramo imati na umu da je bitno ko je ispred njega - prosle sezone stoperi i ove sezone stoperi su velika razlika, ali ja ga stvarno ne bih dirao sa gola. Osim ako se Delac ne vraca
Sta fali dati mu npr. 500 KM vise za platu (ne znam koliko ima pa sam bubnuo ovih 500
)?
100% je da ne zna braniti penale i tu uvijek treba da drugi golman ulazi braniti.
Ali po meni on nije kikser, nece primiti neki bezze gol, ne grijesi i rjesava se lopte na vrijeme. Moramo imati na umu da je bitno ko je ispred njega - prosle sezone stoperi i ove sezone stoperi su velika razlika, ali ja ga stvarno ne bih dirao sa gola. Osim ako se Delac ne vraca
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Samo ti nastavi ovako igrati momcino!TobeYarabi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stanojev ... bih/257112
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Čelik, 30 godina glavne grupe glavnog grada.

- AlfredNobel
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Sarajevo - Čelik, 30 godina glavne grupe glavnog grada.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 31 okt 2017, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vratim se na utakmice kada se išlo u penal završnicu, nisam shvatio trenera, koji ga nije zamijenio, imao pravo nije mogao pogriješiti, samo dobiti.muhamedhulk je napisao/la:Posto se sjecam ko nam je sve branio zadnjih 6, 7 godina moram da kazem da Pavlovic spada medju one golmane za koje se ne sekiram da ce kiksati na utakmici.
Ali po meni on nije kikser, nece primiti neki bezze gol, ne grijesi i rjesava se lopte na vrijeme. Moramo imati na umu da je bitno ko je ispred njega - prosle sezone stoperi i ove sezone stoperi su velika razlika, ali ja ga stvarno ne bih dirao sa gola. Osim ako se Delac ne vracaSta fali dati mu npr. 500 KM vise za platu (ne znam koliko ima pa sam bubnuo ovih 500
)?
Znači nije samo do golmana, koji u penal završnici ima 0% realizacije, već je i do trenera
Pavlović je ok golman, prosjek neki, nije Delač al nije vala ni Adilović, imamo važnijih prioriteta od njega, nadam se da će pronaći zajednički jezik i produžiti ugovor.
Treba nam štoper još jedan za rotacije, i po mogućnosti jedan krilni igrač ali to bi već bio bonus.
Treba nam štoper još jedan za rotacije, i po mogućnosti jedan krilni igrač ali to bi već bio bonus.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako bi bilo dobro da uzmemo GOŠK.. mogli bi im jedan uvaliti i da se sretni vratimo kuci
zamisli odemo dole kad ono pošteno suđenjeMortemHz je napisao/la:Kako bi bilo dobro da uzmemo GOŠK.. mogli bi im jedan uvaliti i da se sretni vratimo kuci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nismo mi "NAJTROFEJNIJA" ekipa da imamo "POŠTENO" suđenje.DenchiNL je napisao/la:zamisli odemo dole kad ono pošteno suđenjeMortemHz je napisao/la:Kako bi bilo dobro da uzmemo GOŠK.. mogli bi im jedan uvaliti i da se sretni vratimo kuciufffff eeee
opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa da se otrijezne, pojedini od petka.Zagor je napisao/la:opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dok se Kadušić dohaviza, da ne idemo desetkovani hehehZagor je napisao/la:opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.