FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 31 okt 2017, 17:49

Meni je pravo krivo sto ih sad nismo dokrajcili kad su nam se vec "nudili"...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 31 okt 2017, 18:35

Sjajna predstava naše djece ! Svaka čast, materijala za velike stvari sigurno ima no ne bi o imenima, nije lijepo...
Jel zna neko ako izbacimo lažni Dinamo s kim igramo !? :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 okt 2017, 18:36

Jaozinho22 je napisao/la:Sjajna predstava naše djece ! Svaka čast, materijala za velike stvari sigurno ima no ne bi o imenima, nije lijepo...
Jel zna neko ako izbacimo lažni Dinamo s kim igramo !? :)
Neka drugoplasirana ekipa iz grupne faze lige prvaka. Jedna utakmica bi se igrala i to na našem terenu. :)

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 31 okt 2017, 19:15

Monci je napisao/la: Nisam siguran da je Lokomotiva sa ovom ekipom uzela to prvenstvo hrvatske, fali tu igrača sigurno, jer znam da Dinamo i Hajduk sa juniorima igraju drugu ligu, tako da tu imam malo nejasnoća, ali vidjećemo...

Ne znam jesu li izgubili neke igrace u odnosu na proslu sezonu, ali svakako je to Dinamov izlog...
Lokomotiva je ove sezone tek 6. na tablici juniorske lige Hrvatske i nisu neka ekipa koje se treba bojati.

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 31 okt 2017, 19:16

Sve pohvale ekipi a posebno Amaru Besirevicu za GOL.Najaci lijevi bek u mladzim kategorijama

BlueMatrix
Kontakt:

Post Postao/la BlueMatrix » 31 okt 2017, 19:19

irfo je napisao/la:
Monci je napisao/la:Nadam se da će napraviti marketing i PR prije tekme. Biće TV prenos sigurno. Problem svih ovih omladinskih tekmi je da ih osim rodbine i managera slabo ko gleda. Mi ćemo u to sam siguran napraviti atmosferu, da će Europa pričati o tome, i da će biti glavna sportska vijest tog dana. Kako god tekma završi i ko god prođe dalje. Odlična prilika da se kompletan klub marketinški spominje, i nema jeftinijeg načina od ovoga.
A na terenu sam samo siguran da će momci ostaviti zadnji atom snage na terenu, i nadamo se da će to biti dovoljno. Nisam siguran da je Lokomotiva sa ovom ekipom uzela to prvenstvo hrvatske, fali tu igrača sigurno, jer znam da Dinamo i Hajduk sa juniorima igraju drugu ligu, tako da tu imam malo nejasnoća, ali vidjećemo...
Dva-tri najbolja igraju za prvu ekipu lokomotive
Irfo,moram ti reci da si prava neznalica,samo lupas!
Fino ti je covjek iznad pojasnio,samo dodaj na to Osijek i Rijeku
HVALA TI DIMITRIJE

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 okt 2017, 19:33

BlueMatrix je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Monci je napisao/la:Nadam se da će napraviti marketing i PR prije tekme. Biće TV prenos sigurno. Problem svih ovih omladinskih tekmi je da ih osim rodbine i managera slabo ko gleda. Mi ćemo u to sam siguran napraviti atmosferu, da će Europa pričati o tome, i da će biti glavna sportska vijest tog dana. Kako god tekma završi i ko god prođe dalje. Odlična prilika da se kompletan klub marketinški spominje, i nema jeftinijeg načina od ovoga.
A na terenu sam samo siguran da će momci ostaviti zadnji atom snage na terenu, i nadamo se da će to biti dovoljno. Nisam siguran da je Lokomotiva sa ovom ekipom uzela to prvenstvo hrvatske, fali tu igrača sigurno, jer znam da Dinamo i Hajduk sa juniorima igraju drugu ligu, tako da tu imam malo nejasnoća, ali vidjećemo...
Dva-tri najbolja igraju za prvu ekipu lokomotive
Irfo,moram ti reci da si prava neznalica,samo lupas!
Fino ti je covjek iznad pojasnio,samo dodaj na to Osijek i Rijeku
Sta sam to pogrijesio? Najbolji igraci ove lokomotivine generacije igraju za A tim, a u drugoj ligi nastupaju juniori do 21 godine dinama i hajduka, u juniorskoj ligi igraju ova djeca do 18-17 godina sto sad igraju, samo sto prosle godine hajduk nije igrao tu juniorsku ligu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 okt 2017, 19:39

Steta sto su se ispodprosjecni napadaci tipa Pozder,Djermanovic ili Nikolic forsirali ispred Mujagica, mogli smo danas imat igraca kojeg mozes prodat za najmanje 500k eura :yawn:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 31 okt 2017, 20:02

Mujagićev najveći problem trenutno je brzina, odnosno eksplozivnost. Sreća je sada da u klubu imamo kondicionog trenera koji je pravi majstor posebno za te stvari, tako da ne sumnjam da će se taj dio značajno unaprijediti. Mujagić ima potencijala, ali da ne pretjerujemo, mora se tu još mnogo, mnogo raditi...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 okt 2017, 20:24

Treba malo i odmoriti od foruma. Ponosan na nasu djecu, samo da ih taj prelaz ne uhaka. Uzivajmo svi zajedno u rezultatima juniora i prvog tima.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 okt 2017, 20:31

[emoji144]

Od svih njih jedino Zilic nema ugovor sa prvim timom. Ostali su svi potpisali ugovor.
slika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 okt 2017, 20:36

LjoZee je napisao/la:[emoji144]

Od svih njih jedino Zilic nema ugovor sa prvim timom. Ostali su svi potpisali ugovor.
slika
Svaka čast svim ljudima koji su bili uključeni u rad i razvoj ove izuzetno kvalitetne grupe mladića i nadam se da će svi napraviti značajne karijere i biti zapamćeni kao veliki igrači. Još jedna generacija iz najbolje škole fudbala u BiH! :salut:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 31 okt 2017, 21:18

Obaveze citav dan pa me nigdje nema, stigao sam pogledati juniore i svaka im cast, odavno bolju tekmu nisam gledao i vjerujte da ce ih docekati minimalno 5000 navijaca na revansu protiv Lokomotive.

Neka je stid one koji su kritikovali i pljuvali po Besirevicu a nek vam je Husic ili Bevab bolji od njeg, fuj stidite se jos je nase dijete. :puke:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 31 okt 2017, 21:36

@za_zivot_cijeli de nam reci zasto nam trebaju pare ako se govori da smo stabilan klub?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 31 okt 2017, 21:45

Zeljo92 je napisao/la:@za_zivot_cijeli de nam reci zasto nam trebaju pare ako se govori da smo stabilan klub?
ovakvo pitanje ne bi ni dijete postavilo.
stabilnost nije trajna kategorija, ko Zlatni ljiljan.
samo novi prihodi odrzavaju stabilnost. a mi bi jos i da napredujemo, popravljamo, gradimo, zaposljavamo....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 okt 2017, 21:47

Ovo blago ne dirat,zastitit ko mede i za 2 godine a i ubuduce harat ovom ligom.Dozvoli li se vec neka prodaja onda nemamo sta ocekivaz u buducnosti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 okt 2017, 21:48

To na zimu prodaju Anela i Hajdarevica ? Prerano je da obojicu prodaju. Razumijem da klub zivi od prodaje, ali rano je da obojica idu. A jos se zna da ce umjesto njih doci novi "Secerovici" jer nemamo u OP nekog kvalitetnog na toj poziciji osim njih dvojice, a da je spreman za prvi tim.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 31 okt 2017, 21:51

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:@za_zivot_cijeli de nam reci zasto nam trebaju pare ako se govori da smo stabilan klub?
samo novi prihodi odrzavaju stabilnost. a mi bi jos i da napredujemo, popravljamo, gradimo, zaposljavamo....
Ovo je bas dobro pitanje posto smo na raskidima stotinu igraca "zaradili" a nidje onih para koje su zatekli 2015 godine pa bi sad prodavali jer nemamo? Napredovali bi da...necu da otvaram pandorinu kutiju, dobro ti znas kako bi napredovali da nismo tako i tako radili ali ako prodaju igrace u januaru bit ce hebavanje majki :kafa:

Kako onda misle od iduce generacije juniora zaraditi (sadasnjih kadeta)? Imal tu igraca da valja? Sve sto se moglo promjenit u OP promjenili su, dosta dobrih igraca otislo kod konkurenata, kako oni misle dalje zaradjivat od prodaje omladinaca, tj od kojih?

Btw ocel se na lobotomiji uprava dizat u nebesa i pricat kako se "OP raspada" nakon sto prodamo u januaru bilo kojeg omladinca? :lol:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 31 okt 2017, 21:53

Zeljo92 je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ovo je bas dobro pitanje posto smo na raskidima stotinu igraca "zaradili" a nidje onih para koje su zatekli 2015 godine pa bi sad prodavali jer nemamo? Napredovali bi da...necu da otvaram pandorinu kutiju, dobro ti znas kako bi napredovali da nismo tako i tako radili ali ako prodaju igrace u januaru bit ce hebavanje majki :kafa:

Kako onda misle od iduce generacije juniora zaraditi (sadasnjih kadeta)? Imal tu igraca da valja? Sve sto se moglo promjenit u OP promjenili su, dosta dobrih igraca otislo kod konkurenata, kako oni misle dalje zaradjivat od prodaje omladinaca, tj od kojih?

Btw ocel se na lobotomiji uprava dizat u nebesa i pricat kako se "OP raspada" nakon sto prodamo u januaru bilo kojeg omladinca? :lol:
ti bas ko dijete. eto objasni ti Sabanu da mu je bolje da mu se dijete razvija u Zelji i BIH nego u npr. Baselu u Svicarskoj. o parama da ne govorimo. u poredjenju sam vise mislio na uslove.
nema vise Juge pa da veze igrace...

na kraju krajeva, u narednih 5 godina ces zaraditi vise od fonda solidarnosti iz njihovih transfera nego sto ces zaraditi od transfera direktno iz Zelje za godinu ili dvije.

to je tuga al takva nam je sudbina.
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 31 okt 2017, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 okt 2017, 21:55

Zavisi kakve su cifre u pitanju, ako su dobre pare treba ih sve prodat
Na dobre mislim iznad 500k uz postotak od sljedeceg transfera, ispod toga ne treba ih jos prodavat

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, svemalim1 i 49 gostiju.