FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 18:24

Hitman22 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
SARS je napisao/la:Azmir Husicccc :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Znas li O. S. iz Zivinica zestok slobodas?
Znam ga ja. Sta je s njim. Bolestan jel? Ili ima anegdotu neku
Nije nista sa njim. Znam da je momak pravi slobodas. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 31 okt 2017, 18:28

@Probisvjet ...Evo ti si blizak sa svima a najviše sa AH onako kako sam zaključio iz postova tvojih pa nam reci sta je razlog odustajanja AH od Slobode a uz to si član skupstine ili si bio član. Reci mi jel pravi put potonuće Slobode da bi nesto bilo drugačije ili bolje.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 18:45

Hitman22 je napisao/la:@Probisvjet ...Evo ti si blizak sa svima a najviše sa AH onako kako sam zaključio iz postova tvojih pa nam reci sta je razlog odustajanja AH od Slobode a uz to si član skupstine ili si bio član. Reci mi jel pravi put potonuće Slobode da bi nesto bilo drugačije ili bolje.
Odmah da tikazem, ja sam bio clan do 1999 cini mi se. Negdje sam stavio clanske neke.
A.H. nije odustao od Slobode, bar tako on kaze. Samo se povukao jer je bilo nemoguce uraditi ono sto je zacrtao. Covjek je zelio da budemo najbolji medju najboljima. Takav je. Postavlja ljestvicu veoma visoko, pa nekada drugi to ne mogu pratiti. Ceka bolja vremena da se sve moze dogovoriti i gurati u jednom pravcu bez politike, podmetanja i laganja. Jedina njegova greska je sto nije predlozio da uzme Slobodu i vecinu upravljackih prava i da trazi da mu se dodjeli izgradnja tribine uz koncesiju na odredjen preiod. Mislim kakva je osoba da je to uradjeno brzo bi Sloboda postala profitabilan klub. Mogao je to, a zasto nije ne znam. Valjda da neki ne bi rekli evo ga dosao da privatizuje kub. Ne znam.
A.H. nikada ne bi volio da Sloboda potone i dan danas je strastveni navijac i dodje na utakmicu. On bi sigurno i pomogao ako bi ovi zatrazili pomoc.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 18:52

solinas je napisao/la:
75000 je napisao/la:Hocel i Probisvjet placat stolicu u skupštini i tamo reci sve kao i ovde?
Ja hocu.
Ja necu. Ima ih mladjih sa boljim idejama, sa vise energije. Ja mogu placati nesto drugo, neke akcije, tipa semafor, stolica na tribini, koju kartu za Fukare kada opet budu oni stari kao u cvajtari, neku zastavu.... :salut:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 31 okt 2017, 19:00

Hitman22 je napisao/la:@Probisvjet ...Evo ti si blizak sa svima a najviše sa AH onako kako sam zaključio iz postova tvojih pa nam reci sta je razlog odustajanja AH od Slobode a uz to si član skupstine ili si bio član. Reci mi jel pravi put potonuće Slobode da bi nesto bilo drugačije ili bolje.
Odmah da tikazem, ja sam bio clan do 1999 cini mi se. Negdje sam stavio clanske neke.
A.H. nije odustao od Slobode, bar tako on kaze. Samo se povukao jer je bilo nemoguce uraditi ono sto je zacrtao. Covjek je zelio da budemo najbolji medju najboljima. Takav je. Postavlja ljestvicu veoma visoko, pa nekada drugi to ne mogu pratiti. Ceka bolja vremena da se sve moze dogovoriti i gurati u jednom pravcu bez politike, podmetanja i laganja. Jedina njegova greska je sto nije predlozio da uzme Slobodu i vecinu upravljackih prava i da trazi da mu se dodjeli izgradnja tribine uz koncesiju na odredjen preiod. Mislim kakva je osoba da je to uradjeno brzo bi Sloboda postala profitabilan klub. Mogao je to, a zasto nije ne znam. Valjda da neki ne bi rekli evo ga dosao da privatizuje kub. Ne znam.
A.H. nikada ne bi volio da Sloboda potone i dan danas je strastveni navijac i dodje na utakmicu. On bi sigurno i pomogao ako bi ovi zatrazili pomoc.
On sigurno ne želi potonuće kluba ali ovdje primjetim da mnogi likuju da se upravo to desi. Predsjednik trenutni nije uopste bitan lik jer ce biti bivši kao mnogi drugi u tvojoj eri clana skupstine. Jos si onda ti i postzmajevsko vrijeme dopratio. Znas i sam da Tuzla nije za dva kluba i da je to ljubomora i sve sto nosi uz to. Poštujem sto si napisao jer je najbliže istini. Nudjen mu klub nije htjeo jer uzeti nesto sto svako smatra svojim a za to svoje nista ne daje je vrlo mudra odluka.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 31 okt 2017, 19:16

mjenjam sezonsku Fk Sloboda sezona 2017/18 za sezonsku OKK Sloboda uz vasu nadoplatu u pivama.
Ko ce ovaj cirkus gledati. Tamo makar nekog pobjedjujemo.
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 okt 2017, 19:45

solinas je napisao/la:
75000 je napisao/la:Hocel i Probisvjet placat stolicu u skupštini i tamo reci sve kao i ovde?
Ja hocu.
mani lafine solinasu

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 31 okt 2017, 19:50

Chinaglia je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Ja hocu.
mani lafine solinasu
malo off topic. Fear and loathing in ... fantastican film. Obavezno pogledati makar 1 svake godine.
& $ ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2017, 19:51

Hitman22 je napisao/la:
On sigurno ne želi potonuće kluba ali ovdje primjetim da mnogi likuju da se upravo to desi. Predsjednik trenutni nije uopste bitan lik jer ce biti bivši kao mnogi drugi u tvojoj eri clana skupstine. Jos si onda ti i postzmajevsko vrijeme dopratio. Znas i sam da Tuzla nije za dva kluba i da je to ljubomora i sve sto nosi uz to. Poštujem sto si napisao jer je najbliže istini. Nudjen mu klub nije htjeo jer uzeti nesto sto svako smatra svojim a za to svoje nista ne daje je vrlo mudra odluka.
Nije da ljudi zele potonuce, ali kako otjerati ove. Nece ljudi vise patnju i borbu za sredinu. Navijaci su vidjeli da se moze i jbg. Azmir je takav da je rekao il cemo biti u vrhu il' necu tu da budem. Covjek je fajter, spreman na takmicenje u svim segmentima, ima pobjednicki mentalitet, inspirise samog sebe da napravi sto vise i bolje, nije kukavica i lihnjo, ne uvlaci se nikome i ne potcinjava... E' bas takav treba Slobodi!
Mislim da nam je Jasmin uskratio bas to svojim spletkama. Nije on otisao nasom krivicom, nije on otisao zbag navijaca i baklji ili kazni, zna se zasto je otisao. Sloboda je izgubila mnogo sto nije igrala na Tusnju, a obacano je da ce Tusanj biti uslovan.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2017, 21:24

Ma najgora stvar.mala smo mi zemlja.sredina.trziste.zar ima potrebe da se iko tjera?
Pa moraju disat svi ko jedan da bi nesto funkcionisalo uopste.Ali mora postojat i osjecaj odgovornosti za zakednicu a ne samo IMT i mahalanje.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 31 okt 2017, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 31 okt 2017, 21:38

Probisvjet je napisao/la: Nije da ljudi zele potonuce, ali kako otjerati ove. Nece ljudi vise patnju i borbu za sredinu. Navijaci su vidjeli da se moze i jbg. Azmir je takav da je rekao il cemo biti u vrhu il' necu tu da budem. Covjek je fajter, spreman na takmicenje u svim segmentima, ima pobjednicki mentalitet, inspirise samog sebe da napravi sto vise i bolje, nije kukavica i lihnjo, ne uvlaci se nikome i ne potcinjava... E' bas takav treba Slobodi!
Mislim da nam je Jasmin uskratio bas to svojim spletkama. Nije on otisao nasom krivicom, nije on otisao zbag navijaca i baklji ili kazni, zna se zasto je otisao. Sloboda je izgubila mnogo sto nije igrala na Tusnju, a obacano je da ce Tusanj biti uslovan.
To je jedna od najvecih prevara Jasmina - stadion Tusanj. Ali treba se vratiti u tvoje doba pa sjetiti se tendera za projekat. Pa ideja da ce sama opcina prepravljati projekte. Jesi li se tad bunio? Jesi li se bunio kad je opcina vrsila pritisak na ljude koje su podnjeli tuzbe? I tada su neki ljudi govori da je velik stadion utopija. Da li si se ti bunio? Pa onda o otkupu zemljista iza istoka. Kome i kako? Pa onda JU i sin naseg jednog uglednika na celu. I onda taj sin postane pomocnik Jasminov. A firma njegovog oca glavni zemljisni partner Grada.
& $ ?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2017, 21:41

Zna klima znanje bogami :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2017, 22:01

Suleeeejman Krpic :clap:
Ebes rezultate ebes ligu.Jedan je Suljo killer :salut:
Ne bi te mijenjo za 5 predsjednika!!!

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 31 okt 2017, 22:24

Koja budala odredi da protiv Krupe igramo u 16 i 30 h.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 okt 2017, 23:10

tuzla075 je napisao/la:Koja budala odredi da protiv Krupe igramo u 16 i 30 h.
Sto :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 okt 2017, 23:12

Jel istina da 12 mjeseci svaki mjesec moras placati ratu reprograma kako bi ti odblokirali racun. Ako je to istina onda ovo sto nasi kazu da je racun pravi odblokiran nije tacno.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 31 okt 2017, 23:17

tuzlak1987 je napisao/la:Jel istina da 12 mjeseci svaki mjesec moras placati ratu reprograma kako bi ti odblokirali racun. Ako je to istina onda ovo sto nasi kazu da je racun pravi odblokiran nije tacno.
Nije istina, cim ti je odobren reprogram racun ti je automatski odblokiran, ali se moras drzati tacnog datuma oko placanja, ne smije biti kasnjenja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 okt 2017, 23:20

SARS je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jel istina da 12 mjeseci svaki mjesec moras placati ratu reprograma kako bi ti odblokirali racun. Ako je to istina onda ovo sto nasi kazu da je racun pravi odblokiran nije tacno.
Nije istina, cim ti je odobren reprogram racun ti je automatski odblokiran, ali se moras drzati tacnog datuma oko placanja, ne smije biti kasnjenja
. Ulaskom u reprogram treba čekati 12 mjeseci da se račun Kluba odblokira, takav je Zakon jer treba redovno 12 mjeseci uplaćivati rate za reprogram da bi se račun odblokirao. U tom prelaznom periodu investitori bi otvorili svoju firmu unutar Kluba preko koje bi plaćali obaveze sve do trenutka dok se račun Kluba ne odblokira, a nakon toga bi NK “Čelik” napokon mogao vršiti transakcije sa svog računa, što na kraju znači definitivno ozdravljenje Kluba.

Evo ovi Celikovi sta kazu o reprogramu, sada ako je ovako nama bi trebao biti odblokiran na proljece tamo..

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 31 okt 2017, 23:21

Ovisi o ugovoru.a mescini da je bilo price da ce BITI odblokiran .sto implicira da nema trenutne deblokade racuna.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 31 okt 2017, 23:25

tuzlak1987 je napisao/la:
SARS je napisao/la:
. Ulaskom u reprogram treba čekati 12 mjeseci da se račun Kluba odblokira, takav je Zakon jer treba redovno 12 mjeseci uplaćivati rate za reprogram da bi se račun odblokirao. U tom prelaznom periodu investitori bi otvorili svoju firmu unutar Kluba preko koje bi plaćali obaveze sve do trenutka dok se račun Kluba ne odblokira, a nakon toga bi NK “Čelik” napokon mogao vršiti transakcije sa svog računa, što na kraju znači definitivno ozdravljenje Kluba.

Evo ovi Celikovi sta kazu o reprogramu, sada ako je ovako nama bi trebao biti odblokiran na proljece tamo..
Ma prema podacima poreske uprave nas racun je odblokiran danom potpisivanja reprograma, to sto celikovi tamo pisu, to sam bog zna sta je

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.