Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

mavi
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la mavi » 31 okt 2017, 19:35

Nisam ni znao da je Babuka nabio ovoliko kompleksa pristalicama nižerazrednih klubova. Golemo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 okt 2017, 19:42

Esport je napisao/la:
Per tu, Vam nisam dozvolio.
Ja lično nikada ne širim defetizam, ja sam uvijek pozitivan, sem u slučaju kada vidim jad, tada pokušavam ukazati na kloaku u koju nas vode osobe popot Vas.
Konkretno, govorilo se o tri protukandidata, jer oćito je samo jedan kandidat, kojeg babo priznaje.
Barbarez - nije ni pomislio.
Prosinečki - nije uopšte kontaktiran
Kodro - pravno formalno, ne može, pod ugovorom.

Normalnog čovjeka boli nepravda, ali ga vrijeđa kada ga smatraju budalom.

Zato molim Vas popustite, ne treba nam da ćitamo traktate, plaćenih demagoga. A kako ćemo mi polupismeni geaci, koristiti naše slobodno vrijeme, nemojte brinuti. Vi ste dovoljno veleumni, da zadovoljavate definiciju Krležinog balkanoida
:wave:
Opet ja ispadoh placenik. :beba:
Koja nostalgija.... :rol:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 19:45

calcio je napisao/la:
Esport je napisao/la:
Per tu, Vam nisam dozvolio.
Ja lično nikada ne širim defetizam, ja sam uvijek pozitivan, sem u slučaju kada vidim jad, tada pokušavam ukazati na kloaku u koju nas vode osobe popot Vas.
Konkretno, govorilo se o tri protukandidata, jer oćito je samo jedan kandidat, kojeg babo priznaje.
Barbarez - nije ni pomislio.
Prosinečki - nije uopšte kontaktiran
Kodro - pravno formalno, ne može, pod ugovorom.

Normalnog čovjeka boli nepravda, ali ga vrijeđa kada ga smatraju budalom.

Zato molim Vas popustite, ne treba nam da ćitamo traktate, plaćenih demagoga. A kako ćemo mi polupismeni geaci, koristiti naše slobodno vrijeme, nemojte brinuti. Vi ste dovoljno veleumni, da zadovoljavate definiciju Krležinog balkanoida
:wave:
Opet ja ispadoh placenik. :beba:
Opetovanje situacija, ukazuje na pravilo, odnosno na opravdanost.... :stop:

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 31 okt 2017, 19:47

slika

:bih:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 okt 2017, 19:50

Esport je napisao/la:
calcio je napisao/la: Opet ja ispadoh placenik. :beba:
Germanija ce opet dominirati (fudbalskim) svijetom!
Germanija über alles!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 19:58

calcio je napisao/la:
Esport je napisao/la:
calcio je napisao/la: Opet ja ispadoh placenik. :beba:
Germanija ce opet dominirati (fudbalskim) svijetom!
Germanija über alles!
Fudbal je čudna igra, na obije strane imaš po jedanaest igrača, ali uvijek na kraju Švabe pobijeđuju.
Đaba Ljubiša i njegov šarac. :salut:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 okt 2017, 20:33

dubrovnik je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Amo Oso trenercina :rol: kod fudbalskih velesila katara i japana ima vise poraza nego pobjeda :rol: kakve reference, sta vele on moze birat koga ce trenirat, nece svasta...na ljeto dolazi kod austrijskog treceligasa i moli za angazman, dobija odbijenicu..logicno, tu babo nije Mogo pogurat... A najjaca mu je referenca da ni 3puta loptu peplat nezna, nit je gdje igro.. Al ima autoritet, gradio ga na stanicu,bucanu, mulaosmanovicu, gredicu :rol: :rol: :rol: ovo su teski vicevi, gdje ovaj Bh fudbal ide i ko ga vodi i UCI se na najboljim igracima BH. .. bit ce ovdje jos svacega, andora i San marino nisu nedostizni !
UHHHH hebo te zivot Fanaticni.....
Podrzavaj Amara gdje cemo ja i ti na istu stranu. Od Safeta si uvjek kontra mene pa sam se nekako navikao. Idi sa kolegom bhsport u Amarov tim. :shock: :shock: :shock:
Moj dubro nemam ja nikakvih timova..ja sam uvjek na strani istine i pravde..pisem uvjek realno i onako kako jeste.. moram da te pohvalim malo sam pratio Ove tvoje postove u vezi novog selektora, svaka cast na trudu Ali ne vrijedi nista..nazalost, raja je slijepa pored ociju ne vide kakva farsa se desava i da titanik polahko skroz tone..bitno je da opet dolazi plavi pa da se mogu komsije zezat, da se moze podjebavat, ismijavat to je bitno, i ta djecija posla..znas na sta mislim... A repka propada li propada... samo se gledaju neki licni interesi a ne zajednicki.. sto je najsmjesnije od prvog dana nema ni jedan kandidat osim amawa, nije kontaktiran ni robert ni meho..ovo su prljave igre njegovog starog i saveza, ivica ih drzi u saci od onog dana kada je bio bojkot repke kada se FIFA ukljucila on je reko da ce pomoc Ali da mali mora sjest na klupu jednog dana... ivica nije nikakav princ kakvom ga narod predstavlja, igra on sve note na klaviru, nikad on nije bio cist... zato je bolje da se ne nerviramo i da se oprostimo od ove privatne prcije..nema ovo nimalo vise veze sa fudbalom i sportom..odavno se igre Bh repke odvijaju izvan terena umjesto na zelenim terenu. Zamisli ismijavaju bivse igrace reala i barcelone, a uzdizu fudbalskog analfabetu koji 3puta loptu peplat nezna...uz to ismijavaju jedan servette, koji je institucija za jednog zelju, koji je visestruki prvak svicarske oko 17-18 titula, visestruki osvajac kupa oko 10puta..uz to ucesnik kupa uefa, i mislim cak lige prvaka...ovo je teski apsurdistan kakvih bolesnika ima :facepalm:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 20:41

bhfanatic14 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Amo Oso trenercina :rol: kod fudbalskih velesila katara i japana ima vise poraza nego pobjeda :rol: kakve reference, sta vele on moze birat koga ce trenirat, nece svasta...na ljeto dolazi kod austrijskog treceligasa i moli za angazman, dobija odbijenicu..logicno, tu babo nije Mogo pogurat... A najjaca mu je referenca da ni 3puta loptu peplat nezna, nit je gdje igro.. Al ima autoritet, gradio ga na stanicu,bucanu, mulaosmanovicu, gredicu :rol: :rol: :rol: ovo su teski vicevi, gdje ovaj Bh fudbal ide i ko ga vodi i UCI se na najboljim igracima BH. .. bit ce ovdje jos svacega, andora i San marino nisu nedostizni !
UHHHH hebo te zivot Fanaticni.....
Podrzavaj Amara gdje cemo ja i ti na istu stranu. Od Safeta si uvjek kontra mene pa sam se nekako navikao. Idi sa kolegom bhsport u Amarov tim. :shock: :shock: :shock:
Moj dubro nemam ja nikakvih timova..ja sam uvjek na strani istine i pravde..pisem uvjek realno i onako kako jeste.. moram da te pohvalim malo sam pratio Ove tvoje postove u vezi novog selektora, svaka cast na trudu Ali ne vrijedi nista..nazalost, raja je slijepa pored ociju ne vide kakva farsa se desava i da titanik polahko skroz tone..bitno je da opet dolazi plavi pa da se mogu komsije zezat, da se moze podjebavat, ismijavat to je bitno, i ta djecija posla..znas na sta mislim... A repka propada li propada... samo se gledaju neki licni interesi a ne zajednicki.. sto je najsmjesnije od prvog dana nema ni jedan kandidat osim amawa, nije kontaktiran ni robert ni meho..ovo su prljave igre njegovog starog i saveza, ivica ih drzi u saci od onog dana kada je bio bojkot repke kada se FIFA ukljucila on je reko da ce pomoc Ali da mali mora sjest na klupu jednog dana... ivica nije nikakav princ kakvom ga narod predstavlja, igra on sve note na klaviru, nikad on nije bio cist... zato je bolje da se ne nerviramo i da se oprostimo od ove privatne prcije..nema ovo nimalo vise veze sa fudbalom i sportom..odavno se igre Bh repke odvijaju izvan terena umjesto na zelenim terenu. Zamisli ismijavaju bivse igrace reala i barcelone, a uzdizu fudbalskog analfabetu koji 3puta loptu peplat nezna...uz to ismijavaju jedan servette, koji je institucija za jednog zelju, koji je visestruki prvak svicarske oko 17-18 titula, visestruki osvajac kupa oko 10puta..uz to ucesnik kupa uefa, i mislim cak lige prvaka...ovo je teski apsurdistan kakvih bolesnika ima :facepalm:
Pazite šta pišete Amaroljupci će Vas proglasiti: psihičkim bilesnikom, mrziteljom, analfabetom.....(čak i Fočakom kao Dubrovnika, još uvijek nisam shvatio poentu)
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :sick:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 31 okt 2017, 20:42

bhfanatic14 je napisao/la: Moj dubro nemam ja nikakvih timova..ja sam uvjek na strani istine i pravde..pisem uvjek realno i onako kako jeste.. moram da te pohvalim malo sam pratio Ove tvoje postove u vezi novog selektora, svaka cast na trudu Ali ne vrijedi nista..nazalost, raja je slijepa pored ociju ne vide kakva farsa se desava i da titanik polahko skroz tone..bitno je da opet dolazi plavi pa da se mogu komsije zezat, da se moze podjebavat, ismijavat to je bitno, i ta djecija posla..znas na sta mislim... A repka propada li propada... samo se gledaju neki licni interesi a ne zajednicki.. sto je najsmjesnije od prvog dana nema ni jedan kandidat osim amawa, nije kontaktiran ni robert ni meho..ovo su prljave igre njegovog starog i saveza, ivica ih drzi u saci od onog dana kada je bio bojkot repke kada se FIFA ukljucila on je reko da ce pomoc Ali da mali mora sjest na klupu jednog dana... ivica nije nikakav princ kakvom ga narod predstavlja, igra on sve note na klaviru, nikad on nije bio cist... zato je bolje da se ne nerviramo i da se oprostimo od ove privatne prcije..nema ovo nimalo vise veze sa fudbalom i sportom..odavno se igre Bh repke odvijaju izvan terena umjesto na zelenim terenu. Zamisli ismijavaju bivse igrace reala i barcelone, a uzdizu fudbalskog analfabetu koji 3puta loptu peplat nezna...uz to ismijavaju jedan servette, koji je institucija za jednog zelju, koji je visestruki prvak svicarske oko 17-18 titula, visestruki osvajac kupa oko 10puta..uz to ucesnik kupa uefa, i mislim cak lige prvaka...ovo je teski apsurdistan kakvih bolesnika ima :facepalm:
Mislim da pretjerujes da Osim drzi u saci savez, ali da je igrac, i to dobro namazan, jeste i uvijek je bio. Sada su im se poklopili interesi, nazalost na putu propadanja Bh reprezentacije.
Izbor Amara sam po sebi i nece biti tolika katastrofa, koliko je tragican nacin na koji bi trebao biti izabran.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 okt 2017, 20:49

DrFilgud je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la: Moj dubro nemam ja nikakvih timova..ja sam uvjek na strani istine i pravde..pisem uvjek realno i onako kako jeste.. moram da te pohvalim malo sam pratio Ove tvoje postove u vezi novog selektora, svaka cast na trudu Ali ne vrijedi nista..nazalost, raja je slijepa pored ociju ne vide kakva farsa se desava i da titanik polahko skroz tone..bitno je da opet dolazi plavi pa da se mogu komsije zezat, da se moze podjebavat, ismijavat to je bitno, i ta djecija posla..znas na sta mislim... A repka propada li propada... samo se gledaju neki licni interesi a ne zajednicki.. sto je najsmjesnije od prvog dana nema ni jedan kandidat osim amawa, nije kontaktiran ni robert ni meho..ovo su prljave igre njegovog starog i saveza, ivica ih drzi u saci od onog dana kada je bio bojkot repke kada se FIFA ukljucila on je reko da ce pomoc Ali da mali mora sjest na klupu jednog dana... ivica nije nikakav princ kakvom ga narod predstavlja, igra on sve note na klaviru, nikad on nije bio cist... zato je bolje da se ne nerviramo i da se oprostimo od ove privatne prcije..nema ovo nimalo vise veze sa fudbalom i sportom..odavno se igre Bh repke odvijaju izvan terena umjesto na zelenim terenu. Zamisli ismijavaju bivse igrace reala i barcelone, a uzdizu fudbalskog analfabetu koji 3puta loptu peplat nezna...uz to ismijavaju jedan servette, koji je institucija za jednog zelju, koji je visestruki prvak svicarske oko 17-18 titula, visestruki osvajac kupa oko 10puta..uz to ucesnik kupa uefa, i mislim cak lige prvaka...ovo je teski apsurdistan kakvih bolesnika ima :facepalm:
Mislim da pretjerujes da Osim drzi u saci savez, ali da je igrac, i to dobro namazan, jeste i uvijek je bio. Sada su im se poklopili interesi, nazalost na putu propadanja Bh reprezentacije.
Izbor Amara sam po sebi i nece biti tolika katastrofa, koliko je tragican nacin na koji bi trebao biti izabran.
To je ono što nas par cijelo vrijeme govori.
Ako treba da jedemo g0vna OK, ali nemojte nas ubijeđivati da su to kolači, a pogotovo da moramo biti sretni što nas pravite budalama.
:stop: :hmmmmm:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 okt 2017, 23:02

Jeste li jos kakvog izvadili iz naftalina,samo da Osim nebude moze bilo ko,mislim da bi bio red da se i Baka spomene a more i Jagodic ipak oni imaju vise iskustva,dakle izgleda nece niko ipak ce Amar bit hrabar da preuzme nesto sto niko nece.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 okt 2017, 23:04

Amare pratis li juniore,treba podmladit repku.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 31 okt 2017, 23:56

Alipasino je napisao/la:Jeste li jos kakvog izvadili iz naftalina,samo da Osim nebude moze bilo ko,mislim da bi bio red da se i Baka spomene a more i Jagodic ipak oni imaju vise iskustva,dakle izgleda nece niko ipak ce Amar bit hrabar da preuzme nesto sto niko nece.
Ne znam sto mora biti bosanac. Za one pare koliko su placani Pape/Mesa mozes dovest mnoge s vana. Ne moraju top svjetski selektori, ali mozes i mnoge koji su trenirali u jacim ligama i u ligama petice.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 01 nov 2017, 00:08

Amar je najbolji izbor

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 nov 2017, 00:10

Kakav Amar , masne kose da dodje na press :D
Vise bih volio vidjet Stimca :P

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 nov 2017, 06:02

Evo ga Stimac,susjedi ga nemogu ocima ali sto nama BI valjo.Idemo dalje Jos koji.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 nov 2017, 07:27

Nek nasi kontaktiraju ovog Muslina iz Srbije, te tako zadovolje i "srpsku stranu saveza" mada sumnjam da im odgovara takav tip koji neda nikome da mu se mijesa u posao i sastavlhanje tima, a to je ono sto reprezentaciji kao ekipi treba. Cvrsta ruka i stav.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 01 nov 2017, 09:16

Amar, Djurbuzovic, starovlah, guso. Kakav tim.
UPRAVA NAPOLJE!

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 01 nov 2017, 09:41

Kad proglase Amawa za selektora nek svak na svoj način se oprosti od reprezentacije minutom šutnje ili učenjem Fatihe (Meša otkopo raku Amaw ce je zatrpati)
MUSVDG

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 nov 2017, 09:50

Enigma je napisao/la:Kad proglase Amawa za selektora nek svak na svoj način se oprosti od reprezentacije minutom šutnje ili učenjem Fatihe (Meša otkopo raku Amaw ce je zatrpati)
Ma nije to sad toliko crno. Da se amar izabere u pravoj konkurenciji realnih kandidata ne bi se toliko pricalo o ovome, ali ovako izgleda kao da ga nazor guraju, iako licno mislim da nije tako, to je samo nestrucnost saveza, ne greska osima.
naprijed rejal

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []