Belgian...DANTES je napisao/la:Mali je Srbin i budući reprezentativac Srbije.. To je gotova stvar. Još samo papiri da se srede..Kecko je napisao/la:Mali je Belgijanac.DANTES je napisao/la:To Mile Srbine..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Belgian...DANTES je napisao/la:Mali je Srbin i budući reprezentativac Srbije.. To je gotova stvar. Još samo papiri da se srede..Kecko je napisao/la:Mali je Belgijanac.DANTES je napisao/la:To Mile Srbine..

Kako je u Srbiji?DANTES je napisao/la:Mali je Srbin i budući reprezentativac Srbije.. To je gotova stvar. Još samo papiri da se srede..Kecko je napisao/la:Mali je Belgijanac.DANTES je napisao/la:To Mile Srbine..
Jok,napadat ce a imaju prednost,uozbilji se. Di Francesco je vrstan takticar.Romagnoli13 je napisao/la:Roma nestala s terena u drugoj minuti.
Ja ti kažem da je to gotova stvar. Dečko želi da igra za Srbiju, igraće za Srbiju.. Još samo papiri da se srede.. Što bi trebalo do proljeća mislim.Kecko je napisao/la:Belgian...
Ti znas iz Republike Srpske sta je gotova stvar,uozbilji se domoljubu.DANTES je napisao/la:Ja ti kažem da je to gotova stvar. Dečko želi da igra za Srbiju, igraće za Srbiju.. Još samo papiri da se srede.. Što bi trebalo do proljeća mislim.Kecko je napisao/la:Belgian...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.