Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
koja masina dzekson,3 izbaci iz tramvaja i kloc peroti fuli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Carragher je bio igrac koji je dao najvise golova Liverpoolu (7, ne znam jel ga netko mozda skinuo), al ovaj mali kako je krenuo bit ce za sezonu igrac koji je najvise golova dao Benfici.Derdiyok je napisao/la:Roma do finala.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: Champions League 2017/18
Kako spomenu Carraghera nesta sad kontam koliko li Mascherano ima na kontu golova u BarciSignore je napisao/la:
Carragher je bio igrac koji je dao najvise golova Liverpoolu (7, ne znam jel ga netko mozda skinuo), al ovaj mali kako je krenuo bit ce za sezonu igrac koji je najvise golova dao Benfici.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kurzawa
PSG izgleda ide po rekord po broju postignutih golova u grupnoj fazi LPa.
PSG izgleda ide po rekord po broju postignutih golova u grupnoj fazi LPa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Lijevi bek i dao tri gola 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A kad je jos bio autogol Svilara?Signore je napisao/la:Carragher je bio igrac koji je dao najvise golova Liverpoolu (7, ne znam jel ga netko mozda skinuo), al ovaj mali kako je krenuo bit ce za sezonu igrac koji je najvise golova dao Benfici.Derdiyok je napisao/la:Roma do finala.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
On je dao 7 komada u dresu Barce. Jedan protivnicima i sest BarciDerdiyok je napisao/la:Kako spomenu Carraghera nesta sad kontam koliko li Mascherano ima na kontu golova u BarciSignore je napisao/la:
Carragher je bio igrac koji je dao najvise golova Liverpoolu (7, ne znam jel ga netko mozda skinuo), al ovaj mali kako je krenuo bit ce za sezonu igrac koji je najvise golova dao Benfici.
Carragher me fascinirao kao igrac koji je najbolji strijelac protiv Liverpoola. Nije to bio ni Rooney, ni Henry, ni bilo koji drugi igrac koji je odigrao hrpu utakmica protiv Liverpoola. Eventualno da je netko zadnjih par sezona dao vise od sedam, ne pratim EPL aktivno kao nekad.
U proslim kolima LP? Ili je bio samo malo zesci kiks, ne sjecam se?marconato je napisao/la:
A kad je jos bio autogol Svilara?
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 31 okt 2017, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2017/18
Pa dobro, on je svako kolo igrao protiv Liverpoola [emoji38] Titi i ostali navedeni nisu.Signore je napisao/la:On je dao 7 komada u dresu Barce. Jedan protivnicima i sest BarciDerdiyok je napisao/la:Kako spomenu Carraghera nesta sad kontam koliko li Mascherano ima na kontu golova u BarciSignore je napisao/la:
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk![]()
Carragher me fascinirao kao igrac koji je najbolji strijelac protiv Liverpoola. Nije to bio ni Rooney, ni Henry, ni bilo koji drugi igrac koji je odigrao hrpu utakmica protiv Liverpoola. Eventualno da je netko zadnjih par sezona dao vise od sedam, ne pratim EPL aktivno kao nekad.
@marconato prosla tekma protiv Manchestera?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 31 okt 2017, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Svilar efikasniji od Mitrovica treba njega u napad
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pod pretpostavkom da ce Roma i Chelsea dobiti Qarabag, Atletico je zavrsio svoje u LP za ovu sezonu
Don't believe the hype.
Pa nije to bio autogol, Rashford ga lobovao... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da smo imali sreće da Quarabag dobi ove večeras, pa da Šehića gledamo malo i u EL
Eno Lukaku munta Svilara. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovaj Šehic je za tri klase bolji goluman od Begovica.
Lukaku je Srbin.Kaunas je napisao/la:Eno Lukaku munta Svilara. [emoji38]
Adios Atleticosssssss
Ramsey16 je napisao/la:Svilar efikasniji od Mitrovica treba njega u napad
Ala ti i drugari patite... Ne mo's 90 minuta izdrzat' i uzivat' u fudbalu bez dusevne boli...
Pa ovo je za posmatranje leptejebo...
Djecko odabrao Srbiju umjesto Belgije, a ovde dan zalosti... Pa ovo je genijalno!
Uzgred bravo Roma / ManU / CSKA / Oli / Karabah...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Tacno mi tesko pada sto Svilar raspolaze kao golman strasnim golgeterskim potencijalom steta sto ce 99,99% provoditi vrijeme pred svojim golomMirko je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:Svilar efikasniji od Mitrovica treba njega u napad![]()
Ala ti i drugari patite... Ne mo's 90 minuta izdrzat' i uzivat' u fudbalu bez dusevne boli...![]()
Pa ovo je za posmatranje leptejebo...![]()
Djecko odabrao Srbiju umjesto Belgije, a ovde dan zalosti... Pa ovo je genijalno!Da je nastupao za BiH, pa da zdrav razum to shvati... Al' ovo!
A joj...
![]()
Uzgred bravo Roma / ManU / CSKA / Oli / Karabah...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.