I heard youSiamoNoi je napisao/la:But 1 for 1 if you want.paulbelvy je napisao/la:He is for sale!SiamoNoi je napisao/la: Just Rubio,man
Envoyé de mon HUAWEI VNS-L31 en utilisant Tapatalk
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
I heard youSiamoNoi je napisao/la:But 1 for 1 if you want.paulbelvy je napisao/la:He is for sale!SiamoNoi je napisao/la: Just Rubio,man
Ma opet ces me dobiti, moram se rijesiti Portera ili Gortata, ovako imam tri igraca Washingtona u ekipi...IlCapitano je napisao/la:Nije li se ovaj trade mogao kako sutra odobriti?
Ovako večeras LBJ ne igra, ja igram protiv Rođaka, sutra Rođak dolazi meni i ne igra, a igram protiv LBJ-a...
Ja bolje od Conley-a trenutno ponuditi ne mogu:)Bobadilla je napisao/la:Kod mene je Batum na ILL mjestuisto ne znam kad se vraca, al kad god dodje dobrodosao
Neko da uzme D.Greena odvratnog, Gaya, Favorsa ??
Ne bi Greena pustio za ConleyaAlphonseKauders je napisao/la:Ja bolje od Conley-a trenutno ponuditi ne mogu:)Bobadilla je napisao/la:Kod mene je Batum na ILL mjestuisto ne znam kad se vraca, al kad god dodje dobrodosao
Da ste napomenuli odma ostavio bi gaJHam je napisao/la:Ma opet ces me dobiti, moram se rijesiti Portera ili Gortata, ovako imam tri igraca Washingtona u ekipi...IlCapitano je napisao/la:Nije li se ovaj trade mogao kako sutra odobriti?
Ovako večeras LBJ ne igra, ja igram protiv Rođaka, sutra Rođak dolazi meni i ne igra, a igram protiv LBJ-a...
Nesto oko Porter + Chandler za Green + nesto?Bobadilla je napisao/la:Ne bi Greena pustio za ConleyaAlphonseKauders je napisao/la:Ja bolje od Conley-a trenutno ponuditi ne mogu:)Bobadilla je napisao/la:Kod mene je Batum na ILL mjestuisto ne znam kad se vraca, al kad god dodje dobrodosao
jest odvratan al bolji je trenutno od Conleya
Sta za Portera trazis?JHam je napisao/la:Ma opet ces me dobiti, moram se rijesiti Portera ili Gortata, ovako imam tri igraca Washingtona u ekipi...IlCapitano je napisao/la:Nije li se ovaj trade mogao kako sutra odobriti?
Poslat cu ti ponudu neku, samo da vidim evo sta imas pored Harrisa da iskombinujemoSiamoNoi je napisao/la:Sta za Portera trazis?JHam je napisao/la:Ma opet ces me dobiti, moram se rijesiti Portera ili Gortata, ovako imam tri igraca Washingtona u ekipi...IlCapitano je napisao/la:Nije li se ovaj trade mogao kako sutra odobriti?
Moze li sta slicno sto sam poslao. Lbj mi je strasno gotivanJHam je napisao/la:To je samo prijedlog sto se tice Chandlera, pogledaj ako ti ima sta zanimljivo uz Portera, da bude realan trade, mogu i Porter i Gortat ako hoces
Pa fino te igrica upita da li si siguran da želiš potvrditi trade i da nema više nazad.JHam je napisao/la:Ee, de nek neko ukine ovaj trade, nisam vidio da trazis i Portera i Jamesa, ali mozemo nesto iskombinovati drugo
Mislim, dajes mi jednog korisnog igraca za moja dva korisna, pri cemu je James konstantniji trenutno od Westbrooka i Wade-a, kojeg vjerovatno ne bi uzeo ni s FA liste...
Pa jedino ako je on voljan da ti vrati igrace sljedece sedmiceJHam je napisao/la:Pita al nisam vidio ispod Portera da ima jos nesto, al haj snaci cu se nekako da popravim,ovo
Kod nas je bila situacija da je adriano imao 2 skor o identične ponude, i on je slučajno prihvatio jedan umjesto drugog, ali smo istog trena reagovali. Ovo za vas trade, ne bih da se mješam ali ako je čovjek prihvatio nema nazad, možda je malo se zeznuo ali nije sad da je tolika krađa, ipak je kako vidim dobio Westbrooka, a umjesto Wadea može vala naći 2 puta boljeg igrača na FA.Slatinash_7 je napisao/la:Mislim da je bila jos jednom ovakva situacija kdo nas ili sam to vidio na temi prve lige i da je ponisten trade ili tako nesto..Ako cemo glasati ja sam za da se ponisti jer nije covjek vidio a i trade je glup za jednu stranu,pa ako smo glasali o nekim drugim trejdovima de da tako glasamo i za ovaj
Wade Westbrook-Porter JamesTracy3McGrady je napisao/la:Kod nas je bila situacija da je adriano imao 2 skor o identične ponude, i on je slučajno prihvatio jedan umjesto drugog, ali smo istog trena reagovali. Ovo za vas trade, ne bih da se mješam ali ako je čovjek prihvatio nema nazad, možda je malo se zeznuo ali nije sad da je tolika krađa, ipak je kako vidim dobio Westbrooka, a umjesto Wadea može vala naći 2 puta boljeg igrača na FA.Slatinash_7 je napisao/la:Mislim da je bila jos jednom ovakva situacija kdo nas ili sam to vidio na temi prve lige i da je ponisten trade ili tako nesto..Ako cemo glasati ja sam za da se ponisti jer nije covjek vidio a i trade je glup za jednu stranu,pa ako smo glasali o nekim drugim trejdovima de da tako glasamo i za ovaj
Penny Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.