FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
74' Gooool - 5:0. Husejinović pogađa iz slobodnog udarca

- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta sto cemo razigrati Saida i crnkica, pa ce onda na zimu negdje drugo 
Trebalo je to na tribine pa neka igraju al' u k***u
Trebalo je to na tribine pa neka igraju al' u k***u
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
smajlagić trenutno u boljoj formi od nedima hadžića.
crnkić sigurno ima kvalitet za prvih 11, ali je zasro motku, vidjećemo hoće li mu se oprostiti na kraju.
šta više said treba da uradi da dobije bar 20min u zvaničnoj tekmi ?
crnkić sigurno ima kvalitet za prvih 11, ali je zasro motku, vidjećemo hoće li mu se oprostiti na kraju.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesmo ovo i Velež heknuli 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igrali smo sa rezervama. Prvotimci mahom ostali u Mostaru, posto nas ocekuje derbi protiv Zvijezde u subotu.MortemHz je napisao/la:Jesmo ovo i Velež heknuli
U svakom slucaju cestitke na pobjedi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I mi smo sa drugom postavom. Srijedom uvijek igraju oni koji ne dobijaju sansu u ligi pa da se dokazu ovdje. Hvala na cestitkama i da nam se sto prije vratite, klub sa kojim imamo najvise odigranih susreta.AlemC85 je napisao/la:Igrali smo sa rezervama. Prvotimci mahom ostali u Mostaru, posto nas ocekuje derbi protiv Zvijezde u subotu.MortemHz je napisao/la:Jesmo ovo i Velež heknuli
U svakom slucaju cestitke na pobjedi.
Treba Saida cuvat za derbi da ga gurbetima zabije
hahd sto bi nas popiso al sto bi njih 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Gosk ti uvijek kuci igra nedjeljom. A sto ne znamZagor je napisao/la:opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zaebavam se, briga me i da jeste i da nije, nikakav važan igrač nije. Svakako mislim da leti na ljeto. A ne bi me čudilo da jeste, rijetko koji igrač u bh. ligi tako nešto ne radi.ajdohordas je napisao/la:A odakle ta priča o Kadušiću uopšte ? Potekla je od nekog desetog lika, i opet mahalske gluposti širimo i prenosimo na klub. Gdje su dokazi da se desilo to što se desilo, ne kažem da nije, ali samo dokazi pa ćemo pljuvat svi redom. Kadušić mi ne izgleda kao neko ko bi takvo nešto mogao da dopusti sebiAlfredNobel je napisao/la:Dok se Kadušić dohaviza, da ne idemo desetkovani hehehZagor je napisao/la:opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja sam rekao tacnije u Kiseljaku se ubio ko zvecka od alkoholaajdohordas je napisao/la:A odakle ta priča o Kadušiću uopšte ? Potekla je od nekog desetog lika, i opet mahalske gluposti širimo i prenosimo na klub. Gdje su dokazi da se desilo to što se desilo, ne kažem da nije, ali samo dokazi pa ćemo pljuvat svi redom. Kadušić mi ne izgleda kao neko ko bi takvo nešto mogao da dopusti sebiAlfredNobel je napisao/la:Dok se Kadušić dohaviza, da ne idemo desetkovani hehehZagor je napisao/la:opet u nedjelju igramo. pa jebote. nije mi jasno sto to. kontam haj sad u nedjelju, sljedece kolo u subotu. al jok
Al' ih šef tjera svaka mu cast. Pravo mi se svidja sto je uveo ovo igranje prijateljskih. Zna Husref sta radi. Duga je sezona, uigrava citav roster tako da moze na sve da racuna. I Gabelica ima da popije petaka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
e sad zamisli kakav je ovaj Smajlagić talent ako je ovaj top 50 evrope , suarezTesto je napisao/la:smajlagić trenutno u boljoj formi od nedima hadžića.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ugasi si se i jos jedan mladi život. Da ti dragi Allah podari Džennet brate naš.
Srce će moje kao i tvoje vjecno da kuca za BORDO BOJE.. Sjever ce da te pamti dragi nas Harise.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Rahmet mu dusi.Benjolos je napisao/la:
Ugasi si se i jos jedan mladi život. Da ti dragi Allah podari Džennet brate naš.
Srce će moje kao i tvoje vjecno da kuca za BORDO BOJE.. Sjever ce da te pamti dragi nas Harise.
Rahmet mu duši i da mu dragi Allah podari lijepi dženet.
Brate nas...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
RIP 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Smajlagić nije loš igrač al je skoro postavio story na instagram sa onim šlaufom. Yebo ga šlauf, kako ti momci ne mogu jedne yebene stvari da se odreknu. Brate fudbaler si, imaš i para nekih, igraš za Sarajevo, cure se lijepe za tebe, vodaj to. Idi na planine, u kafiće, igraj bilijar, pikado, PlayStation, kuglanje, paintball, karting... imaš milion zanimacija, tebi šiša interesantna. Ne shvatam ih majke mi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], isko1807, Laganini1986, ObjektivnaSApublika i 39 gostiju.