Stvarno je lik. S njim, Zlatanom i Pogbom garant im nikad nije dosadno.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ma i vise,vec kazem da se ove dvije tekme ne mogu bas poreditFormat je napisao/la:I mi smo bez Pogbe 40% slabiji onda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo sto im je ponistio kontru ponistio je njihovo najjace oruzje,a bas zbog toga jer smo igrali defanzivnije i docekali svoju priliku,mada je malo falilo da bude nula sreca ukaza se Marto,generalno ja ocekujem vise da se napada na old trafordu barRooney88 je napisao/la:U sustini mogu, grijesis tu. Jose je majstorski ponistio sve napade Tottenhama. Kane bi mozda nesto sam I napravio, individualno. Ali nama je Tott stvorio samo jednu sansu, jednu! S te strane se tekme itekako mogu porediti.
Legendo mi smo igrali kuci protiv spursa a ovi su Real dobili na Wembleyjual... je napisao/la:Mala “food for thought”: kokoske koje su nam napravile slovom i brojem jednu sansu na utakmici, rastavise Real Madrid na proste faktore veceras. Tek toliko da se sjetimo kad naredni put pocne horsko kmecanje na racun uzasne, negledljive, drugoligaske, staromodne, ziheraske... i ne znam ti kakve sve jos igre
Sent from my iPhone using Tapatalk
Srećom su zabili taj gol, tj varane zabio autogolPoliceman je napisao/la:"Srecom izvukli bod" a promasili nekoliko ziceraeto koliko su podredjeni bili
"sreca" kako mrzim tu rijec u bilo cemureddevil96 je napisao/la:Srećom su zabili taj gol, tj varane zabio autogolPoliceman je napisao/la:"Srecom izvukli bod" a promasili nekoliko ziceraeto koliko su podredjeni bili
Lol ispada da su izdominirali Real i tada
Mi smo ih isto izdominirali u superkupu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.