FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cestitke novom selektoru - Amaru Osimu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šta je sa Đipa, zna li neko?BlueMatrix je napisao/la:Znaci,trebao je i Amar podnijeti ostavku kad je otisao Đip,Vila,pa Hajradinović pa Gojak...Virtu4l je napisao/la:Zbog Šarića se u normalnim klubovima podnose ostavke i dijele otkazi, što od ovih licemjera ne možeš očekivati naravno.
Bas lupas...
Dao je dosta golova u omladinskom pogonu, mnogo se od njega očekivalo. Znam da je jedno vrijeme bio u Slaviji..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Ja bih ipak ostavio Stanica lijevo Graovca desno u Vitezu , po meni nije ni vrijeme ni mjesto za eksperimente. Doduse Velic je gurnut protiv Radnika u vatru i taj smo mec dobili , mozda se ipak igrati sa vatrom
ali ja ne bih , **** danasnji bek je nezahvalna pozicija.
@Maxi Đip se oprostio!!!
@Maxi Đip se oprostio!!!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Sandokan87
- Kontakt:
Pa ja mislim da taj frajer vise ne igra uopste. Propao davno, prelaskom u manji sarajevski klub. Uspio u zivotu, nema sta... Ja se sjecam da je u Slaviji grijao klupu kad je Slavija vec imala spremne kofere za prvu ligu rs...Maxi je napisao/la:Šta je sa Đipa, zna li neko?BlueMatrix je napisao/la:Znaci,trebao je i Amar podnijeti ostavku kad je otisao Đip,Vila,pa Hajradinović pa Gojak...Virtu4l je napisao/la:Zbog Šarića se u normalnim klubovima podnose ostavke i dijele otkazi, što od ovih licemjera ne možeš očekivati naravno.
Bas lupas...
Dao je dosta golova u omladinskom pogonu, mnogo se od njega očekivalo. Znam da je jedno vrijeme bio u Slaviji..
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
irfo je napisao/la:Cestitke novom selektoru - Amaru Osimu![]()
![]()
![]()
Kad je Roma mogla Salahu ranije cestitati, zasto ne mi Amaru
S bismiletom i mangupski to odradi Amare.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mujaga ima novo zanimanje. [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Jaozinho22
- Kontakt:
Danas B ekipa igrala s prvim timom 4-2 za B ekipu. Strijelci Stevo 3x i Dzenis za prvu postavu Zakarić dva puta. 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Jaozinho22 je napisao/la:Danas B ekipa igrala s prvim timom 4-2 za B ekipu. Strijelci Stevo 3x i Dzenis za prvu postavu Zakarić dva puta.
Đip i Vila...Obojici je falila koja daska u glavi. Vila otišao kao mlad igrač u Hajduk i od tada 0. Vila u Travniku sada, čitam prošli mjesec se potuko u nekoj kafani tamo, budala ostaje budala. Đip isto lafo nešto trebo u Italiju ići ali i on talašika. Bilo je dosta tih naših mladih napadača tih godina,
Šaban Pehilj isto propao, jedino po čemu ćemo ga pamtit je onaj go u stilu Van Bastena Širokom u finalu kupa i kad se zakačio sa svojim suigračem Elvirom Čolićem u Gradačcu i glavom ga u nos opalio. Highlight karijere.
Bio je i Omar Baljić, jest da nije iz našeg omladinskog pogona ali ga računam kao željovca zbog starog. Propo i on, a kad sam ga vidio na zvaničnoj stranici prošle godine da je uzeo desetogodišnju, syebo sam se ko foka kad sam vidio kako izgleda

Dobre je kašike otkad je otišo iz Želje što jest jest.
Jedini koji je donekle uspio je Mirsad Ramić koji igra u GOŠK-u, dao je nekoliko golova ove sezone za njih, a bio je dobar prethodnih sezona i u federalnoj.
Nisam 100 godina čuo za Harisa Bešliju i on je nešto baš rano završio karijeru čini mi se.
Šaban Pehilj isto propao, jedino po čemu ćemo ga pamtit je onaj go u stilu Van Bastena Širokom u finalu kupa i kad se zakačio sa svojim suigračem Elvirom Čolićem u Gradačcu i glavom ga u nos opalio. Highlight karijere.
Bio je i Omar Baljić, jest da nije iz našeg omladinskog pogona ali ga računam kao željovca zbog starog. Propo i on, a kad sam ga vidio na zvaničnoj stranici prošle godine da je uzeo desetogodišnju, syebo sam se ko foka kad sam vidio kako izgleda

Dobre je kašike otkad je otišo iz Želje što jest jest.
Jedini koji je donekle uspio je Mirsad Ramić koji igra u GOŠK-u, dao je nekoliko golova ove sezone za njih, a bio je dobar prethodnih sezona i u federalnoj.
Nisam 100 godina čuo za Harisa Bešliju i on je nešto baš rano završio karijeru čini mi se.
Mislim da je Baljic imao nekih problema sa srcem, pa je zato zavrsio karijeru
- Neandertalac
- Kontakt:
Je li naš treći ili čak drugi najbolji igrač prošle sezone po Slavki igrao za b tim?
Kakvu klasu imamo u b timu.
Kakvu klasu imamo u b timu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
DANANE pudlice stara imas li ti sta pametnije nego prozivat ko ker 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Njemacke metodeNezvanično, Čović je bio frapiran stanjem igrača kada je počeo raditi sa njima. Ipak, u posljednjih nekoliko sedmica znatno je uspio popraviti njihovu spremu, iako je ona trenutno na donjoj granici općeprihvatljive da bi se neko uopće mogao baviti profesionalno bilo kojim sportom. E sad, treba zamisliti kakva je ona bila i na šta su ličile te ljetne pripreme kod Slavka Petrovića.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uloga-ne ... nju/257299
Ne diraj im Slavku, rastrgaće te 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da se primjetit da vise trcimo, hvala kondicionom treneru 
Debela ubleha sve mu ebem.
Debela ubleha sve mu ebem.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.Zeljo92 je napisao/la:DANANE pudlice stara imas li ti sta pametnije nego prozivat ko ker
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sta radi nego proziva i proziva, dobro znamo da on nikad nece uci u diskusiju jer znamo sta mu je cilj.Neandertalac je napisao/la:Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.Zeljo92 je napisao/la:DANANE pudlice stara imas li ti sta pametnije nego prozivat ko ker
Jedini kojeg postujem je @za_zivot_cijeli, pisao on istinu ili ne covjek ne bjezi, svugdje mu je isti nick tj na svim forumima i voljan je diskutovat. Ko god izigrava supka rado cu ga prozvat.
Znamo i ti i ja da je zaslužio, posebno onNeandertalac je napisao/la:Nema potrebe za tim, fakat. Ok diskusija ali na ovaj način će se stavovi samo još više udaljiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba se uvažavati tuđe mišljenje pa makar se kosilo svim što ja ili neko drugi vjeruje. Pokušati shvatiti bar.
Vrijeme će pokazati sve kao što je pokazalo da je pravac u kojem nas je uprava vodila pogrešan a u isto vrijeme neki od nas podržavli, opravdavali, gurali. Konkretno mislim na dovođenja igrača, neuke ljude koji se pitaju o sportu, smjene i dovođenja trenera, zapostavljanje djece i pljuvanje legendi. Možemo se praviti ludi do jutra ali dobro se zna ko je šta pisao iako se sada pokušava stvoriti atmosfera amnezije da se sve to zaboravi i biti licemjer pa to osporavati. Mene bi lično bar bilo stid pa bih rekao ok, bio sam u krivu a osoba x u pravu, nije red da ga osporavam jer je ispravno govorio.
Vrijeme će pokazati sve kao što je pokazalo da je pravac u kojem nas je uprava vodila pogrešan a u isto vrijeme neki od nas podržavli, opravdavali, gurali. Konkretno mislim na dovođenja igrača, neuke ljude koji se pitaju o sportu, smjene i dovođenja trenera, zapostavljanje djece i pljuvanje legendi. Možemo se praviti ludi do jutra ali dobro se zna ko je šta pisao iako se sada pokušava stvoriti atmosfera amnezije da se sve to zaboravi i biti licemjer pa to osporavati. Mene bi lično bar bilo stid pa bih rekao ok, bio sam u krivu a osoba x u pravu, nije red da ga osporavam jer je ispravno govorio.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, BarbareZeljin, mavi i 58 gostiju.