Upravo tako! 7.000.000 je trebalo biti neprikazano da bi dug bio 700.000 . Nije moguce da je igracima isplatio toliko na ruke.Penaltiky je napisao/la:Siso'e je moro isplatit 7.000.000 plata da bi porez bio 700000
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
porez na platu je oko 65% je.em ga ja, pa dobije li ko platnu listu na kraju mjeseca.
malo jace od milion KM, negdje oko 1.1 milion da bi porez bio 700.000. Ne spinujte molim Vas.
to je taj dug iza AH, nasadili se vi na glavu ako hocete, to je tako. Pisali smo o tome prije par mjeseci kao velikom teretu koji se pojavio iz prethodnog perioda...ako se pouzdano potvrdilo da je usao u reprogram to je ogromna sreca jer je mogao znaciti gasenje kluba.
i jedni i drugi su/ste sposobni lagati i izvrtati cinjenice u svoju korist kao i ona druga strana. Tu nema razlike ni malo izmedju velike vecine vas kojoj god "strani" pripadali.
ovo je cinjenica da je ostalo iza AH ko sto rekoh mozete se na glavu nasadit, to je tako.
malo jace od milion KM, negdje oko 1.1 milion da bi porez bio 700.000. Ne spinujte molim Vas.
to je taj dug iza AH, nasadili se vi na glavu ako hocete, to je tako. Pisali smo o tome prije par mjeseci kao velikom teretu koji se pojavio iz prethodnog perioda...ako se pouzdano potvrdilo da je usao u reprogram to je ogromna sreca jer je mogao znaciti gasenje kluba.
i jedni i drugi su/ste sposobni lagati i izvrtati cinjenice u svoju korist kao i ona druga strana. Tu nema razlike ni malo izmedju velike vecine vas kojoj god "strani" pripadali.
ovo je cinjenica da je ostalo iza AH ko sto rekoh mozete se na glavu nasadit, to je tako.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Porez na isplatu po ugovoru je 10%.ultrasstyle_tz je napisao/la:porez na platu je oko 65% je.em ga ja, pa dobije li ko platnu listu na kraju mjeseca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mi smo u k.urcu kako god da okrenes,dzaba se raspravljati,svi nas zavuku i odu,a klub tone sve dublje iz dana u dan..svi dok su tu prosipaju med i mlijeko,a kad odu nema duga ispod 6 cifri..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
65 su doprinosi koje naplacuju PIO, ZZO i Porezna, 10 je od porezne i o tome pricamo ne o PIOu ni zzo haj opet pogledaj platnuultrasstyle_tz je napisao/la:porez na platu je oko 65% je.em ga ja, pa dobije li ko platnu listu na kraju mjeseca.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ima i ovaj helčo svojih dobrih strana
Ultras priznaj kad si naboden
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa reprogram ukljucuje i PIO, MIO i sve poreze iz plate. Vodne naknade i pic.ke materina. Al hajd ti to dokazuj.wobly92 je napisao/la:Ima i ovaj helčo svojih dobrih strana
zato, opet kazem, odustajem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kako ba reprogram s poreznom moze ukljucivat PIO i ZZO, isto da reprogramiras dugovanje prema CG u u to udju struja i voda. Pio i Zzo nisu porezi nego doprinosi, recimo porezna je federalna, pio federalni a zzo kantonalni.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa reprogram ukljucuje i PIO, MIO i sve poreze iz plate. Vodne naknade i pic.ke materina. Al hajd ti to dokazuj.wobly92 je napisao/la:Ima i ovaj helčo svojih dobrih strana
Pitaj Probisvjeta on valjda ima neku firmu, nisam siguran
Ma sta god da je pa i prasetina lik se izofiro do bola. Pitajte Ibrića on je bio tu kad je prozvan za racunChinaglia je napisao/la:jel to insajderska info sexore, mislim ovo za janjetinu iliti jagnjetinuxeksor je napisao/la:Kaze mi sve to novi predsjednik zna jer cesto je na sjelima " divizije" al kaze da je sportski direktor mu duzan 450 km kad su se 2014 godine vracali iz gruda i gdje mu je AH dao 1000 km za troskove rucka u testoranu u Jablanici a ovaj sa konobarom napravio racun ko da su janjetinu rucali ne znajući da je ovaj već dogovorio sa gazdom kontrolu pa ga toliko ponizijo na sastanku da nije dizo glavu.
I onda kazu klub svih nas....a veca sutnja nego u sjevernoj Koreji.Trebaju iz kluba da se oglase povodom ovoga,i javno pokazu sta je,kako,svaka rata kada legne poreznoj,da objave,i kazu,danas je uplaceno..bla bla...cuj klub svih nas,a mi se prepiremo,njih boli kur.ac.
Kako ce biti klub svih nas,kada nemozes se ni uclaniti u SVOJ KLUB....
U 21 stoljecu klub koji nema fan shop....nema svoje prostorije,nema svoj stadion...nema nista svoje,ima samo gomilu duga,ciju vjerodostojnost niko nikada ispitati nece......
U 21 stoljecu klub koji nema fan shop....nema svoje prostorije,nema svoj stadion...nema nista svoje,ima samo gomilu duga,ciju vjerodostojnost niko nikada ispitati nece......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
pu smradu jedan, Sloboda se bodri i kad gubi i kad vodi i kada ide dobro i kada ide lose, idemo dalje NJUO, niko niko samo Slobodasolinas je napisao/la:I onda kazu klub svih nas....a veca sutnja nego u sjevernoj Koreji.Trebaju iz kluba da se oglase povodom ovoga,i javno pokazu sta je,kako,svaka rata kada legne poreznoj,da objave,i kazu,danas je uplaceno..bla bla...cuj klub svih nas,a mi se prepiremo,njih boli kur.ac.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je to Husicev dug hajde onda da i mi koji ne volimo ovu upravu provalimo u prostorije i slilamo par ugovora i objavimo samo da bi dokazali nesto, da ima i Mujkanovic svoj dug. Boli nas briga sto ce Sloboda propasti.
Svakom zivom se moze napakovati to, ako je u zivotu dotakao Slobodu.
Pricate u fazonu da se to radilo samo kod Husica, a nije tako. Svako ko se dokopa papira moze napakovati Mujkanovicu sta hoce nakon njega.
Svakom zivom se moze napakovati to, ako je u zivotu dotakao Slobodu.
Pricate u fazonu da se to radilo samo kod Husica, a nije tako. Svako ko se dokopa papira moze napakovati Mujkanovicu sta hoce nakon njega.
Kao da duga,nije bilo prije njega.......teklo med i mlijeko,a ne klub pred gasenje......bez prvih 11....bilo cega.....ko onda napravi 8 miliona ukupnog duga prije njega...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Iskreno, **** mi se ciji je dug, ali samo zato sto sam misljenja da onaj ko ga napravi treba i platiti. Pa bio to il Hamo il Soso (mogu i obojica u tandemu zapjevat onu 'Samo je dusa ostala' jer fakat je tako). No, medjutim, niko ne shvata da mi imamo dodatni dug. Halo! Dodatni! I, pored toga, dug nam je TRENUTNO najmanji problem jer smo zakovani za dno tabele. Bio dug tu ili ne, mi smo najebali, tako da se raspravljate u sustini o tome ko ce pojesti zadnji krompir dok selo gori.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda tone a Cickovo ulje se cesljaRimes87 je napisao/la:Iskreno, **** mi se ciji je dug, ali samo zato sto sam misljenja da onaj ko ga napravi treba i platiti. Pa bio to il Hamo il Soso (mogu i obojica u tandemu zapjevat onu 'Samo je dusa ostala' jer fakat je tako). No, medjutim, niko ne shvata da mi imamo dodatni dug. Halo! Dodatni! I, pored toga, dug nam je TRENUTNO najmanji problem jer smo zakovani za dno tabele. Bio dug tu ili ne, mi smo najebali, tako da se raspravljate u sustini o tome ko ce pojesti zadnji krompir dok selo gori.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A jbg takva nam je drzava da sve moze, pa tako kod nekih pola plate vracas gazdi i sl. Procitaj ultrasstyle-ov post, izvini al stvarno mi se ne da ponovo pisat i objasnjavat a i nisam toliko kompetentan da dublje o tom polemisem. Ispalo je tako kako je ispalo, najavljeno je da ce ga nac i dug je utvrdjen i uvrsten u reprogram, a napravljen za vrijeme prosle uprave i nema se sta vise o tome polemisat. Da je osto AH vjerovatno taj dug ne bi bio nadjen al opet to je SBBKBB, i bezveze je sad se igrat proroka pa kontat bil il ne bi. Ugl dug je tu i jedino ko ispasta u tim njihovim igricama i prepucavanjima, i na kome se kola lome je Sloboda.Slatinash_7 je napisao/la:@ Hustle
jel tako i u firmama neki interni sporazumi i to? svi znamo da se to radi, ali ovo je potpisano bolan od strane kluba i igraca,mogli su karic i djidic prijaviti to i bez onog majmuna sto je pokazao preko vibera te sporazume..uostalom na plate igraca nek je islo bog te pitao koliko para,porez nije mogao biti 700k da se na glavu nasadis,vec su posrijedi ko zna kakve igrice..zato je kljucno bilo za azmira da ima finansijske izvjestaje itd itd al se vidi da je i tu bilo neke mutljavine samo sto su tad svi zmirili jer smo bili u vrhu
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jbg po racunici koju daju ovi, "10% je porez", ispade da je u slobodu skrkano 30milionaultrasstyle_tz je napisao/la:pa reprogram ukljucuje i PIO, MIO i sve poreze iz plate. Vodne naknade i pic.ke materina. Al hajd ti to dokazuj.wobly92 je napisao/la:Ima i ovaj helčo svojih dobrih strana
Jbt jaci od Mamica
Matematicari niste noramalni koliko idete u neke krajnosti da izgurate inat....
Čuj ovog Boga ti...druže, živ bio, edituj post, dok raja još nije ustala i počela ti se smijati.
Pročitaj jedno 6 put šta si napisao i dobro skontaj gdje si pogriješio.
Pročitaj jedno 6 put šta si napisao i dobro skontaj gdje si pogriješio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vama ocigledno nije jasno da se porez ne plaća samo na plate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.