Moze priustiti, ali top klubovi sve manje i manje prodaju svoje najbolje igrace. Mbappea zaboravi, taj ce robijati u PSG-u do zadnjeg dana ugovora ako ga ne produzi.emir18 je napisao/la:Pricamo o kolektivu koji je uzeo 2 LP zaredom,najvecem klubu u historiji,pa kad mogu pojedjni igraci bojkotovati svoj tim da bi presli u Barcu,zar nije zalosno da Real Madrid vise ne moze priustiti sebi WC igraca..leorey je napisao/la:Eh Hazard, Dybala, Mbappe....pa ko da drugi samo na tacni cekaju a ih prodajuemir18 je napisao/la:Kad sam ja rekao los prelazni rok,i da ce Benzema biti gori nego prosle szone,i da ce se tesko nadoknaditi Moratini 20 + golova,prodase Danila pa sad Nacho krpi desno,kakve glupe odluke jbt,ostati na invalidima Baleu i Benzemi strasno, znaci ovoj ekipi hitno trebaju 2 WC igraca u napadu i to se moralo dovesti, Mbappe,Hazard,Dybala koji god moralo se iskesirati 2 Lp a nepotrositi pare i nadati se opet necemu u Lp sa mrtvim Baleom i Benzemom, za Ronalda je ocekivano da opada nema tu vise zara ko prije...
Cak ni PSG recimo nikad u zivotu ne bi mogao dovesti Neymara da on sam nije zelio odlazak, tj da nije bilo klauzule.
Hazarda Abramovic nikad ne bi pustio, klauzule nema, a pare mu ne trebaju, moze kupiti i Barcelonu i Real Madrid sa citavim osobljem a da i ne osjeti.
S Dybalom je stvar drugacija, taj ce jednog dana sigurno obuci ili vas ili nas dres.
S obzirom na ovo ludo trziste bit ce ekstremno tesko dovesti dobrog igraca za sve klubove pa i za Real Madrid i Barcelonu.
Nesto ce se sigurno morati uciniti sa ovim ludim trzistom i ovakvim ciframa, UEFA planira stati na kraj tome u sljedecim godinama, vidjet cemo sta ce uraditi, jer realno ovo ne vodi nigdje...za 5 godina ce igrac kostat ko yebeni Wembley.