Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Neandertalac
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2017, 10:18

Ne može se normalno i argumentovano diskutovati od paćenika i iskompleksiranih, neodgojenih pojedinaca. Vrhunac argumenata su im uvrede i srozavanje lika i djela, Amara, Ivice, BiH fudbala, drugih navijača, konkretno Željovaca za koje su Ivica i Amar legende. Čitava tema se umjesto u debatu pretvorila u hrakaonu gdje najbolje plivaju ovi bez obraza i mozga kojima je vrhunac života biti idiot i javno to pokazivati.

Nekom logikom svi ti koji tvrde da navijači Želje pretjeruju neka se zapitaju šta očekuju od nas, da šutimo na njihove devijacije ili da ih ismijavamo i osuđujemo. Kao navijači najvećeg i najtrofejnijeg kluba u BiH, državi čiji se selektor bira a ne navijači Reala, Barcelone, Arsenala smatram da imamo puno pravo braniti čast i ugled svog kluba i ljudi koje je taj klub podario BiH fudbalu.

Ja shvatam da neko ne voli Amara, shvatam čak i da ga mrzi, da mu se gadi i to je sasvim ok, nije baš najnormalnije ali shvatam. Ono što ne mogu shvatiti kako te osobe dopuštaju sebi da budu primitivci i zatucani, ograničeni papci. Realno, vaša stvar i ako vas to ispunjava nastavite, ali shvatite da postoje i ljudi koji cijene sve što je Amar postigao u životu i koji znaju da on ima kvalitet, znanje, karizmu, ugled, poznanstva, uspješnu karijeru koja će se po svemu sudeći nastaviti selektorskom pozicijom.

To što neki imaju problem, Bože moj. Naučite se nositi sa njim, ****. :bih:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 nov 2017, 10:20

CashMan je napisao/la:Jest Brko napravio komplekse pa to je nehumano :lol: :lol:

Ništa, bolji izbor su Sake Ferguson, Toni Karačić, Vlado Kladara itd. Da hoće Tulić barem postati selektor.

Najjače mi je što Ivicu uvlače u sve, a veće legende pored njega i Papeta nema...
Po cemu vam je mjerilo legendi bogati sta je to on osvojio u svojoj trenerskoj pa i igrackoj karijeri nemoj mi samo nabrajat kupove neke bezvezne..vodio je jugoslaviju koja je bila top ekipa i sta je osvojio

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 02 nov 2017, 10:36

Kakav je debil ovaj amarov pusikurac pa nestvarno.
UPRAVA NAPOLJE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 nov 2017, 10:37

Neandertalac je napisao/la:Ne može se normalno i argumentovano diskutovati od paćenika i iskompleksiranih, neodgojenih pojedinaca. Vrhunac argumenata su im uvrede i srozavanje lika i djela, Amara, Ivice, BiH fudbala, drugih navijača, konkretno Željovaca za koje su Ivica i Amar legende. Čitava tema se umjesto u debatu pretvorila u hrakaonu gdje najbolje plivaju ovi bez obraza i mozga kojima je vrhunac života biti idiot i javno to pokazivati.

Nekom logikom svi ti koji tvrde da navijači Želje pretjeruju neka se zapitaju šta očekuju od nas, da šutimo na njihove devijacije ili da ih ismijavamo i osuđujemo. Kao navijači najvećeg i najtrofejnijeg kluba u BiH, državi čiji se selektor bira a ne navijači Reala, Barcelone, Arsenala smatram da imamo puno pravo braniti čast i ugled svog kluba i ljudi koje je taj klub podario BiH fudbalu.

Ja shvatam da neko ne voli Amara, shvatam čak i da ga mrzi, da mu se gadi i to je sasvim ok, nije baš najnormalnije ali shvatam. Ono što ne mogu shvatiti kako te osobe dopuštaju sebi da budu primitivci i zatucani, ograničeni papci. Realno, vaša stvar i ako vas to ispunjava nastavite, ali shvatite da postoje i ljudi koji cijene sve što je Amar postigao u životu i koji znaju da on ima kvalitet, znanje, karizmu, ugled, poznanstva, uspješnu karijeru koja će se po svemu sudeći nastaviti selektorskom pozicijom.

Generalno, nisam protiv toga da Amar bude selektor i onako su ovi nesposobni da dovedu nekog kvalitetnijg.
Ali kad pominjes argumente, evo ti ih.

Amar Osim:

1. Dok je bilo para, bilo je i rezultata, nestalo para i rezultata, podvijo rep i zbrisao na "godisnji" u strahu od toga da ne narusi svoj "ugled"
2. Osoba koja nije pogodna za rad sa drugim, jako svojeglav i sujetan
3. Apsulutno nema autoritet kod igraca koji dolaze iz inostranstva
4. Nikakva igracka karijera
5. Brukanje epskih razmjera sa Zeljom u Europi
6. I vise nego epizodne uloge u angazmanima vani
7. Stvorit ce lose odnose sa svim ostalim koji nisu navijaci Zeljeznicara
8. I kao ovakav, za Barbareza je Ferguson
9. Dosta dugo je van trenerskog posla
10. Apsulutno nije zelja nikoga ko nije navijac Zeljeznicara. Samim tim, da li to govori da ste vi onda subjektivni kad govorite o Amaru?

Ivica Osim:

1. Covjek je ostario, pustite ga vise na miru da uziva u penzionerskim danima
2. Osudjen za namjestanje kao igrac
3. Osudjen za namjestanje kao trener
4. Budimo realno, covjek je izlapio i kao takav vise nije sposoban da bude referenca ni za sta. Njegova izjava kako kritikuje Sarjevo sto nije pustilo Zelji da uzme titulu, dovoljno govorio koliko je izgubio kontakt sa realnoscu
5. Kao trener, nije imao nikakav uticaj na BiH fudbal, niti ga je isti iti malo zanimao

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 nov 2017, 10:44

Evander je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ne može se normalno i argumentovano diskutovati od paćenika i iskompleksiranih, neodgojenih pojedinaca. Vrhunac argumenata su im uvrede i srozavanje lika i djela, Amara, Ivice, BiH fudbala, drugih navijača, konkretno Željovaca za koje su Ivica i Amar legende. Čitava tema se umjesto u debatu pretvorila u hrakaonu gdje najbolje plivaju ovi bez obraza i mozga kojima je vrhunac života biti idiot i javno to pokazivati.

Generalno, nisam protiv toga da Amar bude selektor i onako su ovi nesposobni da dovedu nekog kvalitetnijg.
Ali kad pominjes argumente, evo ti ih.

Amar Osim:

1. Dok je bilo para, bilo je i rezultata, nestalo para i rezultata, podvijo rep i zbrisao na "godisnji" u strahu od toga da ne narusi svoj "ugled"
2. Osoba koja nije pogodna za rad sa drugim, jako svojeglav i sujetan
3. Apsulutno nema autoritet kod igraca koji dolaze iz inostranstva
4. Nikakva igracka karijera
5. Brukanje epskih razmjera sa Zeljom u Europi
6. I vise nego epizodne uloge u angazmanima vani
7. Stvorit ce lose odnose sa svim ostalim koji nisu navijaci Zeljeznicara
8. I kao ovakav, za Barbareza je Ferguson
9. Dosta dugo je van trenerskog posla
10. Apsulutno nije zelja nikoga ko nije navijac Zeljeznicara. Samim tim, da li to govori da ste vi onda subjektivni kad govorite o Amaru?

Ivica Osim:

1. Covjek je ostario, pustite ga vise na miru da uziva u penzionerskim danima
2. Osudjen za namjestanje kao igrac
3. Osudjen za namjestanje kao trener
4. Budimo realno, covjek je izlapio i kao takav vise nije sposoban da bude referenca ni za sta. Njegova izjava kako kritikuje Sarjevo sto nije pustilo Zelji da uzme titulu, dovoljno govorio koliko je izgubio kontakt sa realnoscu
5. Kao trener, nije imao nikakav uticaj na BiH fudbal, niti ga je isti iti malo zanimao
:thumbup:

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 02 nov 2017, 10:47

U inat svima. AMAR OSIM. cuj ovog i argumenata. Ti znas za Ivicine afere balavac

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 02 nov 2017, 10:50

invincible1921 je napisao/la:Argumenti protiv Amara: Babin sin, morz, ne zna pricat, arogantan je, mahalac bla bla :kafa: i kaze nema kompleksa

Vecina vas ovdje bi da nas preuzme bilo ko samo da nije amar, pa taman i da je Braco Vrbanjusa licno... :facepalm: Kaze nema se kompleksa :lol:
Nemoj te price, kada se spominjao Hadzibegic kao moguci selektor, bilo je pljuvanja kao sto je i sad, samo sto ste se tada i vas nekoliko pridruzivalo pljuvanju. Argumenti su izneseni, samo sto se ne moze odgovoriti na njih, pa se umjesto toga prosipa pasivno agresivna prica kako su svi protiv velikog Zelje.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 nov 2017, 10:58

Barbarez nije ni u jednom trenutku kontaktiran, niti je bio zainteresovan, čovjek se bavi drugim stvarima, njegovo ime se provlačilo da bi se pokazalo da ima više kandidata.
Realno je da on u ovom trenutku, neće i ne može voditi, bilo koji klub, kamoli reprezentaciju. :pinokio:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2017, 11:01

Uvijek objektivni pitari :rol: :rol:

Ali džaba, priprema im se još jedan poraz u nizu. Amar Amar - Osim Osim :bih:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 nov 2017, 11:05

Virtu4l je napisao/la:Uvijek objektivni pitari :rol: :rol:

Ali džaba, priprema im se još jedan poraz u nizu. Amar Amar - Osim Osim :bih:
Da poraz morala od NEPOTIZMA. :oops:
Uvijek subjektivni gurbeti.
:urnebes: :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2017, 11:10

Esport je napisao/la:Da poraz morala od NEPOTIZMA. :oops:
Bilo bi me stid da to napišem, da budem iskren. Implicirati da Ivica lobuje za Amara je dno, ali vi ste svakako dno davno dotakli pa me ne iznenađuje toliko.

Oavno nisam vidio neinteligentnijeg forumaša od tebe na ovom forumu, ne znam kako te do sad nisam zapazio.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 nov 2017, 11:20

mire96 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Argumenti protiv Amara: Babin sin, morz, ne zna pricat, arogantan je, mahalac bla bla :kafa: i kaze nema kompleksa

Vecina vas ovdje bi da nas preuzme bilo ko samo da nije amar, pa taman i da je Braco Vrbanjusa licno... :facepalm: Kaze nema se kompleksa :lol:
Nemoj te price, kada se spominjao Hadzibegic kao moguci selektor, bilo je pljuvanja kao sto je i sad, samo sto ste se tada i vas nekoliko pridruzivalo pljuvanju. Argumenti su izneseni, samo sto se ne moze odgovoriti na njih, pa se umjesto toga prosipa pasivno agresivna prica kako su svi protiv velikog Zelje.
Pa stani malo...ako ja kazem amar ima trofeje iskustvo ha hu i ti mi npr napises je.bo nasu ligu, kakav amar kupio titule...i sta ja sad to trebam uzet kao kontra argument na moje navode :crazy: :crazy:
=\_1921_/=

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2017, 11:22

RichmanBiH je napisao/la:Kakav je debil ovaj amarov pusikurac pa nestvarno.
Hvala što si potvrdio moju teoriju o iskompleksiranim, neodgojenim idiotima koji pišu gluposti i gadosti.

Bravo :bih:

UPRAVA NAPOLJE!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 nov 2017, 11:23

Virtu4l je napisao/la:
Esport je napisao/la:Da poraz morala od NEPOTIZMA. :oops:
Bilo bi me stid da to napišem, da budem iskren. Implicirati da Ivica lobuje za Amara je dno, ali vi ste svakako dno davno dotakli pa me ne iznenađuje toliko.

Oavno nisam vidio neinteligentnijeg forumaša od tebe na ovom forumu, ne znam kako te do sad nisam zapazio.
Istina boli.
Ivica, ne da lobira za svoga sina, več ga debelo gura na uštrb interesa reprezentacije.

PS
U fudbalu se lobuje, a u NEPOTIZMU lobira.
:urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2017, 11:25

Kakav tek smisao za humor :bow:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 02 nov 2017, 11:25

Jau mržnje i zavisti. Pa šta treba da Ivica kaže da Amar nije dobar trener zato što mu je sin i da zbog toga ne bude selektor. Čovjek je svjestan kao i bilo ko ko se razumije u fudbal da je Amar naš najbolji trener i da ime sve što je potrebno da bude do sada najbolji selektor.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2017, 11:32

Tamo Amaw rusi klub pa se navadili ovdje da spasavaju Misketu gujcu kontaju poceti ce titule da sipaju preko saveza kada nadju svakom mjesto za mir u kuci.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 nov 2017, 11:44

Hoce li mi neko elaborirati zadnjih pet godina Amarovog trenerskog rada?

P.S. Ponavljam, nisam protiv toga da ga postave. To sto je Ivicin sin, ne treba da znaci da ga to automatski diskredituje da ne moze biti ravnopravan kandidat za selektora, pa i selektor.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 nov 2017, 11:49

bojamora je napisao/la:Jau mržnje i zavisti. Pa šta treba da Ivica kaže da Amar nije dobar trener zato što mu je sin i da zbog toga ne bude selektor. Čovjek je svjestan kao i bilo ko ko se razumije u fudbal da je Amar naš najbolji trener i da ime sve što je potrebno da bude do sada najbolji selektor.
To se zove sukob interesa.
Sa pozicije, na kojoj se nalazi, on ne smije, kroz medije glorifikovati određenog kandidata.
Ako to želi, mora prvo napustiti poziciju.
NEPOTIZAM

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 nov 2017, 11:54

Šta će Platini, šta on zna. Treba ove domaće brnje slušati.
Platini je izrazio veliko zadovoljstvo posjetom Sarajevu i kazao kako je tu da pruži podršku Osimu i ostalim legendama bh. fudbala.

"UEFA izvjestan broj godina nije bila zadovoljna onim što se dešavalo u bh. fudbalu. Zbog toga je osnovan Komitet za normalizaciju. Komitet čine ljudi koji su bili igrači kojima sam se ja kao mlađi divio i ljudi sa kojima sam igrao. Nakon dvije godine od osnivanja Komiteta, došao sam ovdje da im se zahvalim za stvari koje su uradili kada je u pitanju bh. fudbal.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []