Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@harry
Ma sta da ti kazem,uvjek su mi se svidjale voditeljice
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
ja pito' za problem oni se raspricali o fb
ulazi i meni na ostalim pretrazivacima al' na kromu nece
ulazi i meni na ostalim pretrazivacima al' na kromu nece
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Meni jedino od voditeljica dobra Lana,mada ima njih jos nekoliko lijepih,al Lana je nesto posebno,nedam ja .. Samo kad se nasmije srce mi zaigra od srece ...Hairlija je napisao/la:@harry
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekrem Jevrić Gospoda obećao: Bit će seksa na Farmi!
Ovaj pedesettrogodišnji Crnogorac iz sela Gusinje u općini Plav, sa 20 godina staža u Americi, riješen je da na imanju u Lisoviću napokon javno uradi ono što je publika u protekle dvije sezone priželjkivala – voditi ljubav pred kamerama s nekom od natjecateljica. Bez ikakve cenzure, piše Kurir.
Hoće li vlasnik hita „Kuća, pos’o“, koji je na YouTube-u pogledalo više od pet milijuna ljudi, ispuniti svoju misiju i iz showa izaći trijumfalno sa ženskim gaćicama u gornjem džepu sakoa ne ovisi samo od njega, već i od potencijalne vlasnice tih gaćica. Za sada je sigurno da će dobiti 700 eura honorara po tjednu. On kaže da je ugovor potpisao, ali da ne smije pričati o „mani“ (tako voli da tepa novcu).
Jesi li zaboravio raditi seoske poslove?
- Ja sam u Ameriku veliki gospoda. Sve seljačke poslove znam. Ali, pomučiću se da budemo dobri u ovo, kako se kaže, prepucavanje. Svakome ću odgovoriti. Neću šutiti. Za žene ćemo lako! Ja samo njima „Gola, gola“ otpjevam!
Spreman si za seks sa nekom farmericom u Lisoviću? Bit će tu Vendi, Zlata, Sanja…
- Kako ne! Volim plavuše, ali bolje volim crnke. Ne znam tko su te Vendi i Zlate, ali ako su dobre ribe, mogu sa obje kombinovati se u seksu. Najbolje je uraditi to u sjenu. Ako tako bude, neka ljudi gledaju.
Žene će se na Farmi skidati…
- Skidat će se? Gole? Jooooooooj! To! To! Ajooooj! Ona, ako će da se skine, nek’ se skine najljepša! Ako nema što da prikaže, nek’ se ne skida! Ne volim debele mnogo. Bolje da žulja nego da ljulja! Ne volim ni grudi da su velike. Ni da su male. Onako srednje.
Što će žena da ti kaže?
- Ništa! Ja sam se s njom dogovorio, razumiješ? Ona je tako moj dobar drug, razuman i sve. Ona je mnogo ljubomorna na ovo i ja sam rek’o: „Vidiš li, cijeli se svijet zapalio! Treba ovo raditi.“ A ona kaže: „Idi, ako možeš, dobij nešto.“ I tako… Treba „mani“, onaj YouTube ništa ne plaća.
Dok si vozio taksi u New Yorku, je li bilo seksa u kolima?
- Vidi, bilo je, ali poslije radnog vremena. Kad voziš taksi u Americi, ne smiješ žensko da izbandarišeš, da ti ne zovnu policiju, da ideš u zatvor.
Što ćeš ako nakon Farme postaneš gej ikona?
- Ne znam ja što ti je to. Da me vole ****?! Aaaa, može to! Neka mene zovu, ja pjevam, ali da plate. Nema problema, samo da imaju „mani“.
Snimaš album za „Grand“?
- Saša Popović mi je rek’o: „Dat ću ti ja pet pjesama i pet pjesama ti sam.“
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koji je ovo .......... Pa bruka čitav Balkan svojim izjavama i ispadima. Nekome je ovo smiješno, meni je žalosno.
Moracu pratit farmu samo zbog Ekreme,bice ludilooo 
Meni je na pocetku bio zanimljiv al' vise NE.
Mi smo krivi sto smo ga dizali u nebesa i gle danas,covjek zamislio da je balkanski Mick Jagger
Mi smo krivi sto smo ga dizali u nebesa i gle danas,covjek zamislio da je balkanski Mick Jagger
Ma i mene lagano nervira,al boli ga taki,covjek zaradjuje pare..covjek od svoje gluposti zaradjuje,sad ce na Farmu 700 eura sedmicno,ne bi me cudilo i da pobjediHairlija je napisao/la:Meni je na pocetku bio zanimljiv al' vise NE.
Koji retard u pm. Sta on misli da ce neko sa njim. Mogu mislit kakva mu je zena grob cim je sa njim
Ma sve padaju na koljena pred njimBilal je napisao/la:Koji retard u pm. Sta on misli da ce neko sa njim. Mogu mislit kakva mu je zena grob cim je sa njim
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ja tamo neam 95 prijatelja mensečini mrsko mi ba dodavat ko ih J**+harry_90 je napisao/la:U mene drugarica ima 1708 slika na fbmalo je to poglupo,aj nekazem 10-20 slika,a na slikaju se iz svakog moguceg ugla,jezik izbace,slikaju kad lafo spavaju,kad se sagnu da nesto uzmu lafo,pa se slikaju od ogledalo itd... jebote koje tuke
jos mi nema nista gore kad napise na zidu,odo napolje,ja upravo jela,odo spavat,sinoc je bilo huhu,i ostala sranja ...
I sad jedna je napisala na zid svoj jesam se najela, a meni dosadno i ja joj napisem na zid a jesam se ja sad nasr´o
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Samo da pitam,mozeli mi neko pomoci kako da smanjim neku sliku,da je ovdje mogu postavit kao avatar ?? Neka napise u PP,ili ovdje ako zeli ..
Pa ja kada kliknem desnom stranom misa na sliku pojavi se opcija "edit" i kada kliknem na nju slika se otvori u programu "microsfort office picture menager" gdje sa desne strane ima opcije "resize"...harry_90 je napisao/la:Samo da pitam,mozeli mi neko pomoci kako da smanjim neku sliku,da je ovdje mogu postavit kao avatar ?? Neka napise u PP,ili ovdje ako zeli ..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma samo je aploduješ na photobucket.com i link kopiras na ono URL, druga rubrika ispod ove sto aplodujes sa svog kompa avatar i to je to, sam komp ti smanji sliku...
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Jbt jutros sam negdje cuo rijec ''poljev'' i psujem poljev citav dan.Samo mi je u glavi poljev,a tako je u mene cesto koju god rijec cujem a da je cudna ja je spominjem citav dan Jel u vas tak?
.Inace,stalno psujem zljeb ili kazem j.bem ti zljeb ili f.uck the zljeb.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
djecija poslasikirica je napisao/la:Jbt jutros sam negdje cuo rijec ''poljev'' i psujem poljev citav dan.Samo mi je u glavi poljev,a tako je u mene cesto koju god rijec cujem a da je cudna ja je spominjem citav dan Jel u vas tak?![]()
![]()
Whatsikirica je napisao/la:Jbt jutros sam negdje cuo rijec ''poljev'' i psujem poljev citav dan.Samo mi je u glavi poljev,a tako je u mene cesto koju god rijec cujem a da je cudna ja je spominjem citav dan Jel u vas tak?![]()
![]()
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
hepece daj mi definiciju puberteta 
- Omerbavarac
- Kontakt:

Pazi supruge.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koji rezultat očekujete protiv Francuza ?
Ja 2:1
Ja 2:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.