Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
' $ " " ? $ " " по 4-5 ? " " " су ? $ " " " на " У20 а ? су за А " са 18 $?
Ne znam na osnovu cega mislis da je Srbija precijenjena?! Niko ne smatra da trebamo igrati polufinale SP-a...fininho je napisao/la:smjeniti selektora,koji je poslje 8 godina,repku odveo na veliko takmicenje sigurno ne moze biti dobra stvar.po meni Srpska repka je jako precijenjena,kad se pogleda kvalitet rostera.u ovoj ekipi ima samo 1 igrac,za kojeg se moze reci da je WC igrac i to je Matic.ali Matic je prvenstveno defanzivac,njegova glavna zadaca u klubu je da cuva ledja Pogbi,dok Pogba kreira i trazi asistencije.Matic nije taj koji dirigira igru i zbog kojeg bi ekipa igrala dobro i efikasno.najbolji ofenzivac Srbijanske repke je Dusan Tadic,igrac koji ni u jednome prosjecnome Sauthamptonu nema neke bitnije role.tu su jos Ljajic,nekad rezerva prosjecnog intera,danas prvotimac Torina i Mitrovic rezerva Newcastla.
sto se tice defanzive to je situacija malo bolja.Kolarov,Ivanovic,Nastasic.,su dobri igraci,mozda oni nisu najvisa klasa,ali svakako da se radi o jako kvalitetnim igracima.
sto se tice ovih mladjih 21/22 koji su prije 2 godine osvojili Mundijalito,nijedan od njih do sad nije pokazao,da bi mogao postati svjetska klasa.Zivkovic igra nesto u Benfici,ali statistika mu je porazna.1 asistencija na 6 mjeseci,je jako losa statistika za krilnog napadaca,koji igra u prosjecnoj ligi.Grujic igra za u23 Liverpoola,radi se o ispod prosjecnom takmicenju za mlade talente 2. klase.tu je i Milinkovic Savic(porijeklom nas Bosanac) koji nekako odskace kvalitetom od ovih ostalih mladjih,ali ja u njemu ne vidim nekog WC potenciala.radi se o klasicnom Srpskom veznjaku(matic,stankovic,grujic,jugovic.,.) visok,snazan,jak u duelima,kvalitetan sut i ubacaji,ali u tehnickome smislu daleko iza Pjanica,Modrica,Kovacica.milinkovic savic ako ce se dalje razvijati i napredovati,mislim da bi mogao napraviti veliku karijeru u Italiji,moguce i u premier ligi,ali tamo bi vjerovatno bio primoran igrati na istoj poziciji kao Matic,znaci klasicnog Defanzivnog veznog.
u Rusiji od Srbije ne ocekujem da ce proci grupu ali sam siguran da protiv Srbije nikome nece biti lako,jer Srbija se zna vrhunski braniti.u prvih 11 najcesce bude 7-8 defanzivaca i 2-3 ofanzivna igraca,tako da Srbija igra kompaktno i tvrdo.po meni je nasa repka sa Pjanicem i Dzekom na celu,kvalitetnija od Srpske,ali Srbi imaju za razliku od nas sirinu,a mi te sirine u rosteru nemamo.
evo to je neka moja analiza Srpske repke,za koju cu u Rusiji svim srcem i navijati,kao sto i inace navijam za sve ex Jugo repke
Ovde se prica o fudbalskoj koncepciji i filozofiji s kojom nismo zadovoljni...
Dalje, ako je neko na dobrom putu da postane WC igrac, onda je to svakako Sergej! Pa nisu vrhunski igraci samo play-vi i centarfori

Reci da je Srbija osvojila SP jer su fizicki bili dominantni je jedna epska glupost!
U startnoj postavi te ekipe si imao: Gajića, Babića, Živkovića i oni su 96 godiste, godinu mladji od dobne granice. Šaponjić je cak 97, na klupi Grujiić, Jovanović...takodje 96 i niko nema preko 21 god. Savić je 95 i nema pravo nastupa za U21..Malo te matematika yebe..
Sto se poredjenja sa BiH tice, tacno je da imate 2 vrhunska igraca, a mi 1. Medjutim, sta cemo sa ostalih 8-9 pozicija? Bolje imati 1 vrhunskog i 15-ak odlicnih i(li) iznadprosjecnih igraca, nego 2 vrhunska, 4-5 odlicnih i 10-ak mrtvo prosjecnih...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Spominje se Vladimir Vermezovic kao kandidat za selektora, možeš li mi nesto reći o njemu?marconato je napisao/la:
Ili bilo ko drugi...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Kakav (crni) Vermezović..Bazinga12345 je napisao/la:Spominje se Vladimir Vermezovic kao kandidat za selektora, možeš li mi nesto reći o njemu?marconato je napisao/la:
Ili bilo ko drugi...

Malo jaci kalibar od Ješića sto je vodio Sarajevo

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hvala.marconato je napisao/la:Kakav (crni) Vermezović..Bazinga12345 je napisao/la:Spominje se Vladimir Vermezovic kao kandidat za selektora, možeš li mi nesto reći o njemu?marconato je napisao/la:
Ili bilo ko drugi...![]()
Malo jaci kalibar od Ješića sto je vodio Sarajevo

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
I drugi putBazinga12345 je napisao/la: Hvala.

OŠTAR ODGOVOR BIVŠEM SELEKTORU Kežman: Odbio sam Muslinove ponude za "kombinacije"
"Gospodin Muslin kaze da menadžerski lobi pravi pritisak na njega kako bi se preko reprezentacije Srbije napravila podloga za transfer Sergeja Milinković-Savića. Tržišna vrednost fudbalera je relativna kategorija, i varira u zavisnosti od velikog broja determinanti. U slučaju Milinković-Savića cena je utvrđena na osnovu procena merodavnih analitičkih agencija i na osnovu iznosa ponuda koje su pristizale na adresu Lacija. Nikakvu ulogu u formiranju njegove tržišne cene ne igraju nastupi u A reprezentaciji Srbije jer njih nije ni bilo, pa se ne mogu navoditi kao argument koji utiče na tržišnu vrednost (trenutno vrlo visoku). Selektorove ponude za “saradnju” preko trećih lica sam sa indignacijom odbio, jer u takve kombinacije nisam ulazio, niti imam nameru da ikad ulazim. Očigledno gospodin Muslin zna za drugačije relacije u odnosima sa fudbalerima i njihovim menadžerskim agencijama, jer se tokom svoje trenerske karijere suočio sa optužbama od strane sopstvenih igrača u klubovima koje je vodio za “participaciju” u njihovim ugovorima i transferima (Oleg Samsonov, Georgi Pejev i ostali ...).

- alan_kardec
- Kontakt:
Nije se mogao dogovoriti sa Muslinom, ali se sa Kokezom dogovorio i eto Sergeja odmah na spisku. Treba li na taj način da posmatramo stvari?
usput...
usput...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
NeshaFCB je napisao/la:Pažnju obratiti i na
Nemanja Motika (MC) Bayern 15
Danijel Jelisić (DM) Bayern 17
Stefan Drljača (GK) Hoffenheim 18
Nikola Kandić (FR) Wehen 18
Nemanja Petrović (DC) Basel 15
Goran Mitrović (DRC) Capri 17
Kristijan Belić (DM) West Ham 16
Sava Čestić (DC) Schalke 04 16
Adrian Nevistić (MC) Luzern 17
Nikolas Agrafiotis (FR) Vitesse 17
Boris Popović (MD) AS Monaco 17
Vladan Đekić (GK) Inter Milan 18
Filip Maksić (DC) Sparta Prag 18
Lazar Samardzić (AMC) Hertha BSC 15
Dejan Ignjatić (DR) Bayern 15
Milorad Stajić (MC) Basel 15
Mihailo Stevanović (AMC) Basel 15
Aleksandar Mladenović (FR) Saint Gallen 16
Luka Đorđević (GK) Saint Gallen 17
David Trivunić (DM) Karslruhe 16
David Jacović (DR) Saint Gallen 16
Aleksandar Ilić (AML) Udinese 16
Damjan Pavlović (DLC) Standar Liege 16
Marko Krunić (DL) Zurich 16
Filip Stojiljković (FR) Zurich 17
Radomir Novaković (GK) Roda JC 17
Luka Račić (DC) Copenhagen 18
Dejan Žunić (DL) Basel 18
Stefan Alexander LJubičić (FR) Brighton 18

Kazi mi jel' ovaj spisak tvoj? Jel' ih pratis djelimicno? Ja cu ubuduce recimo pratiti ovog Racica iz FCK, zanimljiv igrac...
Koliko poznajes stopera becke Austrije Borkovica? Jel' on Srbin ili Hrvat? Borkovici su vecinom Srbi... Ako je nase dijete, mora imati ovde mjesta...
Hvala *urcu da Mrkela vise ne brine o ovom segmentu - nesposobni partijski aparacik...
Odgovoricu posle i na ovo lupetanje ovog Fininja, vezano za mlade igrace...
Mada je Marconato 90% vec objasnio...

BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Svakako je bolje da se dogovaraju oko Sergeja, nego oko Gudelja, S. Mitrovića itd...alan_kardec je napisao/la:Nije se mogao dogovoriti sa Muslinom, ali se sa Kokezom dogovorio i eto Sergeja odmah na spisku. Treba li na taj način da posmatramo stvari?

kakva je ovo glupost na naslovnici portala?
nije se valjda neki novinar upecao na nekakve verije njuza ili sličnih portala?
ili zaista neko ozbiljan po srbiji piše ovakve budalaštine?
nije se valjda neki novinar upecao na nekakve verije njuza ili sličnih portala?

ili zaista neko ozbiljan po srbiji piše ovakve budalaštine?
Kurir je izvor 

/ се ова ", " о " " " у " ", " " " ". а то је ' (? " $ $, $ " знај) ? $ " ".
У & " / ? старе ?; "Audiautur et altera pars" (% & $ страна). Но $ " " " " су се ?, " су се $ своје " ", ? по " $, госп. ?, " " ФСС, " " $ " $, " " """, ' $ " " $ ?-", & ? ", $ " ", а ", & то " ", се ? у " ".
Но у & $ је &. Посртање & $ (" " " то " ? на & ") је ? $, пре 2 $, ", $ су се "" "" (" " " " $ %) ? у & $.
% & " " свега. $ се опет не & (" ') " са $ ", %, &, $, $ не " о " $, " $ ? % је пуно - пара у $, " то је ' за & " ?, " $ %, ' ', /, ", а " наравно " спрега $ " $ ? ?, " " " ?.
Ове "& "" " ? " су $ " ? " " су ? " $, но $ тога је ? ? тог ', " $ " " $, / на ?, ?, ?, $ - $ по " & (& ову) " ", а & се % " ", " ' & & $, то / ", " " $ (а " " "? &", ", /, " " ? ?) - $ $ то све $ " спорта.
" су, $ " " у ' $ загађења & спорта, па - " " ову " & је @ Schlager ' ($ $ је " ово - "), а " % " ове ".
Па " & се у & " ова ' ¥ ($ је @ alan_kardec ' ту се " ова $ $ " (? на овог ? ", не на " " је " " " % је у овој " ? $ " ?, " " се " на / $ " $) " - " ? " ".
Тај ? " је & ", " $ " & по & " $ " """ " """, " " ' " & & то на " $ $ (& је у $ " ", " ' је % страна ?, ? по ', &, $ $ " & %, оно по " "" везе", $ " & 1/3 " прогурао $ је за & % $ % $ на ? $ " $ ", по " & $ "оног "", " " " " " $ ?), па " ова његова " & гура у тој " је ¥.
& $, " ове " (& ' ? & госп.?) " $ - ". Ту су - " $ тога ?, ' се & % пуно $. Ту је у овој " " " у праву, ' ' % рђаву " ружну &.
$ ", ' (? $ $) у овој ", & % је остварен ", се ' $ ' " $ ? ? & се ? " о & основна ? ? " ?. & " у ФСС " " ? ", ", ово $ " " ? (заправо $ се """ о & ? ? " " & & " " ?), " " - се све ово рђаво $ на наступ % ? у ".
Ово је & у $ ' /, $ " $ % $ " " $ ' " ' $. Но $ $ - " ова ? " %. %.
У & " / ? старе ?; "Audiautur et altera pars" (% & $ страна). Но $ " " " " су се ?, " су се $ своје " ", ? по " $, госп. ?, " " ФСС, " " $ " $, " " """, ' $ " " $ ?-", & ? ", $ " ", а ", & то " ", се ? у " ".
Но у & $ је &. Посртање & $ (" " " то " ? на & ") је ? $, пре 2 $, ", $ су се "" "" (" " " " $ %) ? у & $.
% & " " свега. $ се опет не & (" ') " са $ ", %, &, $, $ не " о " $, " $ ? % је пуно - пара у $, " то је ' за & " ?, " $ %, ' ', /, ", а " наравно " спрега $ " $ ? ?, " " " ?.
Ове "& "" " ? " су $ " ? " " су ? " $, но $ тога је ? ? тог ', " $ " " $, / на ?, ?, ?, $ - $ по " & (& ову) " ", а & се % " ", " ' & & $, то / ", " " $ (а " " "? &", ", /, " " ? ?) - $ $ то све $ " спорта.
" су, $ " " у ' $ загађења & спорта, па - " " ову " & је @ Schlager ' ($ $ је " ово - "), а " % " ове ".
Па " & се у & " ова ' ¥ ($ је @ alan_kardec ' ту се " ова $ $ " (? на овог ? ", не на " " је " " " % је у овој " ? $ " ?, " " се " на / $ " $) " - " ? " ".
Тај ? " је & ", " $ " & по & " $ " """ " """, " " ' " & & то на " $ $ (& је у $ " ", " ' је % страна ?, ? по ', &, $ $ " & %, оно по " "" везе", $ " & 1/3 " прогурао $ је за & % $ % $ на ? $ " $ ", по " & $ "оног "", " " " " " $ ?), па " ова његова " & гура у тој " је ¥.
& $, " ове " (& ' ? & госп.?) " $ - ". Ту су - " $ тога ?, ' се & % пуно $. Ту је у овој " " " у праву, ' ' % рђаву " ружну &.
$ ", ' (? $ $) у овој ", & % је остварен ", се ' $ ' " $ ? ? & се ? " о & основна ? ? " ?. & " у ФСС " " ? ", ", ово $ " " ? (заправо $ се """ о & ? ? " " & & " " ?), " " - се све ово рђаво $ на наступ % ? у ".
Ово је & у $ ' /, $ " $ % $ " " $ ' " ' $. Но $ $ - " ова ? " %. %.
Zadnja izmjena: Divos, dana/u 03 nov 2017, 12:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Treba čitati između redova i Kežmanovu i Muslinovu izjavu.
Oni su, usudio bih se reći, samo instrument za realizaciju nekih krucijalnih ciljeva. Sve je politika.
Oni su, usudio bih se reći, samo instrument za realizaciju nekih krucijalnih ciljeva. Sve je politika.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Gajić i Jovanović i startnoj Bordoa. Gajić igra lijevog beka..
Veljković poceo protiv Frankfurta, Gaćinović i Luka Jović na klupi.
Veljkovic namjestio gol...marconato je napisao/la:Gajić i Jovanović i startnoj Bordoa. Gajić igra lijevog beka..

Drago mi je za Gajica...
Spisak je moj. Pratim većinu nabrojanih, onoliko koliko naravno imam materijala.Mirko je napisao/la:![]()
Kazi mi jel' ovaj spisak tvoj? Jel' ih pratis djelimicno? Ja cu ubuduce recimo pratiti ovog Racica iz FCK, zanimljiv igrac...
Koliko poznajes stopera becke Austrije Borkovica? Jel' on Srbin ili Hrvat? Borkovici su vecinom Srbi... Ako je nase dijete, mora imati ovde mjesta...
Hvala *urcu da Mrkela vise ne brine o ovom segmentu - nesposobni partijski aparacik...
Mada je Marconato 90% vec objasnio...

Osim pomenutih, izdvojio bih još tri imena.
Đorđe Mihailović (što bi se reklo Dražin, njegovi su vjerovatni doselili u Čikago prije ili nakon završetka 2SR) član je Čikaga. Već igrao i u MLS-u za isti. Igra na poziciji AMC (ofanzivni vezist), ima 18 godina, već nastupao za američku U19 selekciju i kažu da je u svom godištu jedan od najvećih talenata u USA. E sad, da li ga je neko od naših upratio to stvarno ne znam. Da li bi on pristao igrati za Srbiju, pa ne znam ni to, jer se ne družim sa dečkom. Meni bolja Banjaluka.

Julijan Popović. Desno krilo. 18 godinica. Roditelji gastarbajteri. Član Leverkuzena. Jedan od boljih bekova u junior Bundesligi. (imaju pravo igrati igrači do 19 godina)
Stefan Bajić. 15 godina. Golman. Član Sent-Etjena. Već nastupao za Francusku U17. Kažu da je baš veliki talenat. Msm nije prvi za koga su to Francuzi rekli, ali cijenim da ima to nešto čim se uspio nametnuti. Da se ne zaboravi tih mladih golmana srpskog porijekla je bilo i ranije u Francuskoj, ali nisu puno postigli. (Nikolas Radović, Denis Petrić)
Svaka cast majstore!NeshaFCB je napisao/la:Spisak je moj. Pratim većinu nabrojanih, onoliko koliko naravno imam materijala.Mirko je napisao/la:![]()
Mada je Marconato 90% vec objasnio...Većina ih igra za mlade timove, odnosno juniorske selekcije. Dobar dio je već nastupao za U17 ili U19 zemalja u kojima su rođeni ili u kojima žive. Poslednjepomenuti Ljubičić je upisao 2 nastupa i 2 gola za U19 Islanda (u trenutku kad je igrao imao je 17 god, dakle 2 godine mladji od onih koji imaju pravo).
Osim pomenutih, izdvojio bih još tri imena.
Đorđe Mihailović (što bi se reklo Dražin, njegovi su vjerovatni doselili u Čikago prije ili nakon završetka 2SR) član je Čikaga. Već igrao i u MLS-u za isti. Igra na poziciji AMC (ofanzivni vezist), ima 18 godina, već nastupao za američku U19 selekciju i kažu da je u svom godištu jedan od najvećih talenata u USA. E sad, da li ga je neko od naših upratio to stvarno ne znam. Da li bi on pristao igrati za Srbiju, pa ne znam ni to, jer se ne družim sa dečkom. Meni bolja Banjaluka.![]()
Julijan Popović. Desno krilo. 18 godinica. Roditelji gastarbajteri. Član Leverkuzena. Jedan od boljih bekova u junior Bundesligi. (imaju pravo igrati igrači do 19 godina)
Stefan Bajić. 15 godina. Golman. Član Sent-Etjena. Već nastupao za Francusku U17. Kažu da je baš veliki talenat. Msm nije prvi za koga su to Francuzi rekli, ali cijenim da ima to nešto čim se uspio nametnuti. Da se ne zaboravi tih mladih golmana srpskog porijekla je bilo i ranije u Francuskoj, ali nisu puno postigli. (Nikolas Radović, Denis Petrić)

Julijan Popovic mi je poznat... Petric je iz Ljubljane, rezerva je u Genganu... Poznat mi je vec 6-7 godina... Ligue 2-kalibar...
Samo objavljuj! Mene zanima, a vjerujem i druge forumase...
Veljkovic jedan od najboljih u Verderu...
Kovac uvede u drugom Gacinovica i Jovica, momci rasirise igru i pade 2:1 u 90. minutu...
Kovac uvede u drugom Gacinovica i Jovica, momci rasirise igru i pade 2:1 u 90. minutu...
Opa, opa...
Jes' da je Vuckov Glupostmer...
Klupko se odmotava... Svi mu se ''mesali'' u izbor igraca... Slucajno?
Sve mi se cini da je Bunja uticao na Kokezu... PreCe'nik ionako nema mnogo veze s loptanje...
http://www.****.com/vesti/menad ... nca/183771
Jes' da je Vuckov Glupostmer...
Klupko se odmotava... Svi mu se ''mesali'' u izbor igraca... Slucajno?
Sve mi se cini da je Bunja uticao na Kokezu... PreCe'nik ionako nema mnogo veze s loptanje...
http://www.****.com/vesti/menad ... nca/183771
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.