FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 02 nov 2017, 14:36

al vako nam je i azmir reko 2016te, i iduce godine vodimo glavnu rijec i vodimo :lol: nema govora

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 nov 2017, 14:42

vise nikom nista ne vjerujem.dobar dan,kako ba dobar. garant pljusti

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2017, 15:44

slika

Kada vec nece ovaj desni trans da podignu navijaci Slobode, onda ga podigli stanari

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 nov 2017, 16:38

tuzlak1987 je napisao/la:slika

Kada vec nece ovaj desni trans da podignu navijaci Slobode, onda ga podigli stanari
Da nije i tebe Šabović zeznuo za stan
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2017, 16:41

wobly92 je napisao/la:Da nije i tebe Šabović zeznuo za stan
Ma kakvi mene je zezno za kup, ja dosao kontam osvojiti cemo pehar, a on prodao :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 nov 2017, 16:52

tuzlak1987 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Da nije i tebe Šabović zeznuo za stan
Ma kakvi mene je zezno za kup, ja dosao kontam osvojiti cemo pehar, a on prodao :mrgreen:
Ahahahaahahahahhhahahahaha :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 nov 2017, 18:19

Da znaš ultrasstyle da sam pogledao platnu listu danas kad je i došla (kao naručena), i 10% je porez na dohodak. PIO/MIO i ZZO je zasebno za sebe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 nov 2017, 19:05

wobly92 je napisao/la:Da znaš ultrasstyle da sam pogledao platnu listu danas kad je i došla (kao naručena), i 10% je porez na dohodak. PIO/MIO i ZZO je zasebno za sebe.
pa normalno da je svaka stavka za sebe. I jasno mi je sta te zbunjuje. Ali porezna inspekcija, pa onda porezna uprava nije zaduzena samo za 10% na dohodak nego i za sve ostale poreze i doprinose. Tvoj knjigovodja sve poreze, doprinose i naknade obracuna i nosi zajedno u rudarski institut dole. Odatle se dalje rasknjizava.
Isto tako kad ti dolazi inspekcija ne dolazi ti porezna za 10%, pio za svoje, zzo za svoje, nego jedna inspekcija koja kontrolise sve.

Zamisli da placas vodu, smece, grijanje JEDNOJ firmi i da je JEDNA firma zaduzena za sve to.
u ovoj glavnici duga reprograma su porezi i doprinosi za sve radnike Slobode u tom nekom periodu. Ko zna koji period obuhvata.
A tako i u ovih 700.000 su porezi i doprinosi na plate.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 02 nov 2017, 19:36

Da nebi bilo zabuna, objavis finansijski izvjestaj, pojasnis na sta idu pare,pokazes malo papire,da radis sve ili makar vecinu toga po zakonu i mirna Bosna..ovako ce uvijek biti repova i osnova da se optuzuju Sabovici,Azmir, ostat ce nesto i iza Sence 101% sam siguran ma koliko vjerovao da ovi ipak grade malo temelj da klub bude klubom..al ne mozes ti to sve kad nemas podrske i kad je sve na 100 strana rastrkano..isto kao kad odes da izvadis za nesto papir pa te ona sa saltera posalje na drugi sprat,kancelarija broj 10 izvadi ovo,pa te ona posalje po cips a ona sa cipsa po licnu kartu ili ne znam ti ni ja vise sta..hoce OP da vratis pod Slobodu ajd evo dajte vi plan kako da se to uradi,ko sta treba da potpise,sta da se sazove..kad to sazoves,hoces clanske,mora skupstina,nema kvoruma jer nema onog iz Slavinovica,nije dosao onaj jer igra rekreaciju itd itd..proces je dugotrajan i bolan,ali sve to treba da bude popraceno da su ljudi,makar mi mladi koji baratamo internetima,portalima i ostalim izvorima informacija,papirima..znaci Senad Mujkanovic,predsjednik UO Slobode,trazi od tog i tog iz OP Sloboda 1919 da se spoje u jedan klub ili sta vec..hocemo ovo od skupstine,slikaj dopis j.ebeni sto si poslao a ne ovako,rekla kazala,seoski stil ala Sabovic i ekipa sto su Glavasu dali 100k da odradi polusezonu plus placeni odlasci u Njemacku zeni ili kakva je vec prica bila...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 02 nov 2017, 20:01

ultrasstyle_tz je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Da znaš ultrasstyle da sam pogledao platnu listu danas kad je i došla (kao naručena), i 10% je porez na dohodak. PIO/MIO i ZZO je zasebno za sebe.
pa normalno da je svaka stavka za sebe. I jasno mi je sta te zbunjuje. Ali porezna inspekcija, pa onda porezna uprava nije zaduzena samo za 10% na dohodak nego i za sve ostale poreze i doprinose. Tvoj knjigovodja sve poreze, doprinose i naknade obracuna i nosi zajedno u rudarski institut dole. Odatle se dalje rasknjizava.
Isto tako kad ti dolazi inspekcija ne dolazi ti porezna za 10%, pio za svoje, zzo za svoje, nego jedna inspekcija koja kontrolise sve.

Zamisli da placas vodu, smece, grijanje JEDNOJ firmi i da je JEDNA firma zaduzena za sve to.
u ovoj glavnici duga reprograma su porezi i doprinosi za sve radnike Slobode u tom nekom periodu. Ko zna koji period obuhvata.
PIO i ZZO ni pod razno ne idu u reprogram.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2017, 20:05

nemate vi pojma, realno

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2017, 20:09

Ovo se trebalo sakriti, nakon sto je Karic ono uradio trebalo ga je nabiti nogom u dupe iz kluba za sva vremena. A ne koristiti to kao argument protiv Husica jer zbog toga ce samo Sloboda nastradati. I neka nova uprava koju ce ovo sacekati.

Kako smo krenuli sada imamo 3,3 mil duga, za pet godina 5,3.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 02 nov 2017, 20:23

Penaltiky je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:

PIO i ZZO ni pod razno ne idu u reprogram.
Sve ide u reprogram tj ušlo je u reprogram porez i PIO a s obzirom da se zzo nije ni koristio za protekli period nece se naknadno ni placati.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 02 nov 2017, 20:39

Probisvjet je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Pa on je okosnica našeg tima. Slavko ga samo štedi do nekih bitnijih utakmica.
Saće prijateljske protiv Dizdaruše i Priluka.
Koliko je dao golova Tandara dok je u Slobodi al samo PL, nista vasari i koride?
Dao je više od Smajiča koji je opet odigrao više utakmica od Tandira!!!!!
DRŽAVA TUZLA!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 nov 2017, 21:31

NjonjoVam je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Pa on je okosnica našeg tima. Slavko ga samo štedi do nekih bitnijih utakmica.
Saće prijateljske protiv Dizdaruše i Priluka.
Koliko je dao golova Tandara dok je u Slobodi al samo PL, nista vasari i koride?
Dao je više od Smajiča koji je opet odigrao više utakmica od Tandira!!!!!
Tandir je za Smajica Paolo Rosi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 nov 2017, 21:35

Bogami gledam kakva se ekipa mogla sklepati za 100 000 sto Senad govori. ...dva puta bolja.
Strasno u sta nas Vlado uvali. ..
Ali svejedno ne kontam. ..
Ekipa koja ima Lazevskog, Mehmedagica, Ordagica, Krpica, nemoze ovako odigrat, bez suta na gol hej. ...
Koji k.urac
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 02 nov 2017, 21:36

solinas je napisao/la:Bogami gledam kakva se ekipa mogla sklepati za 100 000 sto Senad govori. ...dva puta bolja.
Strasno u sta nas Vlado uvali. ..
Ali svejedno ne kontam. ..
Ekipa koja ima Lazevskog, Mehmedagica, Ordagica, Krpica, nemoze ovako odigrat, bez suta na gol hej. ...
Koji k.urac
Samo njima stravu treba saliti.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2017, 21:39

Ma ne znam sto Lazevskog spominjete kao ozbiljan faktor, propao je kao igrac. Od njega je ostalo samo ime iz starih dana u Partizanu. A da se vrati na taj put nema sta da ga natjera, kod nas niti ce on da se trudi da ode u neki bolji klub niti sta drugo.

Pogledajte klipove kako je u Partizanu igrao, da igra 50% onako sada bio bi u ovoj ligi Roberto Carlos.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 nov 2017, 22:28

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ne znam sto Lazevskog spominjete kao ozbiljan faktor, propao je kao igrac. Od njega je ostalo samo ime iz starih dana u Partizanu. A da se vrati na taj put nema sta da ga natjera, kod nas niti ce on da se trudi da ode u neki bolji klub niti sta drugo.

Pogledajte klipove kako je u Partizanu igrao, da igra 50% onako sada bio bi u ovoj ligi Roberto Carlos.
Da li bi ovoj upravi sve oprostio kada bi doveli Daniela Chimu Chukwua? :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2017, 22:32

wobly92 je napisao/la: Da li bi ovoj upravi sve oprostio kada bi doveli Daniela Chimu Chukwua? :kafa:
Bi naravno, cak ni stara uprava nije mogla da dovede pravog Chimu vec samo Chima Uchechia na probu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.