solinas je napisao/la:Sve receno razumijem, frustriranost navijaca, bijes. ...
Ali ovo je li malo 4,I ja ginem za ovaj klub. ...nemogu desifrovat. ....
Cime li se brat S...e podero tita ti yebem.
ne znam da li to iko moze desifrovati
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
solinas je napisao/la:Sve receno razumijem, frustriranost navijaca, bijes. ...
Cime li se brat S...e podero tita ti yebem.
Ja ba to sam zaboravioSlobodaTuzla1919 je napisao/la:solinas je napisao/la:Sve receno razumijem, frustriranost navijaca, bijes. ...
Cime li se brat S...e podero tita ti yebem.![]()
![]()
![]()
ne znam da li to iko moze desifrovatijos kad rekose ti od nas zivis
![]()
i ta je bila dobra
solinas je napisao/la:Ja ba to sam zaboravioSlobodaTuzla1919 je napisao/la:solinas je napisao/la:Sve receno razumijem, frustriranost navijaca, bijes. ...
Cime li se brat S...e podero tita ti yebem.![]()
![]()
![]()
ne znam da li to iko moze desifrovatijos kad rekose ti od nas zivis
![]()
i ta je bila dobra
![]()
Ti od nas zivis![]()
Sirotinja, hljeba nije imao dok ga fukare nisu nahranile![]()
Covjek prica kako treba da se ujedinimo da budemo jedno, onaj se dere jelll maloo cetirrrii
Probisvjet je napisao/la:Danas samo jako! Kako cemo sutra prezivjeti, nije bitno. Udri muski!
Definitivno jedini pravi i posljednji SDP-ovac je Nijaz Durakovic! Ovo su sve pestaci!![]()
Sutra se ne moze nista ni ocekivati realno.solinas je napisao/la:Ne bude li tri boda sutra automatski neka podnesu ostavke. ..yebo ih Jasmin koji ih drzi
Od Hodzica kao igraca ce i biti nesto, ja samo cekam da osvane kako ga je Husara odveo u Zrinjski ili Sarajevo..Chinaglia je napisao/la:ne znam zasto Hodzic nije uopste u prvom timu, nema sanse da bi bio gori od mrtvog Grahovca, a razliku od njega, on je pravi krilni igrac... to stvarno ne mogu da razumijem
ma meni se dopalo kako je odigrao protiv Sirokog Brijega u prvom kolu, brz igrac, sigurno prodorniji od Grahovca sto i nije tesko jer ovaj nije krilo, al sigurno bismo bili malo bolji i opasniji da igra Hodzictuzlak1987 je napisao/la:Od Hodzica kao igraca ce i biti nesto, ja samo cekam da osvane kako ga je Husara odveo u Zrinjski ili Sarajevo..Chinaglia je napisao/la:ne znam zasto Hodzic nije uopste u prvom timu, nema sanse da bi bio gori od mrtvog Grahovca, a razliku od njega, on je pravi krilni igrac... to stvarno ne mogu da razumijem
BozebenTzley je napisao/la:Sutra se ne moze nista ni ocekivati realno.solinas je napisao/la:Ne bude li tri boda sutra automatski neka podnesu ostavke. ..yebo ih Jasmin koji ih drzi
Slavko Petrović će imati dosta problema u odabiru početnih 11. U ovom susretu zbog povreda neće moći računati na čak šest fudbalera. Haris Mehmedagić, Ismar Hairlahović, Milan Ćulum, Amer Ordagić, Aleksandar Lazevski i Anel Husić će propustiti ovaj meč i srbijanski stručnjak će morati da potraži druge opcije.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ogromni- ... upu/257405
Moze, spreman je za 90 minuta.harry_90 je napisao/la:Jel Skahic konacno moze igrati ??
Sa obzirom na povrede,sutra ce i bod biti dobar u kakvom smo stanju ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.