deyo je napisao/la:Sekretaru nemoj da sam džabe trošio oči
Uhhh odradjeno.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
deyo je napisao/la:Sekretaru nemoj da sam džabe trošio oči
to sekretaru,jooooj sminke sad,mašala što je omerbavarac napunio BHF-u vitrine123456 je napisao/la:deyo je napisao/la:Sekretaru nemoj da sam džabe trošio oči
Uhhh odradjeno.
Pusti se vitrina, daj pogodi stadeyo je napisao/la:to sekretaru,jooooj sminke sad,mašala što je omerbavarac napunio BHF-u vitrine123456 je napisao/la:deyo je napisao/la:Sekretaru nemoj da sam džabe trošio oči
Uhhh odradjeno.
Ne mogu da vjerujem da sa ovakvim strijelcem imaju samo 2.ligu.Zaista nevjerovatno.deyo je napisao/la:to sekretaru,jooooj sminke sad,mašala što je omerbavarac napunio BHF-u vitrine123456 je napisao/la:deyo je napisao/la:Sekretaru nemoj da sam džabe trošio oči
Uhhh odradjeno.
DANTES je napisao/la:Koliko još kola do kraja?
Ama znam. Zato pitam. Sve je bojim nećemo izdržati.123456 je napisao/la:DANTES je napisao/la:Koliko još kola do kraja?
Sezona ima 18.kola.Niste vi jos obezbjedili 2.ligu.Znali su neki i puno vecu prednost ispustiti:Pitaj @Padovana
Pogledaj ponovo.belosevic28 je napisao/la:Spamm : BH fanaticos upisano HT o-2 a cini mi se da su gosti samo kedan par pogodili...
Kasnije su i Monaco skinuli xdCentre forward je napisao/la:Pogledaj ponovo.belosevic28 je napisao/la:Spamm : BH fanaticos upisano HT o-2 a cini mi se da su gosti samo kedan par pogodili...

Kada se samo sjetim, toliko cekana 2. liga, jos i proslavljena i na kraju sok123456 je napisao/la:DANTES je napisao/la:Koliko još kola do kraja?
Sezona ima 18.kola.Niste vi jos obezbjedili 2.ligu.Znali su neki i puno vecu prednost ispustiti:Pitaj @Padovana

Nemojte se samo vaditi naredno kolo, zivi bilimaldini3 je napisao/la:Kakvi smo mi maleri ukupno smo druga najefikasnija ekipa a borimo se za opstnak u drugoj ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.