Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

skankoza
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la skankoza » 04 sep 2010, 17:23

slab je ibisevic bio sinoc moze on puno bolje gubi skoro svaku loptu slab u dodavanju
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 sep 2010, 17:28

Ibisevic nie tip igraca koji moze rovariti u napadu,on ne moze nista ako su oko njega dva igraca...Nezz kako vise ne shvati ni Susic da ime ne pobjedjuje utakmice...Iako Muslimovic nece moci igrati,po meni bi uvijek imao prednost u odnosu na Ibisevica...Musli nosi dva igraca na ledjima i zabija go ! :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 04 sep 2010, 17:52

Iskreno se nadam i molim Safeta Sušića da Vedo nikako ne igra protiv Francuske....

Ne može protiv onih konobara pas da odigra ili predribla, ništa, samo gubi lopte.

Ja ga ne mogu na oči od Portugala kad je odbranio šut Muslimovića...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 sep 2010, 17:55

Hamulani je napisao/la:Iskreno se nadam i molim Safeta Sušića da Vedo nikako ne igra protiv Francuske....

Ne može protiv onih konobara pas da odigra ili predribla, ništa, samo gubi lopte.

Sreca pa te Safet ne slusa !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 04 sep 2010, 18:05

Adinjo je napisao/la:
Hamulani je napisao/la:Iskreno se nadam i molim Safeta Sušića da Vedo nikako ne igra protiv Francuske....

Sreca pa te Safet ne slusa !!
U utorak ćeš vidjeti da sluša. pa nije Saša Matić da ne vidi onog drvenog...

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 04 sep 2010, 18:11

kad vam vedo zacepi usta i francuzima uvali hattrick :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 04 sep 2010, 18:33

hajmo realno koga je to dzeko proso.pa kad ih se 10 brani.normalno da je tesko ,a realno vedo je puno jaci kada mu neko odgira dobar pas,nego da on sve sam uradi.
VOLIM TE ŽELJO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2010, 19:56

jordan 23 je napisao/la:hajmo realno koga je to dzeko proso.pa kad ih se 10 brani.normalno da je tesko ,a realno vedo je puno jaci kada mu neko odgira dobar pas,nego da on sve sam uradi.
''Pros-O'' golmana i zabio gol.Sasvim dovoljno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 04 sep 2010, 19:58

harishp je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:hajmo realno koga je to dzeko proso.pa kad ih se 10 brani.normalno da je tesko ,a realno vedo je puno jaci kada mu neko odgira dobar pas,nego da on sve sam uradi.
''Pros-O'' golmana i zabio gol.Sasvim dovoljno.
pa jeste na loptu koju je dobio na tanjiru,to bi isto uradio i vedo
VOLIM TE ŽELJO

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 sep 2010, 20:00

Volim svakog naseg igraca (sem Misimovica) i smeta mi kad ovako pricate o Vedi jer niste realni. Kazete Vedo nezna primiti loptu pa pogledajte Dzeku. Sinoc 12 puta sam na strani i odbija se lopta ko od blok,dribling nijedan osim onaj kad je gol dao al golman vec lezao. Dzeko ga je zabio,Vedo nije ali nijedan ni drugi nisu bili Bog zna sta. Ocekujem vise protiv Francuza.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2010, 20:04

A_d_0 je napisao/la:Volim svakog naseg igraca (sem Misimovica) i smeta mi kad ovako pricate o Vedi jer niste realni. Kazete Vedo nezna primiti loptu pa pogledajte Dzeku. Sinoc 12 puta sam na strani i odbija se lopta ko od blok,dribling nijedan osim onaj kad je gol dao al golman vec lezao. Dzeko ga je zabio,Vedo nije ali nijedan ni drugi nisu bili Bog zna sta. Ocekujem vise protiv Francuza.
Bez tog Misimovica (kojeg ti ne volis) :roll: tek onda bi ovi mahali usima ko' Damjanov zelenko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 sep 2010, 20:05

harishp je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Volim svakog naseg igraca (sem Misimovica) i smeta mi kad ovako pricate o Vedi jer niste realni. Kazete Vedo nezna primiti loptu pa pogledajte Dzeku. Sinoc 12 puta sam na strani i odbija se lopta ko od blok,dribling nijedan osim onaj kad je gol dao al golman vec lezao. Dzeko ga je zabio,Vedo nije ali nijedan ni drugi nisu bili Bog zna sta. Ocekujem vise protiv Francuza.
Bez tog Misimovica (kojeg ti ne volis) :roll: tek onda bi ovi mahali usima ko' Damjanov zelenko.
Ne sporim kvalitet Misimovica ali ga nevolim zbog navedenih razloga davno prije. I nek si me ti citirao da bi napisao neku glupost iz svog velikog repertoara.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2010, 20:14

Ako je iko napisao glupost iz nekog reportoara onda je to tvoja.
Miske je clan repke za koju navijamo.Ja mogu manje cijeniti i vise cijeniti nekoga iz repke.Ali reci da nekoga ne volim a volim satro i navijam za tu repku.To ti je isto ko' da zivis u braku sa zenom koju ocima nemozes smisliti.
Pa ti talindjaj do mile volje i dalje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 sep 2010, 20:27

harishp je napisao/la:Ako je iko napisao glupost iz nekog reportoara onda je to tvoja.
Miske je clan repke za koju navijamo.Ja mogu manje cijeniti i vise cijeniti nekoga iz repke.Ali reci da nekoga ne volim a volim satro i navijam za tu repku.To ti je isto ko' da zivis u braku sa zenom koju ocima nemozes smisliti.
Pa ti talindjaj do mile volje i dalje.
Ma bravo.

Mrsko mi pisati jer tebi ne pomaze nista. Samo trabunjaj svoje i meni se neobracaj. Ako mozes odgovori na moj post normalno ako nemozes preskoci i cao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2010, 20:34

Odgovor je bio najnormalniji sto je trebao da bude.
Bez Misketa,Pjane itd i Vedo i Dzeko bi tek onda borbene pjevali.
Sta je tu nejasno.
A o ''ljubavi i mrznji'' nasih igraca ti je vec sve objasnjeno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 04 sep 2010, 20:36

ajde **** ga ja sta se prepirete :D
8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2010, 20:40

Gdje vidis prepiranje?
''Kulturno'' izjasnjavanje misljenja forumasa :mrgreen:
Vedo je sinoc bio krampa a u utorak ce biti zvijezda,postati popularan i otici u harmonicare.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2010, 20:52

Vedo ubica!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 sep 2010, 21:35

Ibisevic je bas igrac o kojem jos nemam potpuno formirano misljenje.Sa jedne strane smatram da se nije desila ona teska povreda da bi on bio u najmanju ruku sada jedan sa Dzeko,sa druge strane opet ta povreda se nazalost desila i poslije nje vise nisam toliko siguran u Ibisevica,ne djeluje uopste impresivno u reprezentaciji.Vidim neki bi Zeca,koji u klupskoj karijeri jos nije bio cuvan od boljeg stopera od Biscana ili Pandze,stavili umjesto Vede i nisam siguran sta je zapravo najbolja opcija.Ali kako Vedad odigra protiv Francuske definitivno ce zaokruziti moje misljenje o njemu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2010, 21:43

Vedo je tipican primjer''vruce-hladno''.Nikad jos nije odigrao ''mlako'' :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 21 gost.