SS.BA Fantasy Basketball liga - 2. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Poslo Smitha, sad malo odmoriti s tradeovima da vidim kako ce ovi igrati sta treba mijenjati, osim ako ne izleti u FA neko bolji od Chandlera..
Zaletio sam se sa Smithom,mislio sam da je bolji fantasy igrac,sta bi za Markanena trazio?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
U FA ima hrpa boljih od Chandlera.JHam je napisao/la:Poslo Smitha, sad malo odmoriti s tradeovima da vidim kako ce ovi igrati sta treba mijenjati, osim ako ne izleti u FA neko bolji od Chandlera..
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Trenutno boljih da, ali Chandler je igrač koji se inače uzima.jose je napisao/la:U FA ima hrpa boljih od Chandlera.JHam je napisao/la:Poslo Smitha, sad malo odmoriti s tradeovima da vidim kako ce ovi igrati sta treba mijenjati, osim ako ne izleti u FA neko bolji od Chandlera..
Envoyé de mon Trekker-M1 en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ima trenutno boljih, ali ocekujem da ce se vratiti svojoj statistici kroz sedmicu dvije, red bi bio...A za Markanena, nezz sta bih trazio, prije bi 2za2 neki trade on i Chandler za boljeg SF-a od Tyreke-a i solidnog jos jednog
Re: RE: Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Ma to je mačak u vreći. Ni JHam ne vjeruje u to dok ga se pokušava riješiti kroz trejdove iako nema nijednog više SF-a.Tracy3McGrady je napisao/la:Trenutno boljih da, ali Chandler je igrač koji se inače uzima.jose je napisao/la:U FA ima hrpa boljih od Chandlera.JHam je napisao/la:Poslo Smitha, sad malo odmoriti s tradeovima da vidim kako ce ovi igrati sta treba mijenjati, osim ako ne izleti u FA neko bolji od Chandlera..
Envoyé de mon Trekker-M1 en utilisant Tapatalk
Tako sam ja prošle godine uzeo Favorsa kao visokog picka, kontajući da će se vratiti svojoj statistici. Pa lik ostade taraba čitavu sezonu.
Ni Chandlera ne bi uzeo da je FA.Da se iživciran ozljedama nisam otarasio Murraya sad bi imao savršenu ekipu **** sreću.
Imam jos jednog SFa, al mi treba bolji, danas pokupio S. Johnsona iz FA
Joj sta je ovo, ne mozes naci nikog normalnog u FA
Aminu out 2-3 sedmice.
Aminu out 2-3 sedmice.
Od koga sam ja bodove izgubio...
Jel uzimas ovu sedmicu il nas ocekuje jos kukanjaSiamoNoi je napisao/la:Od koga sam ja bodove izgubio...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kako ću bogati uzet kad imam 5,6 utakmica manje.Prošle sezone kad sam 2,3 imao je bilo gusto,trebao sam dodavat igrače sa više utakmica.Al sad mi se valjda dva igrača lagano vracaju pa mozda bude malo bolje iduci tjedan.Još da Bledsoa trejdaju već jednom...Sarmelino je napisao/la:Jel uzimas ovu sedmicu il nas ocekuje jos kukanjaSiamoNoi je napisao/la:Od koga sam ja bodove izgubio...
U jednoj od liga iduci tjedan 12 utakmica više od lika koji ima Bledsoa i jos jednog ozlijeđenog igraca.A ja sam ovdje imao i po dvojicu.Eto kolika je razlika.I oba puta izgubio samo 5-4 za nekoliko asista ili blokada 
Ima li ko kakvog pg za Otta, ako zeli nek posalje sta 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Prva pobjeda sinoć protiv Orlova što rano lete.
I to jedva, samo zato što mu je Capela ostao da igra, jer bi njegovih 8 p. i 8 sk. donijelo pobjedu protivniku 3:6.
Sad matchup sa Slatinom (kojeg bih ove sedmice pobijedio 7:2), pa se nadam da ova ekipa ima neku perspektivu.
I dalje su moji visoki igrači na trade listi, ali za njih hoću PG, SG ili SF pozicije, a ne da mi se nudi Sabonis i sl. (pogotovo ne Covington za Butlera).
I to jedva, samo zato što mu je Capela ostao da igra, jer bi njegovih 8 p. i 8 sk. donijelo pobjedu protivniku 3:6.
Sad matchup sa Slatinom (kojeg bih ove sedmice pobijedio 7:2), pa se nadam da ova ekipa ima neku perspektivu.
I dalje su moji visoki igrači na trade listi, ali za njih hoću PG, SG ili SF pozicije, a ne da mi se nudi Sabonis i sl. (pogotovo ne Covington za Butlera).
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ha,neriješeno, a i to jedva, Conley u zadnje tri minute pokupi ukradenu loptu.. Mada opet, još nisu izašle korekcije, moglo bi ovo završiti i porazom(ili pobjedom
).
Sad protiv Sarmelinha, a kod njega dvojica na drogama (Porzingis/Lillard) i Drummond koji iz vedra neba odjednom ima 75% FT. Biće guravo, za bilo kakvu nadu potrebno je da Durant baci koju partiju sa 30+ a i da ostali povuku malo.
S druge strane, samo dvije utakmice Memphisa (M.Gasol/Conley) ne ulijevaju neku nadu, pa očekujem častan poraz (3-6 recimo):)
Sad protiv Sarmelinha, a kod njega dvojica na drogama (Porzingis/Lillard) i Drummond koji iz vedra neba odjednom ima 75% FT. Biće guravo, za bilo kakvu nadu potrebno je da Durant baci koju partiju sa 30+ a i da ostali povuku malo.
S druge strane, samo dvije utakmice Memphisa (M.Gasol/Conley) ne ulijevaju neku nadu, pa očekujem častan poraz (3-6 recimo):)
Dobio bez Bledsoea,Paytona i Morrisa 
Slab je tim u ovog francuzaSiamoNoi je napisao/la:Dobio bez Bledsoea,Paytona i Morrisa
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Slabiji je od ovog sa kojim ovaj tjedan igram.Al imam opet jedno 5 utakmica manje minimalno.Bobadilla je napisao/la:Slab je tim u ovog francuzaSiamoNoi je napisao/la:Dobio bez Bledsoea,Paytona i Morrisakakve ponudr saljes Ingles za Otta, Kanter za njega
na prevaru nesto pokusavas ili
Aha,da ti se zaprlja ekran,krenes cistit pa slučajno pristaneš na trejd
Ne vrednuju očito svi isto igrače.Meni su ovi trejdovi što su do sada odrađeni svi osim možda prvog bili "prevara",al oni koji su ih odradili su očito zadovoljni poslom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Poraz,Sarmelinhovi bas na vrhuncu bili..a i Jose bi me natamburao,valjda se moji saberu..fine ponude za trejdove ali moram sacekati da se Khawai vrati da vidim sta mi fali od statistike da bi nesto prihvatio..tusno bi Milsapa za nesto dobro,ali ja sam pokusavao nesto da izbalansiram nisam uspio..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.