I mi vama , drago mi je poslje dugo godina vidjeti pravu priču i u Veležu. Nekada sam na ovom podformu kritikovao Velez , ali sad je to druga priča. Tradicija tu , polako ide i stadion , sve će to doći na svoje. Ne može nepravda toliko dugo trajati. Iduće sedmice sve očekujte osim lahke utakmice. Ova Zvijezda je spoj mladosti i iskustva i poslje dugo godina vidim onu pozrtvovanost i borbu jednih za druge. Mi smo pravi , vi ste se probudili i mislim da ce ova liga imati iduce sedmice pravi praznik fudbala.AlemC85 je napisao/la:Kao prvo da vam cestitam na odlicnim igrama.Nah1d je napisao/la:Čestitke , pod hitno na kraju polusezone delegaciju u Gradačac napravite sastanak u tal , mislim da će rado radna grupa igrati za vas. Mi tesko da cemu uci ali iskreno navijam za vas i mislim da će rado igrati za Velež.![]()
Drug bujrum u Mostar. Vi ste nam dragi i kao grad i kao klub. Normalno uvijek ima navijackih prepucavanja, sto je normalno.
Ponavljam , na polusezoni tal , skupa protiv plastike i jedni od nas prolazi kroz cilj prvi. Takva liga , tako mora.
Ja vam želim iduće godine pobjedu na svom stadionu , onu ludnicu i euforiju ko u Kaknju. I jednog dana evropaki Velež , nepravda će se vratiti i izronit će stari za one što ga vole.
Vidimo se i pozdrav za voljenu istočnu stranu.