belosevic28 je napisao/la:Nemojte se samo vaditi naredno kolo, zivi bilimaldini3 je napisao/la:Kakvi smo mi maleri ukupno smo druga najefikasnija ekipa a borimo se za opstnak u drugoj ligi
Sad ili nikad
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
belosevic28 je napisao/la:Nemojte se samo vaditi naredno kolo, zivi bilimaldini3 je napisao/la:Kakvi smo mi maleri ukupno smo druga najefikasnija ekipa a borimo se za opstnak u drugoj ligi
derbiSarmelino je napisao/la:Opasan susret danas u 3. ligi
bar smo odbili garaže.. da atletiko ne zabi u 90 dobili bi.......alan_kardec je napisao/la:već 4 ili 5 kola smo bez pobjede. Ne valja nikako![]()
Da nije kapitena, bruka
DANTES je napisao/la:bar smo odbili garaže.. da atletiko ne zabi u 90 dobili bi.......alan_kardec je napisao/la:već 4 ili 5 kola smo bez pobjede. Ne valja nikako![]()
Da nije kapitena, bruka
Sve je dobro što se dobro svršiSheyi je napisao/la:Kapiten me obavijesti da tipujem za naredno kolo, na kraju on ne tipuje.još crveni karton dobije u trenutku kad se borimo za titulu.
Kakav derbi 3. lige, padate vi ubrzoDANTES je napisao/la: bar smo odbili garaže.. da atletiko ne zabi u 90 dobili bi.......
Možda. Ali od vas ne..Sarmelino je napisao/la:Kakav derbi 3. lige, padate vi ubrzoDANTES je napisao/la: bar smo odbili garaže.. da atletiko ne zabi u 90 dobili bi.......
Let's make historyMarsal je napisao/la:Sve je dobro što se dobro svršiSheyi je napisao/la:Kapiten me obavijesti da tipujem za naredno kolo, na kraju on ne tipuje.još crveni karton dobije u trenutku kad se borimo za titulu.

Od narednog kola više neće biti.Sarmelino je napisao/la:Do kad ce u mene stojati "h" u usernameu kad ga nema
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.