ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Isner dobio 1.set protiv Delpa. Zahuhtava se borba za Masters
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Rafan samo došao da osigura prvo mjesto 
prošeta se ovaj krajinović u polufinale mastersa, ni kriv ni dužan
sad je i on na pragu elite.
Ne vjerujem da će igrati London.The only thing I can say is I’m going to do my treatment and try my best to be playing in London
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: RE: Re: ATP Tour
J*** mu grob.Kad sam reko da je trebo nesto preskociti iza US opena, tj Shangai i Basel u komadu.bodi123 je napisao/la:Ne vjerujem da će igrati London.The only thing I can say is I’m going to do my treatment and try my best to be playing in London
Hem sto ode potencijalna prilika na WTF-u hem sto moze uticati i na sljedecu sezonu iako se nadam da nije toliko ozbiljno.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Pocelo je.
Ma kakva povreda, umor samo. Uzeo covjek 2M za pojavljivanje u Parizu koji dobije prvi reket svijeta i to je to. Hoce da odmori sad, vazniji mu London normalno.bodi123 je napisao/la:Ne vjerujem da će igrati London.The only thing I can say is I’m going to do my treatment and try my best to be playing in London
27.10.2020
Koliko je on zaradio?jestamaji je napisao/la:prošeta se ovaj krajinović u polufinale mastersa, ni kriv ni dužan
Ja kad sam govorio da je Damiru bolje da preskoči Beč i ide u Pariz odmoran svi su govorili nije.. Kao morao bi u kvalifikacije.. Kao što vidimo Pariz je kita, svi su umorni, mogao je i ovdje fin rezultat napraviti i naravno kako to jestemaji voli reči, finu paru uzeti..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: ATP Tour
S obzirom da je završio sinoćnji meč i pobjedio, povreda vjerovatno nije opasne prirode, radi se o manjim bolovima. Sad, koljeno je potrošeno ovu sezonu i više nego što je trebalo i očito da je počelo praviti probleme jer je prevazišlo svoj maksimum napora, medicinski tim Rafe je maksimalno oprezan kad se radi o ovakvoj vrsti problema i mislim da ako ne bude lično Rafa inzistirao na igranju Londona da će ga oni odmaknuti od istog. Jbg, neda mu se završni masters nikako.samosarajvo je napisao/la:**** mu grob.Kad sam reko da je trebo nesto preskociti iza US opena, tj Shangai i Basel u komadu.bodi123 je napisao/la:Ne vjerujem da će igrati London.The only thing I can say is I’m going to do my treatment and try my best to be playing in London
Hem sto ode potencijalna prilika na WTF-u hem sto moze uticati i na sljedecu sezonu iako se nadam da nije toliko ozbiljno.
Za narednu sezonu će biti sve ok.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nista od Delpa na Wtf steta, nego Isner ako osvoji mogao bi on na kraju igrati WTF,cak kad bi bilo finale Sock - Isner to bio direktan duel ko dobije ide u London 
Nek je ispusio DeRpo. Dosta i njega vise, nije zasluzniji od Buste da ide, Busta je imao konstantu tokom sezone dok je DeRpo igrao selektivno i glavna ambicija mu je bila yebavanje Babuke a ne samo igranje tenisa!
I ne znam zasto generalno se toliko hejta Busta, momak je bas kul i da se gledat i nije drvosjeca igra inteligentno. Svi misle da ce najgori biti na WTFu u sta sumnjam, najgori ce biti onaj klempavi prasinar Thiem. Njeg treba ismijavat a ne Bustu.
Bilo bi extra za tenis da sad dobije i Isnera.
I ne znam zasto generalno se toliko hejta Busta, momak je bas kul i da se gledat i nije drvosjeca igra inteligentno. Svi misle da ce najgori biti na WTFu u sta sumnjam, najgori ce biti onaj klempavi prasinar Thiem. Njeg treba ismijavat a ne Bustu.
Ne yebi. Nije ni kriv ni duzan, treba mu dati trofej samo sto je onog botinu Mahuta izbacio kojem su se Francuzi zesce nameracili da ovdje titulu daju.jestamaji je napisao/la:prošeta se ovaj krajinović u polufinale mastersa, ni kriv ni dužan
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
I dalje je Busta najbliži Mastersu
LeBron James
pa tako i jeste. jednom delpu npr. je sportsko najbitnije, pare svakako kapaju, ali jednom damiru ili ovone krajinoviću su pare u ovome trenutku sigurno prioritet.DANTES je napisao/la:Koliko je on zaradio?jestamaji je napisao/la:prošeta se ovaj krajinović u polufinale mastersa, ni kriv ni dužan
Ja kad sam govorio da je Damiru bolje da preskoči Beč i ide u Pariz odmoran svi su govorili nije.. Kao morao bi u kvalifikacije.. Kao što vidimo Pariz je kita, svi su umorni, mogao je i ovdje fin rezultat napraviti i naravno kako to jestemaji voli reči, finu paru uzeti..
a da je pariz ove godine nula to je svima jasno. roger otkazao, rafa samo došao da obezbijedi broj 1 a svi ostali polovno. sva sreća pa ne odoh .... pravo bi se izradio
Sve kontam Beneto ima preko 38 godina pa mlati Čilića, svaka mu čast. Čovjek mlađi od Rogera.
Al onda skontam da Federer ima 36 i na vrhu teniske scene, nenadyebivo
Al onda skontam da Federer ima 36 i na vrhu teniske scene, nenadyebivo
Rafina povreda se zove strah od babuke...ima glavne siptome

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovaj Pariz je fakat presmjesan, renesansa djuturumluka + ovaj smijesni francuz sto mu svi tankaju da popravi renking. Ako bude jos finale Isner - Bennetau ima da bojkotujem tenis jedno bar jos 5 godina.
Coronados de gloria vivamos,
-
samosarajvo
- Kontakt:
Navijamo za finale Isner - Bennetau

Iako bi ti bijkotovao tenis,ja navijam za americko finale,jer ce barem imati neku takmicarsku draz,ko pobjedi ide u London 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rafa Nadal -rituali
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako se otvara Krajinovicu, a kao da mu nije dovoljan uspijeh u tenisu, vec i uz to je.be Radulovicku

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.