FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
**** im zemberek onaj glupi. Koji je njima vise ko da igraju kladaru. Ovi levati zadnji ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Popusti malo indijanac, kad gubimo štancaš deset postova u minuti, a kad okrenemo ili vodimo nema te po sedam dana.Sandokan87 je napisao/la:Ma Adzem ko trener je **** teska. Za ovu ligu ti ne treba znanje za takticko nadmudrivanje, trebas biti lud i fanatik ko Mulalic pa ces ove utakmice rjesavati bez problema. Lezerno usao u utakmicu "lahko cemo" preslikano kao iz Tuzle. Nabijanje lopte i ni jedna jedina sansa!atribut je napisao/la:I neko krivi Adzema ovdje,nije on sigurno doveo ove parmake. UPRAVA NAPOLJE!!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamijeni brat Blagojevica, a ostavi ovog bogalja. HHAHAHAHAHAHHAHAHHA
Necemo ni bod uzeti
Necemo ni bod uzeti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Blagojevic napustio igru, a Elsner ostao 
doda elsner loptu napadacu viteza, sreca paj e ovaj smotan

doda elsner loptu napadacu viteza, sreca paj e ovaj smotan

Zadnja izmjena: irfo, dana/u 04 nov 2017, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tuga, cuj Elsner ostao....e moj Adzeme
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ovog Elsnera ko je doveo taj lopte u zivotu vidio nije!!!!
Koji k je Adzemu danas ? Iz greske u gresku
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
JAO ELSNERA I KOMEDIJE
JEL SE OVO NEKI FILM SNIMA BA STA JE OVO
FRAJER NIJE FUDBALER UOPSTE

JEL SE OVO NEKI FILM SNIMA BA STA JE OVO

Nemoj tako,stari mu je bio dobar igrac(a tek dedo)irfo je napisao/la:JAO ELSNERA I KOMEDIJE![]()
![]()
![]()
JEL SE OVO NEKI FILM SNIMA BA STA JE OVO![]()
![]()
FRAJER NIJE FUDBALER UOPSTE
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Preokrenut cemo samo polako.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma izbrisao bi se sa foruma da preokrenemo. Al ovo je katastrofa.Virtu4l je napisao/la:Popusti malo indijanac, kad gubimo štancaš deset postova u minuti, a kad okrenemo ili vodimo nema te po sedam dana.Sandokan87 je napisao/la:Ma Adzem ko trener je **** teska. Za ovu ligu ti ne treba znanje za takticko nadmudrivanje, trebas biti lud i fanatik ko Mulalic pa ces ove utakmice rjesavati bez problema. Lezerno usao u utakmicu "lahko cemo" preslikano kao iz Tuzle. Nabijanje lopte i ni jedna jedina sansa!atribut je napisao/la:I neko krivi Adzema ovdje,nije on sigurno doveo ove parmake. UPRAVA NAPOLJE!!!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Zali Boze para sto bacismo na ovu slovensku ublehu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Ja garantujem da sam bolji fudbaler od ovog Elsnera
mozel jedan ugovor i za mene da grijem klupu?
mozel jedan ugovor i za mene da grijem klupu?
Kada ocekujemo raskid ugovora sa Elsnerom,da se jos malo zaradi nismo odavno
- MocMahale444
Ma ja garantujem da sam bolji fudbaler od 90% nasih igraca. Finito.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Boli me qrac ko ga je doveo,adzem ga stavlja da igra i on nek snosi odgovornost.
TOOOOOOOOOOOOOOO
VOJOOOOOO BRATEEEE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.