Ovaj momak bi trebao preskočiti ovu brojku, posebno ukoliko utakmica bude "na nož".neko_iz_mase je napisao/la:TEODOSIC M. (SRB-HRV)--16.5+ 1.80 - 1.80
Nisam ljubitelj Roka, ali on će ući u meč kao da mu je posljednji u karijeri(htjet će se nadigravati sa Teodosićem, dakle, očekujem da ispali barem 12-13 lopti prema košu). Naravno, valjda će od tih 12, 4 ući u koš, jbm mu...neko_iz_mase je napisao/la:UKIC R. (SRB-HRV)--10.5+ 1.80 - 1.80
Čuvaće ga Lončar(ni o od odbrane) i Tomić(pogledaj pod Lončar). Krstić je odmarao prve 3 utakmice, dakle nije uopšte umoran, a često Teodosić spušta loptu njemu, tako da...Bitno je istaći da ima mekanu ruku te da ga idu slobodna bacanja.neko_iz_mase je napisao/la:KRSTIC N. (SRB-HRV)--15.5+ 1.80 - 1.80
Iako @Hodža misli da će Navarro danas biti match winner, ja mislim da će Fernandez zabiti puno. Neće ga čuvati Diamantidis, a to mu je najbitnije. Naravno, ne moram ni napominjati njegovu mekanu ruku i šut za 3 poena.neko_iz_mase je napisao/la:FERNANDEZ R. (ŠPA-GRČ)--12.5+ 1.80 - 1.80
Ovo je neka moja procjena.