Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Definitivno Small odradi svoj zadatak. Nije kiksara zbog koje možeš previše strepiti, ali da je loš s loptom - loš je. To govorim od početka sezone, jer fakat bilo je tekmi kada je organizacija igre bila slabija upravo zbog njega. Danas više nije luksuz imati stopere koji znaju "lopte", to je jednostavno postalo potreba i realnost ovog fudbala, bez obzira u kakvom sistemu se igralo.
Kako je org bila slabija zbog njega? Kakve veze stoper ima sa organizacijom,njegovo je da da loptu Maticu sto i uradi svaki putPoligon10 je napisao/la:Definitivno Small odradi svoj zadatak. Nije kiksara zbog koje možeš previše strepiti, ali da je loš s loptom - loš je. To govorim od početka sezone, jer fakat bilo je tekmi kada je organizacija igre bila slabija upravo zbog njega. Danas više nije luksuz imati stopere koji znaju "lopte", to je jednostavno postalo potreba i realnost ovog fudbala, bez obzira u kakvom sistemu se igralo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Small je nakon one vrhunske sezone ('15/16.) imao masu horror predstava (znaci prosle) gdje je licio na poluamatera.
Istina bilo je tu odredjenih povreda al generalna slika cisti uzas. Tek ove sezone dosegao je nekih 80% mogucnosti koje je prikazivao u Lujinom mandatu sa linijom progresa. Ipak je rano smisljati neke hvalospjeve nakon svih ovih situacija.
Vidjeli smo opasne varijacije i sve samo ne stabilnost. Znaci kritika nije dosla tek tako iz vedra neba kao ni ta uzdizanja, gdje je u jednom peridu fkt konkurisao za sami vrh. Da odmah odbacim bilo kvakva kratkotrajna sumiranja jer ona su u djelokrugu opasnog spina.
Istina bilo je tu odredjenih povreda al generalna slika cisti uzas. Tek ove sezone dosegao je nekih 80% mogucnosti koje je prikazivao u Lujinom mandatu sa linijom progresa. Ipak je rano smisljati neke hvalospjeve nakon svih ovih situacija.
Vidjeli smo opasne varijacije i sve samo ne stabilnost. Znaci kritika nije dosla tek tako iz vedra neba kao ni ta uzdizanja, gdje je u jednom peridu fkt konkurisao za sami vrh. Da odmah odbacim bilo kvakva kratkotrajna sumiranja jer ona su u djelokrugu opasnog spina.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Format, igra trpi kad imaš bilo kojeg igrača u postavi da konstantno griješi. Smalling stvarno loše djeluje kad se kreće iz izadnje linije iznositi lopta, a vjeruj mi nije samo na Matiću da organizuje i vrši prenos lopte. Jones to puno bolje radi npr, nije staklen s loptom i nije mu problem biti na centru da bez većeg pritiska učestvuje u igri, Bailly također (samo što se on zna malo zanijeti
). Kako god, Small se popravio kao što kaže Asteriks jer je prošle sezone, a i na početku ove, bio katastrofalan.

Hajmo mi sutra pobjedit,ne treba se drzat one Fergijeve da se na malim utakmicama dobijaju prvenstva,mozda u prvenstvima gdje se 2 ekipe bore za prvaka a u ligi gdje imas 5 derbija to je 10 utakmica i jednostavno moras i te utakmice dobit,ne sve naravno al moras i tu ici na pobjedu
City ce sutra na yalost demolirat Arsenal i ljudi pored sto samaraju ovu nejac imat ce 3 derbija dobijena,tako da je sve jasno ne moze se napast titula bez pobjeda u derbijima
Jos jednom da kazem nikad onu utakmicu protiv liverpoola mu necu halalit,kakvu odbranu se nije usudio napasti i sa kakvim napadom,evo i glupi West Hem im gol daje i pravi prilike a mi sut nismo imali
City ce sutra na yalost demolirat Arsenal i ljudi pored sto samaraju ovu nejac imat ce 3 derbija dobijena,tako da je sve jasno ne moze se napast titula bez pobjeda u derbijima
Jos jednom da kazem nikad onu utakmicu protiv liverpoola mu necu halalit,kakvu odbranu se nije usudio napasti i sa kakvim napadom,evo i glupi West Hem im gol daje i pravi prilike a mi sut nismo imali
Rojo i Fellaini otputovali u London.
Ogroman boost bi bio kad bi Fella sutra mogao nastupiti.
Ogroman boost bi bio kad bi Fella sutra mogao nastupiti.
Sta ocekivati danas, vjerovatno neku verziju 3412, sto i je najprikladnije, pogotov u gostima.
Dosta toga ce zavisiti od Mikija jer ova odb plavaca je itekak ranjiva, pogotov kada se dva napadaca (Rash i Lukaku) kvalitetno uposle.
U protokolu je i Fella a znamo da ga Young gadja u obrvu, sto je fakticki nezaustavljivo.
S druge strane, Antonio ce morati dobiti ogromnu potporu stopera ispod jer Eden ak udje u ritam, taj moze sam preokrenuti tok meca. Shodno tome, Jozun je svjestan da ce desna strana biti defanzivno orijentirana pa ce sav arsenal prebaciti lijevo i kroz centar.
Dosta toga ce zavisiti od Mikija jer ova odb plavaca je itekak ranjiva, pogotov kada se dva napadaca (Rash i Lukaku) kvalitetno uposle.
U protokolu je i Fella a znamo da ga Young gadja u obrvu, sto je fakticki nezaustavljivo.
S druge strane, Antonio ce morati dobiti ogromnu potporu stopera ispod jer Eden ak udje u ritam, taj moze sam preokrenuti tok meca. Shodno tome, Jozun je svjestan da ce desna strana biti defanzivno orijentirana pa ce sav arsenal prebaciti lijevo i kroz centar.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Je li Kante spreman? Nije igrao protiv Rome
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Napeto se čeka početak utakmice
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Mislim da jest izgleda da je Conte na treningu kako pise jedan novinar Guerdiana uigravao Kante---Drinkwater zadnjih par danaNitro je napisao/la:Je li Kante spreman? Nije igrao protiv Rome
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ljudi pitanje..evo danjasnja postava, da su zdravi, Pogba umjesto Herrere..ali Zlatan umjesto????
Nista Zlatan. Steta sto Fella ne moze poceti, od Herrere nema koristi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ući će Fella kasnije da zapečati sudbinu na ubačaj Younga, nije da nismo navikli.
Going on up to a spirit in the sky...
Ja mislim Mikija...Zlatan je naša desetka buducnosti 

Znaci ovako
---------------------De Gea
-------------Bailly--Small--Jones
Valencia--Herrera--Matic--Young
--------------------Rashford
--------------------Lukaku

---------------------De Gea
-------------Bailly--Small--Jones
Valencia--Herrera--Matic--Young
--------------------Rashford
--------------------Lukaku
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Tako je, Miki samo popunjava normu od 11 ljudi. 
Tok tekme znamo, nadajmo se da mozemo sacuvati ovih 0:0 nekako I to je to. Bit ce ovdje cupanja zivaca...

Tok tekme znamo, nadajmo se da mozemo sacuvati ovih 0:0 nekako I to je to. Bit ce ovdje cupanja zivaca...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Isti sastav kao protiv spursa
Neka bude s istin rezultatom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neka bude s istin rezultatom

Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.