Simic - Simunovicdubrovnik je napisao/la:Edin pricao sa Simicem o dolasku u BiH reprezentaciju. Bravo legendo od ovog stopera bi moglo nesto biti.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mogao bi ovo biti dobar stoperski par u buducnosti.Bazinga12345 je napisao/la:Simic - Simunovicdubrovnik je napisao/la:Edin pricao sa Simicem o dolasku u BiH reprezentaciju. Bravo legendo od ovog stopera bi moglo nesto biti.
Koji Simic je u pitanju?dubrovnik je napisao/la:Edin pricao sa Simicem o dolasku u BiH reprezentaciju. Bravo legendo od ovog stopera bi moglo nesto biti.
Stefan Simic. Pricalo se o njemu ovdje prije 3-4 godine, dobro se sjecam. Tad je igrao desni bek za Milan Primavera.
Da cak je trebao i u Hajduk doci. Vrlo je mlad a vec igra Serie A sto za stopera i nije bas lako.Vucevich je napisao/la:Stefan Simic. Pricalo se o njemu ovdje prije 3-4 godine, dobro se sjecam. Tad je igrao desni bek za Milan Primavera.
Mladi Ceski reprezentativac i kada je zaigrao za njihovu U21 ostavio je otvorenu soluciju igranja za BiH seniore.
Da, evo sad sam baš izguglao, članak od prije 2 i po godinedubrovnik je napisao/la:Da cak je trebao i u Hajduk doci. Vrlo je mlad a vec igra Serie A sto za stopera i nije bas lako.Vucevich je napisao/la:Stefan Simic. Pricalo se o njemu ovdje prije 3-4 godine, dobro se sjecam. Tad je igrao desni bek za Milan Primavera.
Mladi Ceski reprezentativac i kada je zaigrao za njihovu U21 ostavio je otvorenu soluciju igranja za BiH seniore.
Inače što se tiče pozicije , moguće da je u juniorima igrao beka ali evo gledam na tranfermarktu posljednje 3-4 sezone odnosno otkad je u seniorskom fudbalu igra samo štopera.Stefan Simić odbio je poziv selektora U21 reprezentacije Darka Nestorovića, ali ne i mogućnost da u budućnosti nastupa pod zastavom Bosne i Hercegovine. Tako je barem u razgovoru za SportSport.ba poručio 19-godišnji defanzivac italijanskog drugoligaša Varesea, koji će na ljeto sa mladom reprezentacijom Češke igrati na Evropskom prvenstvu. "To je jedan od glavnih razloga zbog kojih sam odbio poziv selektora Nestorovića. Ja sam sretan u svojoj trenutnoj reprezentaciji, zamjenik sam kapitena i to je velika čast. Ipak, želim istaći da sam odbio poziv, ali ne i mogućnost za nastupam za Bosnu i Hercegovinu. Otvoren sam i dalje za razgovor, tako da još uvijek ne znam za koga ću u budućnosti igrati", kazao je Simić za SportSport.ba.
Muku mučimo sa desnim bočnim ali šta se desilo sa Emira Dilavera tko je pratio? Da li je njemu nuđeno da nosi dres BiH?
I on je poceo da igra stopera.sony_91 je napisao/la:Muku mučimo sa desnim bočnim ali šta se desilo sa Emira Dilavera tko je pratio? Da li je njemu nuđeno da nosi dres BiH?
Anicic na klupi
Grahovac ni na klupi
Kvrzic klupa
Hadzikic izgubio mjesto u pocetnih XI
Besic na klupi
Dzafic na klupi
Mehanovic na klupi
T Susic ni na klupi

Grahovac ni na klupi
Kvrzic klupa
Hadzikic izgubio mjesto u pocetnih XI
Besic na klupi
Dzafic na klupi
Mehanovic na klupi
T Susic ni na klupi
Milosevic pocinje, Hadziahmetovic jos ni na klupi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nemanja Supić na klupi Crvene Zvezde protiv Arsenala. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nikad zaboravljen!BoixosNois1899 je napisao/la:Nemanja Supić na klupi Crvene Zvezde protiv Arsenala.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Onaj Mihajlovic opet igra na desnom beku za Lugano
Ima li DB Austrie Gluhakovic ikakve veze sa BiH?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Još se sjetim onih 5 golova protiv Španaca što je primio na Bilinom.HankMoody je napisao/la:Nikad zaboravljen!BoixosNois1899 je napisao/la:Nemanja Supić na klupi Crvene Zvezde protiv Arsenala.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne mislim da ima. Ali Dario Maresic ima i njega treba ozbiljno zaganjat. Ogroman talenat.dubrovnik je napisao/la:Ima li DB Austrie Gluhakovic ikakve veze sa BiH?
Ovaj Gluhakovic je dobar bio veceras. Makar ono sto sam gledao.Vucevich je napisao/la:Ne mislim da ima. Ali Dario Maresic ima i njega treba ozbiljno zaganjat. Ogroman talenat.dubrovnik je napisao/la:Ima li DB Austrie Gluhakovic ikakve veze sa BiH?
Burnic pokupio dva zuta kartona za 13 minuta. To bi bilo to za danas.
-
elvis270178
- Kontakt:
Steta, taman se ustalio bio u prvih jedanaest. Ali i zuti prije nije bio nego sto jeste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.