Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

amir
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la amir » 23 mar 2009, 21:40

miralem444 je napisao/la:ko je sulejman smajic koju poziciju igra
amir je napisao/la:SULEJMAN SMAJIC, igrac Dendera pozvan u reprezentaciju protiv BELGIJE
NAJNOVIJA VIJEST, SVAKA CAST SMJICU
Sulejman Smajic je igrao za Iskru, Zrinjski, sada igra za belgijski Dender, igra u vezi, na lijevoj strani, a igrao je u mladoj reprezentaciji kao lijevi i desni bek, igra dobro u Denderu, vjerovatno ga je zvao kao zamijenu za Salihovica.
SRETNO SMAJICU
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 mar 2009, 21:43

super ionako nam treba lijevi bek
amir je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:ko je sulejman smajic koju poziciju igra
amir je napisao/la:SULEJMAN SMAJIC, igrac Dendera pozvan u reprezentaciju protiv BELGIJE
NAJNOVIJA VIJEST, SVAKA CAST SMJICU
Sulejman Smajic je igrao za Iskru, Zrinjski, sada igra za belgijski Dender, igra u vezi, na lijevoj strani, a igrao je u mladoj reprezentaciji kao lijevi i desni bek, igra dobro u Denderu, vjerovatno ga je zvao kao zamijenu za Salihovica.
SRETNO SMAJICU
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 mar 2009, 21:49

Boske je napisao/la:Koji su seljaci ovaj Ibisevic i Salihovic, cim se proculo za njih oni povrijedjeni..Bas sada kada nam trebaju...Sto se mene tice ne moraju se vratiti na teren cijelu sezoni, boli me racku..Sad kad nam trebaju oni povrijedjeni..Pa sta bi bilo da su dostigli velicine imena Salihamidzica ili Bolica ili Barbareza, ne bi izlazili iz bolnice....
Koji si ti krkan,hajvanu,nisu se oni namjerno povrijedili,niko normalan ne zeli da se povrijedi........ne znam ni sto ti pisem ovo,dovoljno je procitati tvoj komentar iz kojeg se vidi koliki si ti debil,pokrij se po glavi ljubomorna tetkice,vjerovatno imas neki kompleks prema ovoj dvojici igraca pa zato tako pises......

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 mar 2009, 21:53

Evo šta sam skinu sa linka belgiske nogometne federacije za sve koji idu u Genk /www.footbel.com/
tu ima i izgled stadiona, za orijentaciu.

BOSNIA-HERZEGOVINA SUPPORTERS:
ONLY THE FOOTBALL ASSOCIATION OF BOSNIA-HERZEGOVINA WILL SELL THE TICKETS FOR THE BOSNIA-HERZEGOVINA SUPPORTERS, WE ARE NOT ALLOWED, BY ORDER OF THE POLICE, TO SELL TICKETS TO BOSNIA-HERZEGOVINA SUPPORTERS. PLEASE NOTE THAT THE ACCESS TO THE STADIUM WILL BE REFUSED AND THAT YOU WILL BE ARRESTED ADMINISTRATIVELY IF YOU ACQUIRE TICKETS TO THE SECTOR OF THE RED DEVILS SUPPORTERS.

- A MAXIMUM OF 4 TICKETS PER PERSON CAN BE ORDERED.
- We will NOT sell tickets to Bosnia-Herzegovina supporters.
3. Stadium Access (temporary road signs have been placed from the highway)

A) Bosnia-Herzegovina supporters

- From Central Belgium (Brussels) and North-Western Belgium: E 313 exit 31 (Genk Centrum) direction Waterschei

- From Southern Belgium (Liège / Hasselt): E 314 exit 30 (Diepenbeek - Genk)
SAMO ŽELJO

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 23 mar 2009, 21:55

Rz88 je napisao/la:kako su se prodavali danas karte za 2 sata nestalo sve, ne mogu da vjerujem.
Jel ozbiljno nestalo karata!?!?!!!?!!
Ako je tako neka idu u P.M. sto se ne igra na Kosevu.... :evil:

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 23 mar 2009, 21:57

GoRaN je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:kako su se prodavali danas karte za 2 sata nestalo sve, ne mogu da vjerujem.
Jel ozbiljno nestalo karata!?!?!!!?!!
Ako je tako neka idu u P.M. sto se ne igra na Kosevu.... :evil:

Ma mora bit karata, kada sam ja uspio naci 4 karte 2 sata prije tekme sa Spanijom mora bit i ovdje.

Dosta karti kupe preprodavaci, pa ih tako brzo nestane ;)

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 mar 2009, 22:01

admin je napisao/la:boske i miroslav blazevic po ban do iza tekme.
ostalim učesnicima u pobrisanom idiotizmu samo po upozorenje.

forumašima izvinjenje što nismo ranije reagovali.
E svaka cast na ovome potezu,dodje i taj vakat da svaki drvosjeca ima internet.......

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 mar 2009, 22:11

SINE je napisao/la:Evo šta sam skinu sa linka belgiske nogometne federacije za sve koji idu u Genk /www.footbel.com/

ONLY THE FOOTBALL ASSOCIATION OF BOSNIA-HERZEGOVINA WILL SELL THE TICKETS FOR THE BOSNIA-HERZEGOVINA SUPPORTERS, WE ARE NOT ALLOWED, BY ORDER OF THE POLICE, TO SELL TICKETS TO BOSNIA-HERZEGOVINA SUPPORTERS. PLEASE NOTE THAT THE ACCESS TO THE STADIUM WILL BE REFUSED AND THAT YOU WILL BE ARRESTED ADMINISTRATIVELY IF YOU ACQUIRE TICKETS TO THE SECTOR OF THE RED DEVILS SUPPORTERS.

Koja diskriminacija,cuj sto jos lazu,da su dobili zabranu od policije,pa ne organizuje tekmu policija vec belgijski savez......samo ne kontam ovo,ko ce biti uhapsen ako pokusa uci na stranu gdje su belgijski navijaci-znaci li to svi nasi navijaci koji pokusaju uci na tu stranu,tj. i oni navijaci koji su kupili ulaznice preko naseg saveza,i oni sto su kupili preko belgijskog saveza,ovi sto su kupili preko belgijskog-znaci svi ce biti uhapseni bez obzira imaju li bh.pasos ili neki strani?

- From Central Belgium (Brussels) and North-Western Belgium: E 313 exit 31 (Genk Centrum) direction Waterschei

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 mar 2009, 22:28

lopta je okrugla je napisao/la:
SINE je napisao/la:Evo šta sam skinu sa linka belgiske nogometne federacije za sve koji idu u Genk /www.footbel.com/

Koja diskriminacija,cuj sto jos lazu,da su dobili zabranu od policije,pa ne organizuje tekmu policija vec belgijski savez......samo ne kontam ovo,ko ce biti uhapsen ako pokusa uci na stranu gdje su belgijski navijaci-znaci li to svi nasi navijaci koji pokusaju uci na tu stranu,tj. i oni navijaci koji su kupili ulaznice preko naseg saveza,i oni sto su kupili preko belgijskog saveza,ovi sto su kupili preko belgijskog-znaci svi ce biti uhapseni bez obzira imaju li bh.pasos ili neki strani?

Naši su odvojeni od belgiskih navijača, prikaz stadiona i gdje če se naši nalaziti je na ovoj stranici, tako da mislim da če biti zabranjen ulaz našim navijačima sa obilježjima među belgiske navijače. To može predstavljati pravi problem, jer dosta naših je kupilo karte za dio stadiona koji nije predviđen za nas.
SAMO ŽELJO

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 mar 2009, 23:13

Ljudi treba biti optimista i svakako ocekivati pobjedu, ali bice vrlo tesko. Mislim da bi i bod iz Genka bio kao kuca, a onda u Zenici sigurna pobjeda. Ni Spancima nije bilo lahko u Belgiji. :|

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 23 mar 2009, 23:28

Smajicu care pokazi ciri da si car za invalida Berberovica!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 mar 2009, 23:32

antipolitika je napisao/la:Smajicu care pokazi ciri da si car za invalida Berberovica!
Jes al kad bi se kostobranima gadjali Dzemica ima zagarantovano mjesto (plus danas medju najboljim na treningu,zabio tri gola ) ;) ,a i Smajic igra drugu poziciju tako da nevidim razlog zasto si Dzemu naveo nidze veze,Smajic ako vidi startnih 11 pljuni me usta slobodno ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2009, 23:43

ali nisu sve karte pustene u prodaju samo dio, ali tesko je doci do karata jos ako izvucemo pozitivan rezutat, ima se uvijek kupitit karata na crnom trzistu. :mrgreen:

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 23 mar 2009, 23:56

Smajić je davno zaslužio da bude barem u krugu igrača koji će se zvati za svaku utakmicu ako ne i više.
Čini mi se da će i Đurić isto proći.
Momče Hercegovče

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 24 mar 2009, 00:03

Hahahahhaha koji Durić ????
Daj Momak maiketi nepričaj gluposti ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2009, 00:04

MentalitaUltras je napisao/la:Hahahahhaha koji Durić ????
Daj Momak maiketi nepričaj gluposti ..
Valjda misli na Velibora Đurića, iz Zrinjskog. ;) ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 24 mar 2009, 00:06

Hhahahahahah ..

Da u pravu je ..
Zaslužijo je da igračima nosi Vodu i da iza gola skuplja Lopte ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 24 mar 2009, 00:10

ee a ima li negdje da pise da je Smajic naknadno pozvan. Pročitao sam za Nurkovica, ali nisam nigdje za Smajica

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 24 mar 2009, 00:11

ni ja...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2009, 00:12

ne znam ja oko desnog beka, ja vidim vise problema oko lijevog beka, ali opet vi pocinjete ne moze jer je iz zrinjskoga, ma neka malo, smajic je trebao davno dobiti poziv, ali sada nije standaran u lokerenu kako sam cuo usao je sada u drugom poluvremenu, daj prestanite vise pisati o nakvoj nacionalnoj osnovi, i ako je zrinjski trenutno prvi sto da nema nekog reprezentativca, sto da to ima recimo zvijezda koja je primila 4 gola za 1 poluvrijeme (nista protiv zvijezde koja je cudo ove sezone), ali nebitno, vazno je da pokazemo u belgiji ko je glavni uz spaniju naravno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.