FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2017, 16:59

Ja koliko sam upućen Adžem je tražio i dobio Elsnera i Ubiparipa. Nije mi to tolika greška što su došli, jedan bar i nešto kao valja ali staviti Elsnera u prvih 11 iako bar 90% navijača ima sumnju da je on uopšte fudbaler, eh to mi je van svake pameti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 04 nov 2017, 17:00

Za opcenito stanje u klubu kriva je uprava! Za ovo danas kriv si ti Ađeme.
Svi ovdje koliko nas je vidimo da Zeba ne moze,Da Kajkut ne moze,Elsner ne moze i ne zna,sta onda glumis mangupa,guras svoj neki ponos sta vec.
**** nas u zdrav mozak sedmicama,guras onog panja Zaimovica to i nekako evo mozemo istrpit,ali ovo danas fkt nmg ljut sam ko puska,i sjeban i sve.Dosta mi je vojnika kluba i pickimaterina.Jadno je promjenit pet trenera za sezonu,ali jos je jadnije placat najskuplje ulaznice u BiH,i jedne od najskupljih u regionu,a gledat ovaj anti fudbal,nikad rijeci nisam napisao protiv tebe do sad,ali realno ti si trenerska nula.

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 04 nov 2017, 17:00

Za opcenito stanje u klubu kriva je uprava! Za ovo danas kriv si ti Ađeme.
Svi ovdje koliko nas je vidimo da Zeba ne moze,Da Kajkut ne moze,Elsner ne moze i ne zna,sta onda glumis mangupa,guras svoj neki ponos sta vec.
**** nas u zdrav mozak sedmicama,guras onog panja Zaimovica to i nekako evo mozemo istrpit,ali ovo danas fkt nmg ljut sam ko puska,i sjeban i sve.Dosta mi je vojnika kluba i pickimaterina.Jadno je promjenit pet trenera za sezonu,ali jos je jadnije placat najskuplje ulaznice u BiH,i jedne od najskupljih u regionu,a gledat ovaj anti fudbal,nikad rijeci nisam napisao protiv tebe do sad,ali realno ti si trenerska nula.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2017, 17:02

Ako je Hajdarevic mogao izdrzati bar 60-70 minuta onda na sramotu Adzema sto je Slovenac i kako poceo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 04 nov 2017, 17:03

Neandertalac je napisao/la:Ja koliko sam upućen Adžem je tražio i dobio Elsnera i Ubiparipa. Nije mi to tolika greška što su došli, jedan bar i nešto kao valja ali staviti Elsnera u prvih 11 iako bar 90% navijača ima sumnju da je on uopšte fudbaler, eh to mi je van svake pameti.
To su iste priče kao što su pričali da je Odović tražio Livaju, Diattu, Mladenovića. Lako se to izokrene i iskonstruiše. Trener traži zadnjeg veznog igrača, a neko mu kaže imamo Elsnera, njega možemo dovesti, evo pogledaj njegov klip. Nesretnik kaže hajde, daj šta daš i voila, trener tražio da se levat dovede. Ima napismeno, Jah.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 04 nov 2017, 17:08

ratobornagljiva je napisao/la:
SF6 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Meni Jovic ne bi bio problem iako je treniro pitare, ipak je covjek dobar strucnjak. Ali morate shvatit da ovdje nisu treneri problem. Problem su oni koji se igraju football menagera sa najvecim klubom u drzavi!!!! Ne mozes ti promijenit 80 igraca i 6 trenera za dvije godine i onda se cudit sto nema rezultata.

Cudimo se sto nece niko da bude sportski direktor? Vrlo jednostavan odgovor, nece niko da mu govori neko ko veze nema sa fudbalom kako da radi svoj poso.
Niko ko drzi do sebe i ko nece da bude samo neciji potrcko nece se prihvatit posla.
Lave,prosuli smo bodove protiv viteza,itekako je problem do trenera.
Imamo qarinu od ekipe nedvojbeno,ali i kao takvi smo za klasu iznad viteza,nemas sta braniti adzema jer ovo nije prvi put da se desava.
Isto i protiv slobode jedino su nas pobjedili i vise nikog ne mogu dobiti,a i nece.
Imamo 39 igrača, od toga trojica nešto vrijede i još nekolicina bi mogla nešto da vrijedi u budućnosti. NIje Rok Elsner jedno jutro ustao i rekao sam sebi, e - odoh da potpišem za Željezničar. Priča kako ga je Adžem doveo su iste one priče kako su sve igrače doveli treneri, osim Ledrića i Stevanovća koje je dovela uprava.

Adžem je dobio vruć krompir i nespremnu ekipu od onog ćelavog levata, selektovanu od strane unaprijed utvrđenih procedura. Rezultat upravo gledamo. Nama Murinjo ne može pomoći. Kontaš ?
Sad mi je sve jasnije.Hvala ti.Vitez je ipak igracki dosta kvalitetnija ekipa,koja je jos na to danas bila i super raspolozena,pa je nas vrli strucnjak bio potpuno nemocan da postavi bilo koju taktiku kojom bi parirao razgoropadjenom protivniku!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 nov 2017, 17:10

Ekipa koja u svojim redovima ima Brekala, Livaju, Zukića i Tirića zaslužuje respekt
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 17:10

Rokoko87 je napisao/la:Ekipa koja u svojim redovima ima Brekala, Livaju, Zukića i Tirića zaslužuje respekt
:lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 04 nov 2017, 17:12

SF6 je napisao/la:
Imamo 39 igrača, od toga trojica nešto vrijede i još nekolicina bi mogla nešto da vrijedi u budućnosti. NIje Rok Elsner jedno jutro ustao i rekao sam sebi, e - odoh da potpišem za Željezničar. Priča kako ga je Adžem doveo su iste one priče kako su sve igrače doveli treneri, osim Ledrića i Stevanovća koje je dovela uprava.

Adžem je dobio vruć krompir i nespremnu ekipu od onog ćelavog levata, selektovanu od strane unaprijed utvrđenih procedura. Rezultat upravo gledamo. Nama Murinjo ne može pomoći. Kontaš ?
Sad mi je sve jasnije.Hvala ti.Vitez je ipak igracki dosta kvalitetnija ekipa,koja je jos na to danas bila i super raspolozena,pa je nas vrli strucnjak bio potpuno nemocan da postavi bilo koju taktiku kojom bi parirao razgoropadjenom protivniku!
Taj Vitez na dobi na Grbavici prošle sezone, a mi ih jedva dobismo ( zbog autogola nekog levata ) ove sezone. O čemu pričamo, pratiš li ti nas u zadnje vrijeme uopšte ? Haman svaka tekma je patnja pa šta se desi, bukvalno.

Ne mogu stalno biti krivi treneri i igrači.....
Zadnja izmjena: ratobornagljiva, dana/u 04 nov 2017, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2017, 17:12

Utakmice protiv Slobode i Viteza dovoljno govore o (ne)kvalitetama naseg trenera i igrackog kadra. A najgori su oni koji su ih doveli ili postavili na odredjeno mjesto. Kao nesto i odigramo, ali svaku 5 utakmicu. Nisu oni zasluzili pola vec cijelu platu da im ukinu zajedno sa Adzemom.

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 04 nov 2017, 17:20

Rokoko87 je napisao/la:Ekipa koja u svojim redovima ima Brekala, Livaju, Zukića i Tirića zaslužuje respekt
Zelis li tim indirektno reci da Odovic, Capljic i Mulalic nisu prepoznali kvalitete mladog i izrazito perspektivnog desnog beka Viteza? :kafa:

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 nov 2017, 17:21

Neandertalac je napisao/la:Ja koliko sam upućen Adžem je tražio i dobio Elsnera i Ubiparipa. Nije mi to tolika greška što su došli, jedan bar i nešto kao valja ali staviti Elsnera u prvih 11 iako bar 90% navijača ima sumnju da je on uopšte fudbaler, eh to mi je van svake pameti.
To su iste priče kao što su pričali da je Odović tražio Livaju, Diattu, Mladenovića. Lako se to izokrene i iskonstruiše. Trener traži zadnjeg veznog igrača, a neko mu kaže imamo Elsnera, njega možemo dovesti, evo pogledaj njegov klip. Nesretnik kaže hajde, daj šta daš i voila, trener tražio da se levat dovede. Ima napismeno, Jah.
E ne znam care, ja sam prvi pisao kada su se te priče podmetale kako nisu istinite. Ovo što znam kaže, Adžem ih je trazio i doveo.

Ako se varam ok, izvinut cu se.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2017, 17:22

**** ga Elsner ako ga je on trazio.

Vojo je ok.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 17:25

Vidjet cemo ima li uprava obraza da podnese ostavke ili sazove vanrednu skupstinu, ako ne poslije ove utakmice onda sigurno poslije jedne od sljedece tri, gdje su porazi skoro pa sigurni.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 04 nov 2017, 17:28

Neandertalac je napisao/la:
E ne znam care, ja sam prvi pisao kada su se te priče podmetale kako nisu istinite. Ovo što znam kaže, Adžem ih je trazio i doveo.

Ako se varam ok, izvinut cu se.
Ne tvrdim, ali ne mogu da vjerujem da je tražio Elsnera, jer malo ko može biti siguran da je ovaj profesionalni fudbaler. Eh sad, kako takvog levata staviti u prvi tim, to je već u rangu Marti Misterije :tokralju:

Iskreno, kontao sam da je u priča u rangu Kerline, evo vidim da nije :shock:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 nov 2017, 17:29

ma ja ne vjerujem vise ni cemu

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 04 nov 2017, 17:37

Samo bojkot, dosta vise zeljinih vojnika i penzionera, utakmice koje smo ove sezone odigrali da lici na nesto su bile bez ovih penzionera sa zebom na celu

zucca
Kontakt:

Post Postao/la zucca » 04 nov 2017, 17:40

Šta smo mi koji volimo Želju ? .... idioti
E pa ako neće uprava da smjeni Adžema onda hoćemo mi i to svi mi koji volimo Želju.
Dosta više ovog mučenja i to odvratnog mučenja od nikakve igre, pokušaja od igre, dosta više nebuloza i glupih izjava nakon poraza i naduvanosti nakon srećnih i od pomoći iz sjene pobjeda.
E , nećemo mi svi da budemo idioti , zato treba idiota smijeniti i to moramo uraditi mi koji volimo Želju.
Hoćemo da MI damo svoj prijedlog za novog trenera .....

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 04 nov 2017, 17:42

zucca je napisao/la:Šta smo mi koji volimo Želju ? .... idioti
E pa ako neće uprava da smjeni Adžema onda hoćemo mi i to svi mi koji volimo Želju.
Dosta više ovog mučenja i to odvratnog mučenja od nikakve igre, pokušaja od igre, dosta više nebuloza i glupih izjava nakon poraza i naduvanosti nakon srećnih i od pomoći iz sjene pobjeda.
E , nećemo mi svi da budemo idioti , zato treba idiota smijeniti i to moramo uraditi mi koji volimo Želju.
Hoćemo da MI damo svoj prijedlog za novog trenera .....
100%. Mogu li ja prvi prijedlog. Senad Misimovic, zna frajer vidi se

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2017, 17:43

Ovim ublehama je i posjeta od 1000-1.500 previse. Jedino su ona djeca zasluzila pun stadion protiv Lokomotive i podrsku od prve do zadnje minute.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.