FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma Vitez i GOSK ce ispast, al opet treba dovest vise igraca u januaru, nista ne prepustit slucaju
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al tacno kad dođem na Tusanj ista ona atmosfera,ista bezvoljnost kao one godine kad smo ispali...raja se smije,sprda....vide i oni kolko je sati....prosipas bodove,ljudima vise svejedno...nema one sikirancije,neke napetosti.... nista
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma na tribinama od ovo 1000 ljudi sto je ostalo pola veze nema koga da napada, napadaju se pogresni ljudi samo da se nekom psuje jer ne pobjedimo. Samo ovi stariji i dolaze na utakmice, njima svaki igrac isti, pojma nemaju sta se desava za njih je druga kantonalna i rakija. Na tribinama sjede Hadzic i Husic niko nije skontao da su to oni.
Sa ovako fudbalski nepismenom publikom mozes i u Federalnu, njima je to isto. Kao da njih interesuje sta osim onih 90 minuta. Zakljucak: Nama ako hocemo da se ovaj klub digne i da ima ljudi na tribinama trebaju igraci, igra i pobjede. Jer 90% ljudi veze nema o drugoj stvari nekoj niti ih zanima nesto drugo.
Sa ovako fudbalski nepismenom publikom mozes i u Federalnu, njima je to isto. Kao da njih interesuje sta osim onih 90 minuta. Zakljucak: Nama ako hocemo da se ovaj klub digne i da ima ljudi na tribinama trebaju igraci, igra i pobjede. Jer 90% ljudi veze nema o drugoj stvari nekoj niti ih zanima nesto drugo.
volio bih da se javi onaj sljizgo sto je omalovazavao Krpu
tri gola, al sve ljepsi od ljepseg i sve veca od vece majstorija
covjeku trebaju lopte, ne moze zabit gol ako ih nema
tri gola, al sve ljepsi od ljepseg i sve veca od vece majstorija
covjeku trebaju lopte, ne moze zabit gol ako ih nema
Ma ljudi moji mi smo dali ona dva gola na guzove teske. Znaci mi centra nismo kako treba presli osim ta dva puta kad smo dali golove. Ljudi imali bruku kornera stalno nas napadali. Mi smo u slobodnom padu odavno ovo je dns sreca bila na nasoj strani da damo onako dva lagana gola !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
sta su fucare pricale igracima?
Sama krema kulture, s tobom na čelu.Chinaglia je napisao/la:izlaze neke dvije trebe sa zapada i govori jedna: "sve klosari i narkomani", upuceno Fukarama, kad ih par ljudi napusi, kazu: "i ja sam narkoman, **** ti mater u picku" itd
Komunističko-ateističko praćenje tekme je propalo devedesetih zajedno sa komunizmom. Pljoska rakije, tri zuba i psovanje bogova i majke svemu i svakome više nije simpatično normalnom čovjeku.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 04 nov 2017, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Senčo?Chinaglia je napisao/la:volio bih da se javi onaj sljizgo sto je omalovazavao Krpu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
. .mrtva carsijaVolimTz je napisao/la:Sama krema kulture, s tobom na čelu.Chinaglia je napisao/la:izlaze neke dvije trebe sa zapada i govori jedna: "sve klosari i narkomani", upuceno Fukarama, kad ih par ljudi napusi, kazu: "i ja sam narkoman, **** ti mater u picku" itd
Sta ono fukare pjevaju, spominju drugu ligu? I nekih 20 000 na facebooku a na utakmicama 1000, njih ostalo 23 i to ono sto je u sdp-u bilo? Najvise mi je njih zao kako su se samo prodali, uvijek su fukare uprave pljuvali al sad zato 10ti put igrace postrojavaju. Tuga...
Zadnja izmjena: benTzley, dana/u 04 nov 2017, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nije mi jasno šta je sa stare raje, starih Fukara. Starih vođa, i stare ekipe, kojoj nije bilo stalo do dvolitre, hiće i boba. Koji su voljeli Slobodu...
Jesu li se jednostavno umorili i strošili, a ponašanje prema klubu od strane gradskih vlasti u zadnjih nekoliko godina ih je dokrajčilo?
Nije moguće da su ih otjerali ovih 23 na tribini što je ostalo, a da nije vikend ne bi ih ni toliko bilo, jedino na velikom odmoru da izađu malo.
Jesu li se jednostavno umorili i strošili, a ponašanje prema klubu od strane gradskih vlasti u zadnjih nekoliko godina ih je dokrajčilo?
Nije moguće da su ih otjerali ovih 23 na tribini što je ostalo, a da nije vikend ne bi ih ni toliko bilo, jedino na velikom odmoru da izađu malo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kuknjava
Presli jedno vrijeme na zapad,tu su na derbijima....al generalno nema tu vise nikog ....ostalo je ovih 1000 bolesnika, Senco i boni.....napisao sam vam....ljudi se i danas sprdaju...tacno se vidi da je svima bas svejedno ....ovacije kad je Jaha ulazio....ono,ironijawobly92 je napisao/la:Nije mi jasno šta je sa stare raje, starih Fukara. Starih vođa, i stare ekipe, kojoj nije bilo stalo do dvolitre, hiće i boba. Koji su voljeli Slobodu...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav je ovo novi fazon, nesto forumski-FB navijaci? Mozel se svaliti jos na koga? Ako neko kritikuje po internetu ne znaci da ne dolazi na utakmice. Kakva je to generalizacija i ispiranje mozga?
Ko hoce da dodje hoce, ko nece nece. Kada bude normalan klub biti ce i navijaca. Nije uredu ispirati mozak ljudima i navoditi ih na nesto trulo.
Ako ti nema ljudi NESTO DOBRO NE RADIS! Gotova prica.
I ovo omladine sto dodje zna da je sve nidje veze ali ima celicne zivce da to gleda svojim ocima i slusa. Kako sam mogao da skontam vecina onih koje to na fb i forumima i interesuje dodju na utakmicu. Fazon je sto neko nece ni komentarisati, ne zanima ga niti vijest. A takvih je 95%. Vidjeli ljudi nidje veze sve, nece ni da dodju na utakmicu niti da komentarisu, ne interesuje ih sport ovakav uopste.
Ko hoce da dodje hoce, ko nece nece. Kada bude normalan klub biti ce i navijaca. Nije uredu ispirati mozak ljudima i navoditi ih na nesto trulo.
Ako ti nema ljudi NESTO DOBRO NE RADIS! Gotova prica.
I ovo omladine sto dodje zna da je sve nidje veze ali ima celicne zivce da to gleda svojim ocima i slusa. Kako sam mogao da skontam vecina onih koje to na fb i forumima i interesuje dodju na utakmicu. Fazon je sto neko nece ni komentarisati, ne zanima ga niti vijest. A takvih je 95%. Vidjeli ljudi nidje veze sve, nece ni da dodju na utakmicu niti da komentarisu, ne interesuje ih sport ovakav uopste.
apsolutno si u pravu, na tekme treba dolazit kao da ides u dzamiju, kako muskarci, tako i djevojkeVolimTz je napisao/la:Sama krema kulture, s tobom na čelu.Chinaglia je napisao/la:izlaze neke dvije trebe sa zapada i govori jedna: "sve klosari i narkomani", upuceno Fukarama, kad ih par ljudi napusi, kazu: "i ja sam narkoman, **** ti mater u picku" itd :lol:
Komunističko-ateističko praćenje tekme je propalo devedesetih zajedno sa komunizmom. Pljoska rakije, tri zuba i psovanje bogova i majke svemu i svakome više nije simpatično normalnom čovjeku.
a kada padne gol, svi da kazemo: hvala Allahu iliti blazeni Isus i Marija
Senci halalim, mislim na jednog forumasa, sam ce se pronaciwobly92 je napisao/la:Senčo?Chinaglia je napisao/la:volio bih da se javi onaj sljizgo sto je omalovazavao Krpu
- Probisvjet
- Kontakt:
Hajd bar su navijaci prekrizili ono F -faraon.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Šta to opet? Gdje?tuzlak1987 je napisao/la:Kakav je ovo novi fazon, nesto forumski-FB navijaci? Mozel se svaliti jos na koga? Ako neko kritikuje po internetu ne znaci da ne dolazi na utakmice. Kakva je to generalizacija i ispiranje mozga?
kakvi su to dvotsruki aršini?Chinaglia je napisao/la:Senci halalim, mislim na jednog forumasa, sam ce se pronaciwobly92 je napisao/la:Senčo?Chinaglia je napisao/la:volio bih da se javi onaj sljizgo sto je omalovazavao Krpu

Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 04 nov 2017, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
ti moras razumjeti fudbal, da bi komentarisao, odnosno da bi bio ozbiljno shvacen poyySlobodas je napisao/la:Ma ljudi moji mi smo dali ona dva gola na guzove teske. Znaci mi centra nismo kako treba presli osim ta dva puta kad smo dali golove. Ljudi imali bruku kornera stalno nas napadali. Mi smo u slobodnom padu odavno ovo je dns sreca bila na nasoj strani da damo onako dva lagana gola !!!
od necega se mora zivjeti, bar sam iskrenwobly92 je napisao/la:kakvi su to dvotsruki aršini? :puke:
fun fact: Koljic nam je zabio tri gola na Tusnju, sve tri glavom