FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovdje pojedinci jedva cekaju kiksove i neka sranja da se izmigolje iz septickih jama u kojim borave dok Sarajevo pravi dobre rezultate!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Lakoste je napisao/la:Sutra, kiks.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije to kljuc..to su gowna sa sergijiceMortemHz je napisao/la:Igraju slabo od pocetka sezone ali skupljaju bodove. To je kljuc.fks74 je napisao/la:Mi da smo odigrali sa Vitezom nerijeseno i da slabo igramo kao strumfovi, nas bi novinari razapeli.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ovaj gore ceka kiks jer mu gu*ni haver said ne igra, zato i priziva kiks, da pise debilne postove tipa ''Babuka je Injesta za rahila Rahmanovica'' itd. Ponjajke mu se u stau i opusteno bodri svoj klub do nove pobjede !!!Bordo79 je napisao/la:Ovdje pojedinci jedva cekaju kiksove i neka sranja da se izmigolje iz septickih jama u kojim borave dok Sarajevo pravi dobre rezultate!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kakve ti gluposti pricasbelosevic28 je napisao/la:Ovaj gore ceka kiks jer mu gu*ni haver said ne igra, zato i priziva kiks, da pise debilne postove tipa ''Babuka je Injesta za rahila Rahmanovica'' itd. Ponjajke mu se u stau i opusteno bodri svoj klub do nove pobjede !!!Bordo79 je napisao/la:Ovdje pojedinci jedva cekaju kiksove i neka sranja da se izmigolje iz septickih jama u kojim borave dok Sarajevo pravi dobre rezultate!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
To sam i ja htio reći, ne igra mu haver, pa malo da se pravi opasan. Evo im i kolege zvanog Zip.belosevic28 je napisao/la:Ovaj gore ceka kiks jer mu gu*ni haver said ne igra, zato i priziva kiks, da pise debilne postove tipa ''Babuka je Injesta za rahila Rahmanovica'' itd. Ponjajke mu se u stau i opusteno bodri svoj klub do nove pobjede !!!Bordo79 je napisao/la:Ovdje pojedinci jedva cekaju kiksove i neka sranja da se izmigolje iz septickih jama u kojim borave dok Sarajevo pravi dobre rezultate!!!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
0-4
Kakav qrac i Gabela. Pa ne sjedi na klupi Repuh ili Cala.
Idemo na titulu, a vec sledjece kolo prelazimo strumfice na tabeli.
Kakav qrac i Gabela. Pa ne sjedi na klupi Repuh ili Cala.
Idemo na titulu, a vec sledjece kolo prelazimo strumfice na tabeli.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- TobeYarabi
- Kontakt:
1-3..uobicajen gostujuci rezultat 
-
nukleusmember
- Kontakt:
nema potrebe ni za kakvim qurčenjem,furajmo makovo zrno
VVVBK
VVVBK
Re: RE: Re: FK Sarajevo
apsolutno. i laganonukleusmember je napisao/la:nema potrebe ni za kakvim qurčenjem,furajmo makovo zrno
VVVBK
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
0-1 DOSTA!
3 BODA SU BITNA, A KAKAV ĆE REZULTAT BITI, MA HAJTE MOLIM VAS!
3 BODA SU BITNA, A KAKAV ĆE REZULTAT BITI, MA HAJTE MOLIM VAS!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belosevic28
- Kontakt:
Zipic i ''babukin'' guSni haver... Nagradno pitanje ko nedostaje 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Treba ici utakmicu po utakmicu, netreba se osvrtat sta rade drugi klubovi. Mi moramo uc u ovu utakmicu mnogo jace nego protiv sirokog. Posto vidjeliste kako Musa daje izvjestaje da se krstijo kad smo igrali prijateljski, to je izjavio da bi se nasi opsustali. Posto koliko got dasmo jaki u ovoj ligi nema ekipe koja moze sa pola snage pobjedit bilo koju ekipu. Gosk je ciganima uzo dva boda (lopta je preslaliniju). Dat sve od sebe uzet 3 boda i to je to.
Sretno
Sretno
- robertkosar
- Kontakt:
Amin da dobijemo, nego dugogodisnje pracenje Sarajeva me je naucilo kad smo trebali dobiti u gostima fenjerasa mi bi obicno kiksali. Ali hajde, eto meni je drago da izgubimo...
Danas maksimalno oprezno ako zelimo da izvucemo pozitivan rezultat. Ne dizite se, nismo mi nikad znali igrati po ovim selima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
S obzirom koliko nam je bitna tekma zadovoljan sam i minimalnom pobjedom
Realno ako na vrijeme zabijemo gol mogli bi ih i natrpat
Realno ako na vrijeme zabijemo gol mogli bi ih i natrpat
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne zna niko kakav ce rezultat biti, ali kad se sve uzme u obzir mi smo kvalitetniji od goska barem za klasu. Onda kad uzmemo da im fali par igraca koji su standardni, jos vise se nadam bodovima.
Po svim prognozama ovo bi trebala da bude lagana utakmica, ali trebala je biti i na Kosevu pa smo masili i more sa obale, a golman se pretvorio u Neuera
Po svim prognozama ovo bi trebala da bude lagana utakmica, ali trebala je biti i na Kosevu pa smo masili i more sa obale, a golman se pretvorio u Neuera
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cim ti kazes da ce biti kiks to je 90% pobjeda. Koliko si samo puta rekao da ce Said poceti kad ono vece sanse ja imam da pocnem utakmicu. Borac osvaja kup a ljudi odmah ispali itd.
Idemo po pobjedu
Idemo po pobjedu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Musemića može radovati i podatak da u ovom meču ne može računati samo na mladog napadača Nedima Hadžića koji je suspendovan zbog tri žuta kartona.joker90 je napisao/la:Jesu nama svi sutra na raspolaganju? Mora se dobiti ovakav oslabljeni Gošk!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.