FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- theboss_RD07
- Kontakt:
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han
theboss_RD07 je napisao/la:Bolje da ga dere adrenalin, nego ko tebe sisoje.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
theboss_RD07 je napisao/la:Bolje da ga dere adrenalin, nego ko tebe sisoje.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-Kolega u čemu je ovde problem.Ja sam bio na Tušnju i nisam znao ni rezultat dok nisam došao kući.staragarda je napisao/la:Skoncentrisi se malo kad pises....prvo kazes da nece Sloga sigurno uci pa onda da ne trosite pare ako već moraju uci...Nah1d je napisao/la:Ne sikiraj se , neće ti ući, odma saopstenje za javnost neka pise IGMAN i treba da ga podrze svi klubovi i da se napravi frka ove polusezone. Ako se liga igra za slogu , da ne trosimo pare , neka udu odma i cao.endem_ je napisao/la:Sudijska lakrdija u Konjicu, ova Sloga je na silu sastavljena ekipa, imali su srece iako je sudijski trojac cijelu utakmicu navlacio gostima sto je izazvalo gnjev domacina, ovakvo sudjenje u Konjicu od rata na ovamo nije bilo. Neka se srame iz saveza, a i taj Husic ako na ovakav nacin misli u prvu ligu dabogda je nikad ne doceko![]()
... vjerovatno te adrenalin dere
- Što je problem u Bugojnu?I Sloga je remizirala na Jakliću.Još su pride pojedini navijači vrijeđali nas da to nije za citirat, njihov predsjedni se izvinuo i kazao da se oni bore za opstanak i da će onako igrati i protiv Olimpica.
-Je li Sloga kriva i za Vrapčiće i namještenih 1:1.Velež kad je poravnao mislio je da Igman može očuvati vodstvo.Ali tako nije mislo Kostić i 1:1.
Očito pokvaren račun.Jazuk.
- Zbog "masakra" u Konjicu igrači Sloge nisu plačući napustili teren.Ali jesu grubijani ispod Igman planine koji su dobili 7 žutih kartona.Aferim.
Nedavno su navijači Igmana isprebijani u Mostaru od strane Veležovaca jer Velež nije pobijedio u Konjicu.
I ko će znati sve te njihove Hujdurme? Kad pobijede aman, spjevove pišu.Kada izgube kukaju ko narikače na sprovodu.
A sve nevino ,ali u koljeno.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 nov 2017, 09:17, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ne bih baš rekao "grubijani". Od tih 7 kartona,5 je dobijeno zbog prigovora. Dijelio je kartone za Igman nakon samo jedne izgovorene riječi upućene prema njemu. Al haj nebitno to sad,razmislite malo. Da li je baš slučajnost da sva 3 konkurenta za PL odigraju neriješeno? Ne znam,moja je neka teza da savez namjerno ne da da se neki tim odlijepi od ostatka i samim tim osigura plasman u PL. Ovako,držat će 5-6 kola prije kraja ligu neizvjesnom i ko ponudi više para,taj će i ući a do tad će uzimati pare od svih timova.
Support your local club !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde ti si mi ovdje jedan od realnijih pa napisi ako te ne mrzi malo o tekmi...i nije bas realno da Sloga namješta gol u sudijskoj nadoknadi....to vjerujem ne bi ni Barca mogla završitiKonjicBOY je napisao/la:Ne bih baš rekao "grubijani". Od tih 7 kartona,5 je dobijeno zbog prigovora. Dijelio je kartone za Igman nakon samo jedne izgovorene riječi upućene prema njemu. Al haj nebitno to sad,razmislite malo. Da li je baš slučajnost da sva 3 konkurenta za PL odigraju neriješeno? Ne znam,moja je neka teza da savez namjerno ne da da se neki tim odlijepi od ostatka i samim tim osigura plasman u PL. Ovako,držat će 5-6 kola prije kraja ligu neizvjesnom i ko ponudi više para,taj će i ući a do tad će uzimati pare od svih timova.
Slicno sam i ja cuo ovu pricu. Koliko je tacna vidjet cemo na proljece.KonjicBOY je napisao/la:Ne bih baš rekao "grubijani". Od tih 7 kartona,5 je dobijeno zbog prigovora. Dijelio je kartone za Igman nakon samo jedne izgovorene riječi upućene prema njemu. Al haj nebitno to sad,razmislite malo. Da li je baš slučajnost da sva 3 konkurenta za PL odigraju neriješeno? Ne znam,moja je neka teza da savez namjerno ne da da se neki tim odlijepi od ostatka i samim tim osigura plasman u PL. Ovako,držat će 5-6 kola prije kraja ligu neizvjesnom i ko ponudi više para,taj će i ući a do tad će uzimati pare od svih timova.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Sta rece ovaj SLOBODANKA72 namjestili 1:1 Velez i zvijezda jel ? Hahahahahahaaa
Ps znaju navijaci igmana ko ih je napao ti si retard ako vjerujes u to da smo im mi razbili stakla
Ps znaju navijaci igmana ko ih je napao ti si retard ako vjerujes u to da smo im mi razbili stakla
#musvdg
I tako mudruje covjek koji je navijao za slobodu a sada za slogu. I mislim da iz solidarnosti izgovara slovo V umjesto L..
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- theboss_RD07
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la: -Je li Sloga kriva i za Vrapčiće i namještenih 1:1.Velež kad je poravnao mislio je da Igman može ožuvati vodstvo.Ali tako nije mislo Kostić i 1:1.

I nagrada za retarda godine ide....
Tacno sjeba se Velez kad su skontali da ce Sloga izvuc 1 umjesto 0 bodova
⭐
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko ovo ide sa Vojvodom.... mislim da mu se ljulja stolica i to opasno... prvo kiks u Bugojnu a i ovo danas se MORALO dobiti ako nista onda na suhi kvalitet...sreca pa kiksaju i direktni protivnici te je to jos sve u egalu....ne znam da mogu biti zadovoljni sa danasnjim bodom...kuci to ide dosta lagano ali se bodovi moraju donositi i sa strane mada je dosta klubova napaljeno da skine Slogi skalp.... ustvari nije to toliko ni zbog Sloge nego je to vise neki inat Husicu da se eto kao ne moze sve kupiti novcem pa svi grizu....plus ova KALJUGA od lige.... zato Sloga mora rjesavati tekme daleko prije 70' minute
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Evo realno. Suđenje jeste bilo katastrofa,nema priče,ali šta mislim pod tim. Pod tim mislim da sudija nije imao isti kriterij za Igman i za Slogu. Znači,čitavu utakmicu su se svirali neki bezveze faulovi,prekidala se igra bez razloga. Da je sudio na ovakav način ali da je sudio isto za Igman i za Slogu,ne bih riječi rekao,ovako se moram požaliti na to. Igra Sloge,pravo da ti kažem,nije bila čemu. 2-3 neke bezveze,polušanse prije gola. Nije ni Igman napadao Bog zna kako al imao je jednu sto posto šansu u kraj. Govorio sam momcima na tribini,začudilo me što je Vojvodić bio onako miran,kao da je znao. Neću sad ništa da preudiciram ali meni je tako izgledalo. U jednom trenutku igrači Sloge ne mogu povezati 2 pasa a on samo stoji i gleda,ne reaguje,mrtav hladan... Malo mi je bilo krivo na kraju što su neki sa tribina psovali igračima,nisu oni ništa krivi,oni samo igraju,treba psovati sudijama i treba psovati onome ko radi ovo što radi. Da mi je neko prije utakmice ponudio bod,uzeo bih sa obje ruke,a sad mi je krivo,pogotovo zbog onakve želje koju su pokazali igrači Igmana.staragarda je napisao/la:Hajde ti si mi ovdje jedan od realnijih pa napisi ako te ne mrzi malo o tekmi...i nije bas realno da Sloga namješta gol u sudijskoj nadoknadi....to vjerujem ne bi ni Barca mogla završitiKonjicBOY je napisao/la:Ne bih baš rekao "grubijani". Od tih 7 kartona,5 je dobijeno zbog prigovora. Dijelio je kartone za Igman nakon samo jedne izgovorene riječi upućene prema njemu. Al haj nebitno to sad,razmislite malo. Da li je baš slučajnost da sva 3 konkurenta za PL odigraju neriješeno? Ne znam,moja je neka teza da savez namjerno ne da da se neki tim odlijepi od ostatka i samim tim osigura plasman u PL. Ovako,držat će 5-6 kola prije kraja ligu neizvjesnom i ko ponudi više para,taj će i ući a do tad će uzimati pare od svih timova.
Support your local club !
Vojvoda je mrtav hladan zato sto zna da je bivsi
jos prije mjesec dana je Azmir dogovorio novog trenera samo se ceka trenutak povoljan da preuzme
taj novi je dosta mutniji od Vojvode sto Azmiru i treba, nije tesko ni pogoditi o kome je rijec 
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
E hvala puno i pozzKonjicBOY je napisao/la:Evo realno. Suđenje jeste bilo katastrofa,nema priče,ali šta mislim pod tim. Pod tim mislim da sudija nije imao isti kriterij za Igman i za Slogu. Znači,čitavu utakmicu su se svirali neki bezveze faulovi,prekidala se igra bez razloga. Da je sudio na ovakav način ali da je sudio isto za Igman i za Slogu,ne bih riječi rekao,ovako se moram požaliti na to. Igra Sloge,pravo da ti kažem,nije bila čemu. 2-3 neke bezveze,polušanse prije gola. Nije ni Igman napadao Bog zna kako al imao je jednu sto posto šansu u kraj. Govorio sam momcima na tribini,začudilo me što je Vojvodić bio onako miran,kao da je znao. Neću sad ništa da preudiciram ali meni je tako izgledalo. U jednom trenutku igrači Sloge ne mogu povezati 2 pasa a on samo stoji i gleda,ne reaguje,mrtav hladan... Malo mi je bilo krivo na kraju što su neki sa tribina psovali igračima,nisu oni ništa krivi,oni samo igraju,treba psovati sudijama i treba psovati onome ko radi ovo što radi. Da mi je neko prije utakmice ponudio bod,uzeo bih sa obje ruke,a sad mi je krivo,pogotovo zbog onakve želje koju su pokazali igrači Igmana.staragarda je napisao/la:Hajde ti si mi ovdje jedan od realnijih pa napisi ako te ne mrzi malo o tekmi...i nije bas realno da Sloga namješta gol u sudijskoj nadoknadi....to vjerujem ne bi ni Barca mogla završitiKonjicBOY je napisao/la:Ne bih baš rekao "grubijani". Od tih 7 kartona,5 je dobijeno zbog prigovora. Dijelio je kartone za Igman nakon samo jedne izgovorene riječi upućene prema njemu. Al haj nebitno to sad,razmislite malo. Da li je baš slučajnost da sva 3 konkurenta za PL odigraju neriješeno? Ne znam,moja je neka teza da savez namjerno ne da da se neki tim odlijepi od ostatka i samim tim osigura plasman u PL. Ovako,držat će 5-6 kola prije kraja ligu neizvjesnom i ko ponudi više para,taj će i ući a do tad će uzimati pare od svih timova.
- ASD
- Kontakt:
Vojvodic ocito nije najbolji ali bi bila greska otpustiti ga kada je i dalje najblizi ulasku.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbliža ulasku je zvijezda....on je sa ovom ekipom brat bratu trebao imati 3,4 boda prednosti....Sloga u Barama i Sloga na gostovanju su dijametralno suprotne ekipe.... Nevjerojatno i nesvatljivo lose igraju u gostima... gledao sam ih par puta na strani...lose,bezmudo,samo da se odigra....bez volje i zaraASD je napisao/la:Vojvodic ocito nije najbolji ali bi bila greska otpustiti ga kada je i dalje najblizi ulasku.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kutak-za ... man/257644
Pa pored takvih igraca ovo vam treba , ofsajd 2 metra i to iz ovog ugla se vidi. Jadna ova zemlja kad nam ni sport posten ne moze bit
Pa pored takvih igraca ovo vam treba , ofsajd 2 metra i to iz ovog ugla se vidi. Jadna ova zemlja kad nam ni sport posten ne moze bit
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Debilu,smaras mjeseca o Slogi a inace liga je top i nema nikakvih malverzacija osim eto Sloge... neznam ko ti drma kavez i sta ti ustvari hoces....od kad ti pratis ovu smijuriju od lige...sto ne pises kako je Olimpik pokran u Bugojnu ili kako je zvjezda trpala ljude dok su sjedili na zemlji...**** sa teme vise....plus, kakav 2 metra ofsajd klocu... ofsajd eto i da je bio vrlo je diskutabilan i jedva se primjeti...evo ti je momak gore SLIKU postavio ako to tvoj pileći mozak moze svarit...a tezine frajera, led te j e b opaulus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kutak-za ... man/257644
2.SLOGA SH ............. 14..... 9..... 2..... 3......27:10... 29 Uspješnost (69 %)staragarda je napisao/la:Tesko ovo ide sa Vojvodom.... mislim da mu se ljulja stolica i to opasno... prvo kiks u Bugojnu a i ovo danas se MORALO dobiti ako nista onda na suhi kvalitet...sreca pa kiksaju i direktni protivnici te je to jos sve u egalu....ne znam da mogu biti zadovoljni sa danasnjim bodom...kuci to ide dosta lagano ali se bodovi moraju donositi i sa strane mada je dosta klubova napaljeno da skine Slogi skalp.... ustvari nije to toliko ni zbog Sloge nego je to vise neki inat Husicu da se eto kao ne moze sve kupiti novcem pa svi grizu....plus ova KALJUGA od lige.... zato Sloga mora rjesavati tekme daleko prije 70' minute
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Ako pobijede Slavena.15..... 10.... 2..... 3................32 Uspješnost (71 %))
i još 1/4 finala Kupa BiH.
- Darko Vojvodić je ekspert za ovaj Džehenem od lige.Dolazi nam Ivetić , tri Brazilca i još igrača.Najmanje 5 momaka nije pokazalo ono što se od njih očekivalo.
- Slogi na proljeće dolaze Zvijezda i Olimpic.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 nov 2017, 20:44, ukupno mijenjano 11 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.