irfo je napisao/la:
Dodje babuka nakon perioda beztrofejnosti, dovede u napad nekog penzionera iz druge lige i dovede jos nekih anonimus koje pridoda igracima koji su sezonu ranije jedva izborili sredinu tabele i na kraju izdominira citavu ligu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
A sad nam trener i vecina igraca nije ni za federalnu ligu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakvu su Misimovic i pudlice njegove ekipu napravile mi dobro stojimo. Uzivajmo zato u pogledu na tabelu jer ako u januaru ne bude velikih promjena u klubu mi cemo trtati za Evropom. Adzema ce potrositi kao i sve ostale, vrtit cemo se u krug i stalno tako. Ako izgubimo narednu bice takmicenje u pljuvanju Adzema i igraca i to dobro uvjezbani napadi.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 05 nov 2017, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Svi su oni krivi. Od Uprave preko Adzema pa do igraca.
Upozoravalo se mjesecima na ovo, svako normalan je vidio da smo očajni i da ćemo kad-tad pući, to se desilo danas i jednostavno se moraju izvući pouke iz ovog remija, za mene a i sve nas ravnog porazu.
Ado se malo zaigrao, od prvog pa evo do 14. kola konstantno eksperimentiše. Čovjek za 14 utakmica nije u stanju naći idealnu postavu i da napokon znamo da je to to. Ide u Zagreb, igračima daje slobodne dane, kao lako ćemo sa Vitezom, e pa nećemo moj Admire. Ponovo smo izgubili bodove koji će se na kraju kao i uvijek pokazati ključnim. U taktiku neću ulaziti jer bi mi oduzelo previše vremena, ali izvesti ovako sporu ekipu na teren u 2017. godini je nešto što se ne može objasniti.
Trenutno bih najviše volio da Odović bude neko prelazno rješenje, ali prelazno sa čega na šta? Odović je doktor, ali kako će se on izboriti sa ovim šljamom od igrača? Kako će on Zebi reći, prošetaj malo na tribine, Ramović je doktor fudbala za tebe? To mi ne djeluje kao realno. Isto kao što mi nije realno da su sad upaljeni reflektori i da gospoda trči dok im duša na nos ne izađe, e pa kod Amara bi večeras potrošili 1000 KM struje i Grbavica bi svijetlila do zore.
Ipak mislim da su naše igračine već na odmoru i da su dobili slobodne dane kao nagradu za ovu sramotu koju su nam priredili, još jednu u nizu i boli ih kita što je Željo opet na dnu, što ja od sramote ne mogu otvoriti prepucavanja
Naravno, najveći krivac je Uprava, pogubljeni ljudi, egoisti, bezobrazni, bahati, a ne znaju šta rade. Sjećate li se koliko smo ljetos priželjkivali Ordagića, Jašarevića, Vukotića i ko zna koga još... sve su ih mogli dovesti, samo da su se postavili fudbalski, a ne bahato, hoćemo sve i hoćemo džaba.
Trebaju nam radikalne promjene, ali pod hitno, a sa druge strane djelujemo tako nemoćno. Željo se sistematski uništava, neznanjem naravno, bahatošću i kako stoje stvari - kokuzlukom.
Prije godinu i pol dana smo nudili 400.000€ za Duljevića, a sad ne možemo dovesti igrača iz Premijer lige za kojeg treba odvojiti 50 hiljada KM? Ko je ovdje lud?
Gospodo iz Uprave, znam da čitate svaku riječ koju ovdje napišemo, tako da vam se ponjamke u usta, svima, od prvog do zadnjeg. Dvije godine nam prosipate ublehe, a Željo je odigrao dvije dobre utakmice u tom periodu. Poserem vam se u vaša pojačanja, transfere i ustaljene procedure. Odlazite grobari i ponesite istok sa sobom. U stvari ostavite istok, svakako smo ga mi platili našim novcem. Proćerdali ste milione na igrače koji ne mogu igrati u kantonalnoj ligi i još uvijek ste bahati. Ili dovedite Amara, popušite mu ga, samo da se vrati ili napustite Želju.
Ado se malo zaigrao, od prvog pa evo do 14. kola konstantno eksperimentiše. Čovjek za 14 utakmica nije u stanju naći idealnu postavu i da napokon znamo da je to to. Ide u Zagreb, igračima daje slobodne dane, kao lako ćemo sa Vitezom, e pa nećemo moj Admire. Ponovo smo izgubili bodove koji će se na kraju kao i uvijek pokazati ključnim. U taktiku neću ulaziti jer bi mi oduzelo previše vremena, ali izvesti ovako sporu ekipu na teren u 2017. godini je nešto što se ne može objasniti.
Trenutno bih najviše volio da Odović bude neko prelazno rješenje, ali prelazno sa čega na šta? Odović je doktor, ali kako će se on izboriti sa ovim šljamom od igrača? Kako će on Zebi reći, prošetaj malo na tribine, Ramović je doktor fudbala za tebe? To mi ne djeluje kao realno. Isto kao što mi nije realno da su sad upaljeni reflektori i da gospoda trči dok im duša na nos ne izađe, e pa kod Amara bi večeras potrošili 1000 KM struje i Grbavica bi svijetlila do zore.
Ipak mislim da su naše igračine već na odmoru i da su dobili slobodne dane kao nagradu za ovu sramotu koju su nam priredili, još jednu u nizu i boli ih kita što je Željo opet na dnu, što ja od sramote ne mogu otvoriti prepucavanja
Naravno, najveći krivac je Uprava, pogubljeni ljudi, egoisti, bezobrazni, bahati, a ne znaju šta rade. Sjećate li se koliko smo ljetos priželjkivali Ordagića, Jašarevića, Vukotića i ko zna koga još... sve su ih mogli dovesti, samo da su se postavili fudbalski, a ne bahato, hoćemo sve i hoćemo džaba.
Trebaju nam radikalne promjene, ali pod hitno, a sa druge strane djelujemo tako nemoćno. Željo se sistematski uništava, neznanjem naravno, bahatošću i kako stoje stvari - kokuzlukom.
Prije godinu i pol dana smo nudili 400.000€ za Duljevića, a sad ne možemo dovesti igrača iz Premijer lige za kojeg treba odvojiti 50 hiljada KM? Ko je ovdje lud?
Gospodo iz Uprave, znam da čitate svaku riječ koju ovdje napišemo, tako da vam se ponjamke u usta, svima, od prvog do zadnjeg. Dvije godine nam prosipate ublehe, a Željo je odigrao dvije dobre utakmice u tom periodu. Poserem vam se u vaša pojačanja, transfere i ustaljene procedure. Odlazite grobari i ponesite istok sa sobom. U stvari ostavite istok, svakako smo ga mi platili našim novcem. Proćerdali ste milione na igrače koji ne mogu igrati u kantonalnoj ligi i još uvijek ste bahati. Ili dovedite Amara, popušite mu ga, samo da se vrati ili napustite Želju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nedavno mi jedan kolega forumaš, inače pitar govori, ma kakvi vi, više se bojim GOŠK-a nego gostovanja Grbavici. Ja ne znam šta da mu odgovorim, inače bih lanuo, ali dobri smo pa samo prešutim. Danas mi sve to prolazi kroz glavu, svi vide kako smo jadni, osim lobotomaca i Senadovih pudlica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne treba se ni Adzem braniti jer je "nas". Zavalio nas je danas da valja. Konkretno za ovu bruku danas je najveci krivac. Sto kaze kolega iznad mislio je lako cemo protiv Viteza pa pola sedmice nije bio tu i evo nam ga sad. Bruka protiv Viteza.
Zao mi je sto smo im cetri dali
Izvini se babuka i nama sto si titule osvajo i razmazio nas! Sram da te bude!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vidim da hvalite Stanića, zar Livaja nije bio njegov igrač kod gola?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Super napisano samo nemojmo nasjedati kao prije i pljuvati Adzema i igrace praveci tako alibi najodgovornijim. Oni imaju svoja imena i prezimena. Senad Misimovic, Dejan Nikolic, Vedran Vukotic i ostali su najodgovorniji za srozavanje kluba.Virtu4l je napisao/la:Upozoravalo se mjesecima na ovo, svako normalan je vidio da smo očajni i da ćemo kad-tad pući, to se desilo danas i jednostavno se moraju izvući pouke iz ovog remija, za mene a i sve nas ravnog porazu.
Ipak mislim da su naše igračine već na odmoru i da su dobili slobodne dane kao nagradu za ovu sramotu koju su nam priredili, još jednu u nizu i boli ih kita što je Željo opet na dnu, što ja od sramote ne mogu otvoriti prepucavanja![]()
Ovo sam o Voji napisao kad je tek došao, čovjek daje golove iz ničega, sa pravom ekipom bi bio prvi strijelac lige. Postavi mu normalan vezni red, sa Ramovićem i dobrim krilima i imaš gol svaku utakmicu.Virtu4l je napisao/la:Samo u Ubiparipa vjerujem od ovih koji su došli. Taj zabija golove ni iz čega, i nemalo puta će nam spasiti dupe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zna se dobro ko je kriv za ove rezultate, a ako niko drugi nema hrabrosti da to kaze, onda cu to biti ja!
Iskljucivi krivci za lose rezultate su forumasi sa ovoga foruma!!!
Da mi ne kritikujemo sve bi bilo dobro, imali bi do sad 2 titule vec sa ustaljenim procedurama!!!
Da se davno udijelio ban ovim redakcijskim accountima : izvjesni Neandertalac i Virtual.
I ovim ostalim izmisljenim accima koji su u posjedu neprijatelja kluba: Znate sami ko ste, nemojte da vas ja imenujem.
Naravno odredjeni dio krivice snosi i Amar Osim koji je, mozes ti to zamislit koji bezobraznik, dosao ovdje i osvojio 11 titula, i sad ljudi ocekuju da mi vazda osvajamo????? Ma hajte molim vas.
Nije njegovo da igra u odbrani,on je tu za par poteza u napadu. [ironija]Virtu4l je napisao/la:Vidim da hvalite Stanića, zar Livaja nije bio njegov igrač kod gola?
Btw mozes li zamisliti Ubiparipa sa normalnim veznim redom iza sebe,Lendric 2.
- plavousrcu
- Kontakt:
Vojo opravdava ocekivanja, ali kako ce i on reagovati na atmosferu veliko je pitanje.
Nesto zamisljam, kako bi dobro krenuli rezultati kad bi se ugasio ovaj forum jer je on jedini problem nasih losih igara
Cak mislim da je i liga prvaka dostizna

Cak mislim da je i liga prvaka dostizna
Baš sam sad Irfi napisao da je Vojo bolji igrač od Lendrića. Strašna stvar je za ekipu kad imaš igrača koji zabije gol iz polušanse, pa ga onda vremenm protivnici skontaju, pojačaju mu čuvare a onda Zakarić i neko iz drugog plana rešeta. Fudbal nekad može biti vrlo jednostavna igra.SF6 je napisao/la: Btw mozes li zamisliti Ubiparipa sa normalnim veznim redom iza sebe,Lendric 2.
Preiskusan je on da bi ga pogađale atmosfere, on će svoje uvijek odraditi.plavousrcu je napisao/la:Vojo opravdava ocekivanja, ali kako ce i on reagovati na atmosferu veliko je pitanje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako prodaju Sabanadzovica i Hajdarevica na zimu tek smo ga onda naje.... Ostat ce ovaj Slovenac i Blagojevic i kao da gledam dovest ce nekog slicnog Elsneru.
Da imas i Lendrica i Voju u napadu nece pomoci ako bude losa sredina.
Elsner i Blagoja vezniLjoZee je napisao/la:Ako prodaju Sabanadzovica i Hajdarevica na zimu tek smo ga onda naje.... Ostat ce ovaj Slovenac i Blagojevic i kao da gledam dovest ce nekog slicnog Elsneru.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko je Elsnera skautirao? Misimovic ili Nikolic?
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Hrasno15, LoveFootball1987, OnoNa i 56 gostiju.