FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 05 nov 2017, 00:40

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2017, 00:42

irfo je napisao/la:slika
Ovo nisu istine :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 nov 2017, 00:43

irfo je napisao/la:slika
Kakav si ti navijac ismijavas naseg igraca :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2017, 00:45

Joj Blagojevića na početku :damn: :facepalm: kako ste vi ovo preživjeli, uf... a imao je Veca ovu loptu.
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2017, 00:48

Ali to nije sve momci

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2017, 00:49

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 05 nov 2017, 00:51

irfo je napisao/la:

Dodje babuka nakon perioda beztrofejnosti, dovede u napad nekog penzionera iz druge lige i dovede jos nekih anonimus koje pridoda igracima koji su sezonu ranije jedva izborili sredinu tabele i na kraju izdominira citavu ligu.

Sto bi neki rekli kupio dominaciju
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 00:56

Koliko dana je Adzem dao slobodno svojim pulenima ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 nov 2017, 01:04

Kupovao Najdrazi. Daj nam Virtual onaj iz sehare da se ne zaboravi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2017, 01:08

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 nov 2017, 01:09

Je li htio ili htjeo :rol: :rol: :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2017, 01:11

Džaba je tata plaćao skupe škole.
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2017, 01:14

Ma nije to samo ni do igrača ...koji usput i jesu za ku.rac ali Amar je pored svih kvaliteta bolje nego iko izvlačio maksimum iz svakog igrača...culum,Popović, elivir Čolić its svi su dali svoj doprinos. Ja imam osjećaj da nam je Iniesta sad u timu da ne bi imali igre...

Najbolji dokaz Petrović...sa onakvim timom prošle godine izgubiti tituli...

Ako neko spomene kupovanje pošto su pojedini gori od pitara postali reći ću mu da smo sad toliko loši da imam osjećaj da ne .ozemo ni kupit tekmu
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2017, 01:18

invincible1921 je napisao/la:Ma nije to samo ni do igrača ...koji usput i jesu za ku.rac ali Amar je pored svih kvaliteta bolje nego iko izvlačio maksimum iz svakog igrača...culum,Popović, elivir Čolić its svi su dali svoj doprinos.
Zato što su odmah u startu znali gdje su došli i gdje im je mjesto, a ponajvše zato jer se nisu imali kome žaliti. Ne sviđa ti se? Doviđenja, završićeš u Vitezu i Mladosti, kao što su sva naša mega pojačanja i završila.

Najbolje je pogledati gdje sada igraju svi naši promašaji, toliko o Deji Nikoliću i ustaljenim procedurama. Znači nije do Želje ili trenera, jednostavno nemaju kvalitet.
Voli te tvoje Sarajevo.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 05 nov 2017, 08:18

irfo je napisao/la:Ali to nije sve momci

slika
Gledaj igrača i qrca mater mu ebem i ko ga dovede. Fujjjjjjj dzubrad jedna dabogda vam ovako bilo svako jutro, ko meni ovo. Fujjjjjjjjjj odlazite zauvjek za trag vam se ne znalo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 nov 2017, 08:30

irfo je napisao/la:Ali to nije sve momci

slika
Lezi na nju Elsnere :lol:

Meni je Ado najviše kriv jer je prihvatio zadatak da gasi požar, Slavki je samo bilo pitanje kada ce mu cijeli stadion yebati mater a da ne bi skandirali i "uprava napolje" mudraci su djelovali preventivno i otpustili ga u najgori mogući trenutak. Ado nije ni imao previše izbora, rezultati su ga održali na klupi juniora i bila bi mu noga da je odbio. Eh sada, realno Ado je napravio neke dobre korake, Anel, Hajdarevic, Kemo su zalog za buducnost, makar bar na nesto mozemo racunati i igracki i finansijski a i bodovno nismo u dubiozi. Ostalo, Boga mi teska srca, tanko i to pravo. Sve stoji, loš tim, dosao da prije prvenstva, nema dva najbolja igraca iz prošle sezone i desetak novih ali fakat ima tu i njegovih grešaka. Opet, meni lično je najmanji krivac.

Vanredna skupština!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 05 nov 2017, 08:38

Tek ćemo na kraju polusezone vidjeti jesmo ili nismo u bodovnoj dubiozi. Dokle više da se zavaravamo i mislimo da je ovaj bodovni saldo rezultat dobre igre ? Ovo je sve samo ne dobra igra i sređeno stanje u timu, ko god da je odgovoran boli me qrac, neka odyebe.
Hajmo malo biti realni, jeste li gledali Široki, Zrinjski i pitare , za nas su trenutno drugi svijet.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2017, 08:41

Skupština može biti produktivna ali samo ako ljudi kažu ono što zaista misle, a ne da bude režirana kao ove do sad, gdje nas upoređuju sa ostalim klubovima i govore da smo zaradili na raskidima ugovora. Takve skupštine su farsa i samo Amara vidim kao osobu koja će reći kako stvari zaista stoje.

Svi znamo da Misimović ima većinu u Skupštini i da ga niko ne može preglasati, što je veoma opasna situacija po Želju jer ljudi kao on će ići do kraja samo da dokažu da su ipak u pravu, bez obzira koliko će to Želju na kraju koštati. Egoizam nas je do sada mnogo koštao a kako vidim i dalje će.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2017, 08:46

Quinlan je napisao/la:pa ne igras ni lose kako ti hoces da predstavis, igramo sasvim solidno, nije splet sretnih okolnosti prvo mjesto, nego je to uspjeh ade i trenutnih igraca ili lagano ces i njihov trud popisati jer tebi odgovara da to bude sretno :thumbup:
Pa gdje si ti da zajedno proslavimo ovaj veliki bod iz Viteza. Šta kažeš, prvi smo na tabeli, zašto sam nezadovoljan? Još sam popišao trud i zalaganje, sram da me bude.

E moja neznalice, pored očiju ne vidiš ili ne želiš da vidiš. Sujeta će te ubiti, kao i tvoje istomišljenike sa lobotomije, ali što je najgore sujeta će nas sve ubiti zbog onih koji vode klub.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 nov 2017, 09:35

Virtu4l je napisao/la:Skupština može biti produktivna ali samo ako ljudi kažu ono što zaista misle, a ne da bude režirana kao ove do sad, gdje nas upoređuju sa ostalim klubovima i govore da smo zaradili na raskidima ugovora. Takve skupštine su farsa i samo Amara vidim kao osobu koja će reći kako stvari zaista stoje.

Svi znamo da Misimović ima većinu u Skupštini i da ga niko ne može preglasati, što je veoma opasna situacija po Želju jer ljudi kao on će ići do kraja samo da dokažu da su ipak u pravu, bez obzira koliko će to Želju na kraju koštati. Egoizam nas je do sada mnogo koštao a kako vidim i dalje će.
Da to je tačno samo što ta podrška više nije ni blizu one koju je imao kada su aplaudirali i dizali ruku kada ih probudiš u po noći. Nešto ne vjerujem da na istoj ne bi bilo ljudi koji bi postavili set pravih pitanja i diskusiju usmjerili u konstruktivnu po klub a ne po upravu. Već sada postoje ljudi u klubu koji otkazuju podršku jer su izmanipulisani i ne žele biti marionete. Uostalom, bila vanredna ili ne, na redovnoj će se dosta toga razjasniti i široj javnosti.

Moje neko viđenje cijele situacije je sljedeće;

U igri smo na oba fronta. Dva boda u prvenstvu nisu nedostižna ali mi imamo daleko teži niz utakmica do kraja od konkurenata. Nadati se da razlika na kraju ovog dijela neće biti veca od pet bodova za prvim i tri za drugim ili ne daj Bože da nas pitari prestignu. Ako uspijemo skupiti dovoljno bodova onda se na proljeće i možemo nečemu nadati ali realno, kako smo u igri za titulu tako se borimo i za evropu. Sve je moguće.

Ostaje kup preko kojeg možemo do utjesne nagrade i evrope. Siroki, Sloboda, Krupa su najjaci timovi pored nas. Ni tu ne možemo garantovati da se nece desiti debakl kao prosle sezone pogotovu ako uđemo u neku negativnu seriju ili poluvrijeme poput onog prvog juče a kao bili smo u nekoj najboljoj formi od početka prvenstva. Ne smijemo zanemariti ni savez, ako njima padne na pamet da bi neko trebao osvojiti onda ce i biti tako, kao Radnik što je osvojio prije dvije sezone gdje su sudije odradile "svoj dio posla".

Ne može čovjek biti pametan. Realno škripi mašina opasno, pitanje je do kada može ovako bez "generalke" a ne samo kozmetičkih promjena u vidu smjene trenera i tjeranja "trulih jabuka".
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Giba87, haklamas, Hrasno15, Lekqqq1921 i 30 gostiju.