FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Esport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Esport » 05 nov 2017, 19:46

fera je napisao/la:Bravo husrefe ako nista otjerao je pljuvace evandera i bordopitara s teme. Kritikovali smo i mi ostali al jedno je konstruktivna kritika a drugo pljuvanje apsolutno svega sto ima veze s klubom. Evo joker je bio dio te ekipe al za razliku od njih covjek se normalno raduje pobjedama i pohvali kad treba nije se sakrio u rupu. Zato sljedeci put nadam se da ce biti manje ovaca koje ce letiti za čobanom kad se vrati prilikom prve naredne krize.
Pljuvačima je najveći uspjeh bio kada su otjerali, SVI,SVI sa teme.
Slavili su to kao ostali pobjedu na derbiju. :mrgreen:
Ponekada se ružnije pisalo o klubu na ovoj temi nego na prepucavanjima, a dušmani su ovde uzimali ideje za p0djeb.vanje na prepucavanju.
Svaka čast kritici, ironiji... ali klub se mora poštovati.
:kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 nov 2017, 19:53

Kad krene Said u trk, nema niko da ga zaustavi :opaopa:
Steta sto je ponisten gol :)

Pauza, osvjeziti ekipu.. Odmoriti.. I onda napasti sljedeca 4 kola sa isto toliko pobjeda :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 nov 2017, 19:57

Koliko se jos igra do pauze?

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 05 nov 2017, 19:59

Krste Velkoski! Iako nekad izgleda da nije angažovan, iako je loše počeo sezonu, mogu reći da nisam očekivao ovakav njegov učinak.

Treba spomenuti i onu akciju kad je Velkoski bio u ofsajdu, gdje je ubacio iz prve za Ahmu koji je rutinski završio. Sve je odlično odgirano tu, šteta zbog pola metra.
Zadnja izmjena: Tele33, dana/u 05 nov 2017, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed Saraj'vo!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 05 nov 2017, 19:59

zagorski je napisao/la:Koliko se jos igra do pauze?
jos 4 kola
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 05 nov 2017, 20:17

benko21 je napisao/la:
jos 4 kola
Mladost (K)
Željo (G)
Borac (K)
Vitez (G)

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 05 nov 2017, 20:20

Esport je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
jos 4 kola
Mladost (K)
Željo (G)
Borac (K)
Vitez (G)
10 bodova je podmoranje ovdje, a zašto ne uzet' i puni plijen. :kafa:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 nov 2017, 20:26

10/12 i tako otici na pauzu.. fantasticno bi bilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 05 nov 2017, 20:32

jos da jednu ja kazem, koju niko vidim nije spomenuo, po prvi put od kako pratim nas fudbal, i od kako igraju ekipe sa "drugacijeg BiH teritorija", publika nije opsovala ni jednu jedinu protivnickim igracima, na nacionalnoj osnovi, naprotiv sve fini komentari, hvaloposjevi za grad Sarajevo i ekipu Sarajeva, najvise hvaloposjeva ubjedljivo, dobili su Adukor i Ahmetovic. na pocetku meca, izrazena je dobrodoslica navijackoj skupini Horde Zla, od strane spikera utakmice. tokom i prije utakmice navijaci su nesmetano hodali zajedno sa domacima, bez ikakvog razdvajanja, i Horde Zla ostale su cijelu utakmicu na tribinama, dosli su prije utakmice, a otisli poslije utakmice.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 nov 2017, 20:36

Upravo iz Gabele, pozdrav za sve koji su bili dole, iskreno govoreci nije neka igra bila kao i Husref sto rece ali bodovi su bitni, sada se spremati za nekakvu Sablju, duzan nam je :D nastavljamo ovaj niz aBd do pauze, sve je moguce i da budemo prvaci ali isto tako da ostanemo i bez Evrope, s obzirom kako smo poceli sezonu ovo je extra.

P.S. Kravlje zvono na tribini domacina prekucalo, smijesno i zalosno ko je nama u PLBiH :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 nov 2017, 20:38

Osttribine je napisao/la:Upravo iz Gabele, pozdrav za sve koji su bili dole, iskreno govoreci nije neka igra bila kao i Husref sto rece ali bodovi su bitni, sada se spremati za nekakvu Sablju, duzan nam je :D nastavljamo ovaj niz aBd do pauze, sve je moguce i da budemo prvaci ali isto tako da ostanemo i bez Evrope, s obzirom kako smo poceli sezonu ovo je extra.

P.S. Kravlje zvono na tribini domacina prekucalo, smijesno i zalosno ko je nama u PLBiH :D
Jes' to pjeske is'o ljudino moja :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 nov 2017, 20:41

keno83 je napisao/la:jos da jednu ja kazem, koju niko vidim nije spomenuo, po prvi put od kako pratim nas fudbal, i od kako igraju ekipe sa "drugacijeg BiH teritorija", publika nije opsovala ni jednu jedinu protivnickim igracima, na nacionalnoj osnovi, naprotiv sve fini komentari, hvaloposjevi za grad Sarajevo i ekipu Sarajeva, najvise hvaloposjeva ubjedljivo, dobili su Adukor i Ahmetovic. na pocetku meca, izrazena je dobrodoslica navijackoj skupini Horde Zla, od strane spikera utakmice. tokom i prije utakmice navijaci su nesmetano hodali zajedno sa domacima, bez ikakvog razdvajanja, i Horde Zla ostale su cijelu utakmicu na tribinama, dosli su prije utakmice, a otisli poslije utakmice.
Izuzev jednog bacenog upaljaca na nas nakon nase himne i povika "Ovo je Bosna" sve ostalo kako si i naveo korektno :thumbup:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 nov 2017, 20:43

MortemHz je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Upravo iz Gabele, pozdrav za sve koji su bili dole, iskreno govoreci nije neka igra bila kao i Husref sto rece ali bodovi su bitni, sada se spremati za nekakvu Sablju, duzan nam je :D nastavljamo ovaj niz aBd do pauze, sve je moguce i da budemo prvaci ali isto tako da ostanemo i bez Evrope, s obzirom kako smo poceli sezonu ovo je extra.

Jes' to pjeske is'o ljudino moja :lol:
Ma stajalo se i po Mostaru i Konjicu, uzivalo u pobjedi, mi smo malo starija ekipa i idemo u privatnoj reziji :D ;)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 nov 2017, 20:45

fera je napisao/la:Bravo husrefe ako nista otjerao je pljuvace evandera i bordopitara s teme. Kritikovali smo i mi ostali al jedno je konstruktivna kritika a drugo pljuvanje apsolutno svega sto ima veze s klubom. Evo joker je bio dio te ekipe al za razliku od njih covjek se normalno raduje pobjedama i pohvali kad treba nije se sakrio u rupu. Zato sljedeci put nadam se da ce biti manje ovaca koje ce letiti za čobanom kad se vrati prilikom prve naredne krize.
Kritikujem ja,dodje mi crna minuta,godinama unazad znamo kako je i sta bilo al sto ti rece kad neko blati 99.9 posto stvari onda nesto nije uredu

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 nov 2017, 20:48

Osttribine je napisao/la:
keno83 je napisao/la:jos da jednu ja kazem, koju niko vidim nije spomenuo, po prvi put od kako pratim nas fudbal, i od kako igraju ekipe sa "drugacijeg BiH teritorija", publika nije opsovala ni jednu jedinu protivnickim igracima, na nacionalnoj osnovi, naprotiv sve fini komentari, hvaloposjevi za grad Sarajevo i ekipu Sarajeva, najvise hvaloposjeva ubjedljivo, dobili su Adukor i Ahmetovic. na pocetku meca, izrazena je dobrodoslica navijackoj skupini Horde Zla, od strane spikera utakmice. tokom i prije utakmice navijaci su nesmetano hodali zajedno sa domacima, bez ikakvog razdvajanja, i Horde Zla ostale su cijelu utakmicu na tribinama, dosli su prije utakmice, a otisli poslije utakmice.
Izuzev jednog bacenog upaljaca na nas nakon nase himne i povika "Ovo je Bosna" sve ostalo kako si i naveo korektno :thumbup:
E jbg, Gabela je Hercegovina ipak. hahah :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 nov 2017, 20:49

Ustani pa spomeni momka pod nikom PitarBordo. Momak koji je ovdje raji dijelio karte, dresove, godišnje, pravio avatare i razne zajebancije, 24/7 mu je klub na pameti, ide po gostovanjima itd itd. Ti znaš jel se on raduje il krije u rupe. Iz kog razloga je napustio forum ne znam, ono što znam je da ništa manje ne voli klub od bilo koga na forumu, i nema niko pravo da ga etiketira kao pljuvača.

Evandera ne znam i ne mogu nikakav sud donijeti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 nov 2017, 20:52

simidobar je napisao/la:@SiuoxLukavac

Ne znam zasto uopste dokazujes nekom nesto
... Nit mi je jasno zasto bi prestao pisat... Ne smije se covjek ni razocarat vise, kakvo je vrijeme doslo...

Braca i tvoj je forum kao i moj, pusti suplju, uzivaj boli te ra*ku.. ;)
Ma Siux je i mene nervira al sam ga u neku ruku i razumio nakon silnih razocarenja al tako je i meni od poslije rata razocarenje do razocarenja biilo al samm tu kao i sad i vazda ce tako biti

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 nov 2017, 20:53

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
E jbg, Gabela je Hercegovina ipak. hahah :D
Isto sam pomislio, rekoh to ih je upalilo garant :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 nov 2017, 21:10

jeli u 22 i 30 veceras snimak?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 nov 2017, 21:15

Zagor je napisao/la:jeli u 22 i 30 veceras snimak?
Ja mislim u 23h.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.