Jesam se obradovao kad vidjeh da ga uvali, al brate ko ce te sad slusat 10 dana kako se raspravljas sa nekim tu likovima hahahbhfanatic14 je napisao/la:opaaaaa maestrooo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jesam se obradovao kad vidjeh da ga uvali, al brate ko ce te sad slusat 10 dana kako se raspravljas sa nekim tu likovima hahahbhfanatic14 je napisao/la:opaaaaa maestrooo
Ko je to ispred njeg osim Dzeke da bi se oprastao?Vucevich je napisao/la:Da, treba reci da je gotov sa reprezentacijom.
Ne znam, pitaj to njega.emir79 je napisao/la:Ko je to ispred njeg osim Dzeke da bi se oprastao?Vucevich je napisao/la:Da, treba reci da je gotov sa reprezentacijom.
Dovoljno samo Dzeko.emir79 je napisao/la:Ko je to ispred njeg osim Dzeke da bi se oprastao?Vucevich je napisao/la:Da, treba reci da je gotov sa reprezentacijom.
Ma razumijem ja sve to. Da sutra igramo baraž i da se Dzeko povrijedi, ja bih ubacio Ibisevica sa jednom nogom prije svih njih ostalih.emir79 je napisao/la:Hodzic, Bajic i Đurić zajedno ne vrijede Vedinog noznog prsta.
Nije Vedad kriv sto ga je strucnjak drzao u veznom redu. Zna se sta Vedad igra.
Hodzic propao ko kauc u Dinamu, Bajic i ne igra otkako je otisao u Italiju, a Djuric igra u drugoj ligi Engleske, a ni tu nije nesto posebno.
Ibisevic citavu karijeru igra kao centarfor u formaciji 4-2-3-1, igrac sesnaesterca i tako je dao sve silne golove. Guranje Ibisevica na krilo i ofanzivnog veznog, sto je Mesa radio, su bile trenerske nebuloze. Ne moze se objektivno diskutovati o njegovom ucinku, kada igra na pozicijama koje su mu strane.jasmin10 je napisao/la:Ako će igrati onako kako je igrao u zadnje vrijeme onda nikakve koristi od njega.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.