Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mislim da je otišo samo da provjeri cijene uglja, vraća se sljedeće sedmice.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bolje ovako probati, eventualno Ramsey moze ulijetati na Ozilovo mjesto ili Xhakino

Malo sam uspio pogledat utakmicu. Eh sad onaj treći gol Sitija sam krajičkom oka uhvatio. Jel ono bio ofsajd od metar il se meni učinilo? 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma čist offside i sviran im je nepostojeći penal ali opet su nas ljudi rasuli. Ima i Siti dosta šupljina pogotovo kad se napravi presing na zadnju liniju, da imamo igrače i trenera sa mudima moglo je se to iskorisiti.
Primjetio sam da kod nas jedino Alexis zna zadržati loptu pod pritiskom i poslije Jack kad je ušao, ovi ostali se toliko izgube da uopšte ne liče na profesionalce. Koliko nam samo fali Santiago da iznese loptu.
Primjetio sam da kod nas jedino Alexis zna zadržati loptu pod pritiskom i poslije Jack kad je ušao, ovi ostali se toliko izgube da uopšte ne liče na profesionalce. Koliko nam samo fali Santiago da iznese loptu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jack me u finisu utakmice par puta podsjetio na Santijevu kontrolu lopte gdje se odlicno rijesio pritiska i prenio loptu naprijed. Izmedju njega i Xhake nebo i zemlja u kvaliteti.anell je napisao/la:Ma čist offside i sviran im je nepostojeći penal ali opet su nas ljudi rasuli. Ima i Siti dosta šupljina pogotovo kad se napravi presing na zadnju liniju, da imamo igrače i trenera sa mudima moglo je se to iskorisiti.
Ma gledao sam malo na prekide i primijetio sam dvije stvari pogotovo, da City i nije nešto kad im se pritisne zadnja linija i kad se brani prostor; i druga stvar u životu nisam vidio da ovoliko ekipa neka ispada od duplih pasova kao mi. Yebeš mu mater ono je žalosno, da nijedan igrač ne zna mozak defanzivno orijentisat i predvidit situaciju ili pas protivnika.
A vidio sam evo i penal Sitija
bolje da nisam 
A vidio sam evo i penal Sitija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arsenal have lost 4 of their first 6 league away games for the first time since 1981. #afc
jel spavaš mirno voajeru
pekar opravdao plaćenih 45 milki
mega pojačanje
kao i wc zadnji vezni od kokelina,sam nezna jel igrao stopera ili veznoga
Wenger, If You Fu*king Love The Club Leave Tomorrow!! (Claude Rant)
Connor Humm ✔@TikiTakaConnor
Win % M Oliver as ref
Man C 69%
Leics 64%
Chelsea 55%
Spurs 54%
Man U 43%
Liv 42%
Sou 36%
Stoke 35%
Eve 31%
WBA 30%
Swa 29%
CPal 27%
Ars 20%
15:08 - 5 Nov 2017
arapski plaćenik pokrao vojaerovu prćiju
još je samo trebao dobiti drkanje od voajerovih kepeca kolko su mentalno retardirani 
jel spavaš mirno voajeru
Wenger, If You Fu*king Love The Club Leave Tomorrow!! (Claude Rant)
Connor Humm ✔@TikiTakaConnor
Win % M Oliver as ref
Man C 69%
Leics 64%
Chelsea 55%
Spurs 54%
Man U 43%
Liv 42%
Sou 36%
Stoke 35%
Eve 31%
WBA 30%
Swa 29%
CPal 27%
Ars 20%
15:08 - 5 Nov 2017
arapski plaćenik pokrao vojaerovu prćiju
Iznošenje lopte i najgora sredina u historiji Arsenala, Denilson sa Songom je bio vrh, kakvi su Ramsey i Xhaka.
Danas nam je Siti tutnjao sredinom, umjesto da se dovede neki stabilan, visok i čvrst veznjak, pa bio je Matić na prodaju, yebo 40 miliona, Xhaku si platio toliko, jedan bi nas podigao na drugi nivo i sad bi bili negdje sa Sitijem u vrhu, a sa drugim.. primamo golove iz njegovih grešaka i gubimo mečeve.
Nisam očekivao da ovako Xhaka ostane loš, jednu je sezonu tu, ali isti qrac kao i prošle sezone.
Danas nam je Siti tutnjao sredinom, umjesto da se dovede neki stabilan, visok i čvrst veznjak, pa bio je Matić na prodaju, yebo 40 miliona, Xhaku si platio toliko, jedan bi nas podigao na drugi nivo i sad bi bili negdje sa Sitijem u vrhu, a sa drugim.. primamo golove iz njegovih grešaka i gubimo mečeve.
Nisam očekivao da ovako Xhaka ostane loš, jednu je sezonu tu, ali isti qrac kao i prošle sezone.
Ali stvarno je komicno los frajer. Toliko trom, spor nekakav ukocen na terenu, ma ni zasta ga Bog nije stvorioAA23 je napisao/la:Iznošenje lopte i najgora sredina u historiji Arsenala, Denilson sa Songom je bio vrh, kakvi su Ramsey i Xhaka.
Ubaciti ga komotno 10tak minuta da posalje 2-3 dijagonale i opali jednu sa 30 metara i moze izaci.
Barsi, Liverpulu, Mančesteru..
Imali smo po imenima slabiju ekipu, ali ekipu koja je u velikim mečevima i nešto znala pokazati, trpali smo Liverpul, Čelzi, igrali najljepši fudbal..
Ovo sada je smeće iskreno, u odnosu na fudbal iz ere Fabregasa, Persija, Aršavina, Nasrija, Songa i ostalih.. ovo danas je qrac, uz poneke kvalitete pojedinaca.
Mali tribute velikom igraču Arsenala, čovjeku koji je znao riješiti utakmicu jednim potezom i imao je ono što nema nijedan igrač Arsenala danas u ekipi (možda će Lacazette imati, ne znamo nije imao priliku da riješava mečeve protiv velikih osim Čelzija).
Arsenal
Tad si ako nista mogao odgovorno tvrditi da Arsenal igra mozda i naljepsi fudbal u ligama petice. Bio pravi merak svima pogledati Arsenalovu tekmu, jbg ovo danas sivilo tesko.
- Marsal
- Kontakt:
Ali najjace mi je kad neko kaze ne bi mi Diega Simeonea, njegove ekipe igraju ruzan fudbal. Nema sta, mi umiremo u ljepoti s ovom igrom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja bih prihvatio Amara Osima sad a ne Cholu 
I asistiraoanell je napisao/la:Nkita dao 4 gola za Englesku U19
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prođe od tad 7 dana a babo Jack se vrati, kažu da ga je kod Mančestera spuc'o Monolog
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.