FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 21:28

Zeba samo mase rukama ko da je policajac, a ne fudbaler.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 nov 2017, 21:33

Alipasino je napisao/la:Sve mi vidimo Ali ko Nas pita,i dalje igraju isti,hajde nek mi neko objasni kako mi mislimo uzet pitare,pomocu kojih trikova,jel SA Zebom i Kajkutom u timu.Sto dajete lazne nade kad znate svi da smo odron.Najstarija,najsporija ekipa,mrtva ekipa,uzasna SA najgorim igracem u istoriji kluba Slovencom.
Itekako možemo, samo treba poslati najboljih 11 na teren.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 22:38

Gledam sad neke novije hrvatske emisija u kojima su gosti bili Ara, Gojak i Hajradinovic i u svakoj su spomenuli Zelju i Manijake vise puta. Lijepo ih je slusati kako pricaju o nasem Zelji.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 nov 2017, 22:43

Jeste fino slusat Ali svi mi pricamo o nekadasnjem Zelji,a ovaj sad je bruka,ja pratim Zelji vec 45 godina i praticu dok mogu Ali kad vidis sta se radi boli brate,stipa a ti samo Mozes gledat pisat i plakat.Nemocan si,to ti je ko kad ti neko drag bolestan a lijeka ni na vidiku,ili ga lijece pogresni doktori.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 nov 2017, 22:50

Koliko smo imali brzih igrača u prvih 11 i ko je generalno najbrži igrač u toj postavci bio? Ko je bio primarni playmaker u ekipi? Zeba sa krila ili Vojo sa povučene pozicije ili Blagojević na metadonu?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 nov 2017, 22:52

Najbrzi jucer u prvih 11 bio Veca. [emoji38]

Ali fakat ja jos ne vjerujem kako je odredio pozicije igracima i koliko je sporu ekipu izveo. Sta je on zamislio u svojoj glavi Boga pitaj.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 05 nov 2017, 23:23

Da su naši iole pametni zaganjali bi ovog mujagica od kakanjaca, dobar igrac sad za sad...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 06 nov 2017, 00:04

Ako će se ganjat šta iz Kaknja onda Aladin Šišić, brz,dobar s obje noge...mada prije svega vidjet Hrvanovića na krilu. :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2017, 02:10

Raonffa je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Sve mi vidimo Ali ko Nas pita,i dalje igraju isti,hajde nek mi neko objasni kako mi mislimo uzet pitare,pomocu kojih trikova,jel SA Zebom i Kajkutom u timu.Sto dajete lazne nade kad znate svi da smo odron.Najstarija,najsporija ekipa,mrtva ekipa,uzasna SA najgorim igracem u istoriji kluba Slovencom.
Itekako možemo, samo treba poslati najboljih 11 na teren.
Salis se s tih 11 najboljih. Mislis od ovoga sto imamo 11 najboljih, e pa imas 4 dobra 2 toplo-hladno i gomilu nehljebovica. Tako jedino da kupimo opet 15 novih igraca i tad uz ovih par da biramo 11 najboljih.

Kakvi mi samo se Bogu zahvaliti za skupljene bodove.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 nov 2017, 07:55

braco je napisao/la:Koliko smo imali brzih igrača u prvih 11 i ko je generalno najbrži igrač u toj postavci bio? Ko je bio primarni playmaker u ekipi? Zeba sa krila ili Vojo sa povučene pozicije ili Blagojević na metadonu?
Dvije stvari. Prva, svi što su sklapali ovaj tim i dovodili sve ove igrače koji realno ne bi ni u priči mogli Željin dres da obuku neka se opale kakvim čekićem po glavi ne bi li se dozvali. Ovde dodati i navijače kojima su kriteriji tako nisko pali da je to za plakat.

Druga. Adžem. Onakva postavka sa igračima van svojih pozicija i sa cetiri super dizelaša nije jasna ni djeci od 12 godina. Šta je želio samo on zna pa sada neka analizira i bude jako samokritican jer njegov udio u ovom remiju ima veliki procenat.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 06 nov 2017, 07:56

Adžeme podnesi ostavku sam, imaj karaktera dok još nije kasno. Velik je Željo zalogaj za tebe. Igru ništa nisi unaprijedio, nema trke, živosti nimalo. Idi sam...
"Truth begins in lies."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 nov 2017, 08:25

Nemamo znanja, sistema, vizije, cilja. To nas yebe više od svega. Sve ostalo je posljedica, treneri, igrači, igre, rezultati.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2017, 10:13

Kad svi igraju svoje prirodne pozicije mi i mozemo meda, ali kad ovako izrotiras haman citav sastav mozes samo mahanje dobiti. Tri dana da Mourinho i Guardiola zajedno analiziraju ne bi shvatili sta je Adzem zelio sa onakvom postavom.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 nov 2017, 10:47

Sta kaze FM 2017, koga se riješiti, koga na posudbu a koga dovesti. :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 nov 2017, 11:11

Neandertalac je napisao/la:Sta kaze FM 2017, koga se riješiti, koga na posudbu a koga dovesti. :lol:
Jedva se ceka da Rok zaigra, i eto docekalo se :kafa:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 nov 2017, 11:20

bhsport je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sta kaze FM 2017, koga se riješiti, koga na posudbu a koga dovesti. :lol:
Kaže onaj jedan ublehas, nije Rok navikao na nase terene pa dok se navikne. :rol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 nov 2017, 11:34

Neandertalac je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Kaže onaj jedan ublehas, nije Rok navikao na nase terene pa dok se navikne. :rol:
:lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 nov 2017, 11:51

Ima Elsner šlifa....
al za administracije
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 nov 2017, 12:07

To ovi što bi da formiraju javno mišljenje. Kada dolaze tj kada im gazde dovode igrače, svaki valja. Hbte nacitao sam se postova, kontam Pele i Maradona se podmladili. Kad ono mućak, lik ili hodati ne može, il` je taraba žestoka, nekima se ne igra, neki povrijeđeni a generalno 90% njih nisu smjeli biti uzeti u razmatranje. Onda nam ih hvale kako su dobri, da ih trebamo čekati jedne pripreme,druge, treće a mi gledamo sve to i kontamo kome vjerovati, svojim očima ili poslušnicima. Na kraju balade slavimo radkid ugovora i to predstavljamo kao briljantan potez uprave ili "strucnog staba".

Jesam li nešto izostavio? :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 nov 2017, 12:11

Neandertalac je napisao/la:To ovi što bi da formiraju javno mišljenje. Kada dolaze tj kada im gazde dovode igrače, svaki valja. Hbte nacitao sam se postova, kontam Pele i Maradona se podmladili. Kad ono mućak, lik ili hodati ne može, il` je taraba žestoka, nekima se ne igra, neki povrijeđeni a generalno 90% njih nisu smjeli biti uzeti u razmatranje. Onda nam ih hvale kako su dobri, da ih trebamo čekati jedne pripreme,druge, treće a mi gledamo sve to i kontamo kome vjerovati, svojim očima ili poslušnicima. Na kraju balade slavimo radkid ugovora i to predstavljamo kao briljantan potez uprave ili "strucnog staba".

Jesam li nešto izostavio? :lol:
Hoces da kazes da zarade na raskidima nisu briljantni potezi????
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.